Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ale to chyba nie była pięlęgniakra, tylko lekarka, okulistka.
Akurat wczoraj przegapiłem tę scenę i nie wiedziałem dlaczego Przemek pocałował tę dziewczynę. Ale teraz już wiem. I Kinga tym samym straciła kolejną wielką miłość. Najpierw nieodżałowanego przeze mnie Kubę, a teraz Przemasa... :(
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Może ktoś da jakieś spoilerki? ::chytry:: Wczorajszego odcinka jeszcze nie widziałam :( Zaraz looknę o 14:)) Sceny łózkowe z Patrykiem i Emilką były świetne kilka dni temu ::krzyw:: Jak ja uwielbiam ich, bez Patrysia ten serial byłby taki nuuudny, oby nigdy nie wyjechał :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Może ktoś da jakieś spoilerki? ::chytry::
Proszę bardzo:

[shadow=black]- Śmiałek znajduje informacje dotyczące kandydatek na żonę Patryka.
- Patryk traci prawo do spadku po swoim dziadku.
- Kinga odkywa gdzie mieszka Sonia.
- Emilka zrywa z Patrykiem, który wraca do USA. :evil:
- Manuel prowadzi Artura do klubu gejowskiego.
- Andrzej wpada w kolejne tarapaty.
- Manuel proponuje Marysi udział w turnieju tańca.
a także:
- Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz![/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

DeaconFan pisze:
Może ktoś da jakieś spoilerki? ::chytry::
Proszę bardzo:

[shadow=black]- Śmiałek znajduje informacje dotyczące kandydatek na żonę Patryka.
- Patryk traci prawo do spadku po swoim dziadku.
- Kinga odkywa gdzie mieszka Sonia.
- Emilka zrywa z Patrykiem, który wraca do USA. :evil:
- Manuel prowadzi Artura do klubu gejowskiego.
- Andrzej wpada w kolejne tarapaty.
- Manuel proponuje Marysi udział w turnieju tańca.
a także:
- Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz![/shadow]
Dziękuję :) [shadow=black]Jestem w szoku po tym po napisałeś! Patryś wyjedzie? Coooo???? ;( :( :cry: A ja byłam taka szczęśliwa pisząc dwa posty w górę... :( Strasznie to wymyślili scenarzyści, najpierw Tatiana, teraz mój ulubieniec :zmiesz:: [/shadow] To co zrobił Andrzej wczoraj bylo chore, on jest niezrównoważnony psychicznie!!! ::bojesie:: Już myślałam, że zarżnie (sorki, za brzydkie słowo) Emilkę... ::bojesie:: Biedna tak wisiała, a potem spadla na tym krześle :([shadow=black] To okropne, że będzie koniec ich związku :([/shadow]
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]I to jest właśnie przykład tego pozbywania się nowych, lubianych przez większość widzów, dużo wnoszących do serialu postaci. Może jednak Patryk wróci z tych Stanów, ale to mało prawdopodobne. Pewnie spotka go taki sam los jak Łukasza, Iwonkę, Tatianę, Emasa i wielu, wielu innych wspaniałych bohaterów. :( [/shadow]
Andrzej wczoraj ześwirował. Sam niewiem czego on w końcu chce. :roll: Powinien się leczyć. Aktor, który go gra świetnie zagrał te sceny. W ogóle ten aktor jest fenomenalny w tej roli. :D

[shadow=black]Aha, co do tego spoilera "Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz!" to do niego jeszcze dość daleko.[/shadow]
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Szkoda, że to koniec Emilki i Patryka :cry:
To była bardzo fajna para serialu.

Sonia mnie bardzo wnerwia i nie dziwię się Markowi.
Teresa też mnie wkurza ::kwasny::
Zamiast wierzyć mężowi, szantażuje go ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jasne, Marek już tyle razy oszukał Teresę ,że powinna mu ufać bezgranicznie, to jego kolejny romans który przed laty okazał się owocny... Sonia jest okropna ale nie dziwie się Teresie, ja miałbym dość.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

No to się będzie działo w PM. W ostatnim Tele Tygodniu wyczytałam, że
[shadow=black]Manuel zwabi Marysię do siebie do mieszkania pod pretekstem ćwiczeń do turnieju tańca. Będzie chciał ją upić i zgwałcić. Potem będzie ją szantażował.[/shadow] :shock:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

O co chodziło Emilce kiedy mówiła Andrzejowi, że nie jest aniołem?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Chodziło jej o to ,że chciała go zabić i ,że to ona wywiozła go do lasu, powiedziała mu także ,że wpadła na pomysł aby odrąbać mu głowę...
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Jaka teraz PM się zrobiła głupia...;/ Patrysia nie ma :cry: , Marysia z Pawłem nie mają praktycznie wątku, Sonia jest głupia ::kwasny:: , a Manuel i Artur :zmiesz:: Żenada! Manuela nie lubię i to nie dlatego, że jest gejem, po prostu go nie polubiłam. Artur też się go tak czepia, mógłby się wreszcie odpieprzyć ;// Coraz niechętniej ogladam ten serial. A ten wyjazd na Kubę bardzo podejrzany :? Oby tylko jej nic tam nie zrobił! ::bojesie:: Nie znam spoilerków, kto dysponuje Światem Seriali?? 8)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nowe minispoilerki:

[shadow=black]- Sonia wprowadza się do mieszkania Żukowskich,
- Manuel zwabia do siebie Marysię. Podaje jej alkohol i próbuje zgwałcić. Wszystko to nagrywa,
- Marysi udaje się uniknąć gwałtu,
- Manuel szantażuje Marysię kasetą, na której nagrana jest próba gwałtu na dziewczynie,
- Majka mówi Kindze o próbie gwałtu,
- Emilka proponuje Andrzejowi nocleg,
- Paweł dowiaduje się o próbie gwałtu na Majce,
- Emilka odkrywa, że Andrzej grzebał w jej rzeczach,
- Paweł odwiedza Manuela i dowiaduje się tam czegoś o nim,
- Artur wyznaje Edycie miłość,
- Sonia dostaje propozycję pracy w seks-telefonie.[/shadow]

Ostatnio faktycznie nudy w PM. Z tego co wiem dużo widzów jest oburzonych odejściem z serialu Patryka. Grożą oni, że przestaną oglądać ten serial, jesli ich ulubieniec nie wróci. Może to coś zdziała w sprawie powrotu Łukasza Dziemidoka do serialu, ale raczej w to wątpię.
Ostatnio zmieniony 2008-05-03, 23:34 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

[shadow=black]Że co ? Że gej Manuel będzie próbował kogoś zgwałcić ? Kolejny Polski serial, który robi z gejów czarne charaktery :ziewam:[shadow=black][/shadow][/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-05-03, 23:26 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]GL: ależ Manuel wcale nie jest gejem! On tylko udaje geja, by uśpić czujność swojej przyszłej i niedoszłej ofiary - Marysi oraz jej zazdrosnego chłopaka - Pawła.

PS: Zacieniuj swój post, bo jest w nim zawarty spoiler (to, że Manuel będzie chciał zgwałcić Marysię.)[/shadow]
GL Forever

Post autor: GL Forever »

DeaconFan pisze:[shadow=black]GL: ależ Manuel wcale nie jest gejem! On tylko udaje geja, by uśpić czujność swojej przyszłej i niedoszłej ofiary - Marysi oraz jej zazdrosnego chłopaka - Pawła.

PS: Zacieniuj swój post, bo jest w nim zawarty spoiler (to, że Manuel będzie chciał zgwałcić Marysię.)[/shadow]
Ups, już nie mogę zmieniać posta. Chyba dostanę ostrzeżenie.

[shadow=black]Dzięki za napisanie, że Manuel nie jest gejem. Teraz już wiem, co i jak. :wink: A poza tym, Manuel to jakieś dziwne imię :shock: Nie powinno być "Emanuel" ? Może Manuel to właśnie skrót od tego imienia, co ?[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-05-04, 20:42 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ