Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tiril, akurat w przypadku Ibisza jest to cała zmiana stylu życia.
Krzysiek coraz więcej czasu spędza na siłowni, stosuje specjalne diety oraz właśnie porzucił garnitury na rzecz luźniejszych ubrań. Mnie się jego styl podoba, sam z chęcią założyłbym większość rzeczy, które on nosi ::jezyk::

A co do ubrań uczestników, to oni sami decydują co założą. Sami przedstawiają swoje pomysł krawcom i wspólnie podejmują decyzje jak będzie wyglądał gotowy stój. A w przypadku Ani Janochy było nawet tak, że ona sama sobie zaprojektowała stroje, a oni tam jej tylko szyli. Natomiast Graża miała na sobie raz swoją prywatną sukienkę z szafy oraz własne futro.
W JOŚ nie ma nic na siłę, każdy decyduje sam o swojej wystrzałowej kreacji i dlatego wszystko tam jest genialne, prawdziwe i piękne :serce: ::rad::

A za tydzień JOŚ wypadnie w Święto Narodowe. Mam wielką nadzieję, że z tej okazji uczestnicy zaśpiewają pieśni narodowe :D
Jabłczyńska mogłaby wykonać "O mój rozmarynie", Olga "My pierwsza brygada", Respondek "Maszerują strzelcy", a Graża "Rotę" :serce:
A na koniec Edzia zaśpiewałaby Hymn ( ale w zwykłej interpretacji )...
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Damians czyzbyś stał się fanatykiem? :) ogólnie rzecz biorąc to żenada jest na całej linii.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Damians

Tak plaska, ja jestem fanatykiem tego programu 8)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dla mnie też są to kity, jeszcze w 1 eycji były w miarę, a potem zaczęły iść na dno... :P Szczególnie to co nosi Jabłczyńska i Cichopek :lol: A Ibisz też tagedia, choć go ratuje ta koszulka Galiano ;P Nie zaśpiewają nic z tego Damiansie, bo widzowie wybierali 1 pisoenkę, a reszta to te ,,Daj mi tę noc", ,,Jesteś Szalona" itd. Nie napisałam jeszcze, że Darke Kordek wygladał ostatnio bardzo sexi ::krzyw:: :serce: Śliczny garnitur, bardzo podobnie ubiera się George Clooney :wink:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A w latniej ramówce amerykańskich stacji znalazło się wiele ciekawy reality powracająch -3
edycja Agenta oraz zupełnia nowy a nam dovbrze znanych Gwiezdny Cyrk

Celebrity Circus bo tak będzie nazywał się program będize prowadził Joey Fatone( "N Sync)

Wystąpi 6 gwiazd , znam dwie
supermodel Rachel Hunter,
R&B singer Blu Cantrell,( w Polsce miała hity "Breathe" oraz "Make me wanna scream
actor Christopher Knight (Peter Brady from The Brady Bunch),
former heartthrob Antonio Sabato Jr. aktor serialu Moda na Sukces
former Olympic swimmer Janet Evans
Jackass' Jason "Wee Man" Acuna

Start 11 czerwca
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Gabra-Sheila pisze: Nie zaśpiewają nic z tego Damiansie, bo widzowie wybierali 1 pisoenkę, a reszta to te ,,Daj mi tę noc", ,,Jesteś Szalona" itd.
No przecież napisałem, że chciałbym pieśni narodowe usłyszeć w Święto 3-go maja, a w tę sobotę jest dopiero 26 kwietnia :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Tkk_Bolly pisze:A w latniej ramówce amerykańskich stacji znalazło się wiele ciekawy reality powracająch -3
edycja Agenta
Uwielbiałem ten program. To było takie emocjonujące. Cały czas zastanawiałem się kto jest tym "agentem".

A TVN przygotowuje się do nowego reality show. Za granicą był pod nazwą "Got Talent". Nie wiem jak się będzie nazywał w Polsce. Po reklamach widzę że się ciekawie zapowiada.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tkk_Bolly pisze:A w latniej ramówce amerykańskich stacji znalazło się wiele ciekawy reality powracająch -3
edycja Agenta oraz zupełnia nowy a nam dovbrze znanych Gwiezdny Cyrk

Celebrity Circus bo tak będzie nazywał się program będize prowadził Joey Fatone( "N Sync)

Wystąpi 6 gwiazd , znam dwie
supermodel Rachel Hunter,
R&B singer Blu Cantrell,( w Polsce miała hity "Breathe" oraz "Make me wanna scream
actor Christopher Knight (Peter Brady from The Brady Bunch),
former heartthrob Antonio Sabato Jr. aktor serialu Moda na Sukces
former Olympic swimmer Janet Evans
Jackass' Jason "Wee Man" Acuna

Start 11 czerwca
A jak nazywa się amerykańska wersja Agenta?

Z osób, które mają wystąpić w Celebrity Circus znam jeszcze Wee Mana, to ten karzeł z Jackassa :D
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

"The Mole 3" premiera 26 maja , to będzie 5. edycja Agenta w USA, tylko że dwie były Celebrity. Chyba obejże sobie wszystkie sezony
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Na tej stronce są wszystkie filmiki JOŚ ( i nie tylko ), które tylko czekają na ściągnięcie i przerobienie w pliki mp3 ::jezyk::
http://studio.wp.pl/uid,18271,profil.html
Tomala

Post autor: Tomala »

Patrzę jednym okiem na GTNL. Nie żeby mi to przeszkadzało ale prowadzić program w majtkach i 2/3 bluzki to już jest przesada. Chodzi mi oczywiście o Tatianę Okupnik. Sądzę że to niestosowne. A Doda ma napisane na bluzce "100% bitch" ::cojest::
Awatar użytkownika
Damians

Doda z tą bluzką rzeczywiście przesadziła. Ale jeszcze większa przesada, to zaproszenie do programu Wiśniewskiego i ciągniecie jego kłótni z Kryszyłowiczem ::plask wczolo: Czy to ma podnieść oglądalność?? ::loll:: Niech kupią sobie obrotowe krzesła, jak ostatnio miała Ciocia Jola u Szymona i w ten sposób niech zwiększają obroty programu ::loll::
Bardzo dobrze, że Tatiana jest tam półnaga, gdyby nie ona, to już w ogóle nie byłoby tam czego oglądać. Tatiana jest zajefajna.

Szczerze mówiąc zdziwiłem się, że Gwiezdny Cyrk wygrała Kamila, a Siudym zajął dopiero III miejsce.
Najgorsze w tym cyrku było to, że taka "krowa" Marylka, która tam siedziała i brała największe honorarium w historii tych wszystkich show, nie powiedziała przez wszystkie odcinki nic mądrego!!! Nic!!! Kompletnie nic!!!
Popielewiczowa miała bardzo ładnie upięte włosy, w takich krótkich jest jej o wiele ładniej, niż w długich.

A te promowanie Jadzi przez Polsat - bez komentarza. Boję się otworzyć lodówkę, żeby nie wyleciała stamtąd Jadzia ze swoją magiczną różdżką ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Trochę szkoda, że w "Gwiezdnym cyrku" nie wygrał wczoraj Marek. :( Kibicowałem mu i myślę, że był naprawdę dobry. Kamili nie lubię, ale zasłużyła na zwycięstwo.
Damians, też nie podoba mi się to promowanie Jadzi przez Polsat. Nie zdziwię się jak wkrótce dadzą jej tam jej własny program. ::ysz:: Mógłby się nazywać "Jadzia Nalepa Show", tak jak "Misiek Koterski Show" albo "Szymon Majewski Show".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tkk_Bolly pisze:"The Mole 3" premiera 26 maja , to będzie 5. edycja Agenta w USA, tylko że dwie były Celebrity. Chyba obejże sobie wszystkie sezony
Dzięki :) Ja znalazłam tylko jakieś australijskie edycje. Ale co za różnica z jakiego kraju, zamysł jest ten sam ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Damians

W pierwszej części uczestnicy będą śpiewać Disco polo wraz z gwiazdami wystąpią: Fanatic, Bolter, Paweł Stasiak z Papa Dance, Iwan Komarenko ::rad::

Moim zdaniem Grażyna powinna sobie poradzić z Dareckim, ale nie zaszkodzi, jak wyślecie jeszcze na nią SMS-a . Nr 12 na 7390 :wink:
ODPOWIEDZ