Mnie też się tak wydajeCzy mi się zdaje czy Deacon rozjaśnij sobie włosy![]()
![]()
Dziwnie trochę wygląda
![]()
Styl w "MnS"
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 22:55 przez Caroline, łącznie zmieniany 1 raz.
Amber w dzisiejszych odcinkach wyglądała rewelacyjnie. Z jednej strony jak żona wiceprezesa, a z drugiej, jak młoda, modnie ubrana dziewczyna. Rewelacja
I miała bardzo ładnie ułożone włosy
Rick ostatnio zaczął się ubierać w miarę normalnie, wygląda o wiele lepiej niż kiedyś.
Jacke ma śmieszne kostiumy. To takie połączenie tych klasycznych kostiumów Stefy, z ekstrawaganckimi strojami Sally, czyli mówiąc krótko: są brzydkie
I ma dziwnie ułożone włosy, przypomina mi koczkodana
I miała bardzo ładnie ułożone włosy
Rick ostatnio zaczął się ubierać w miarę normalnie, wygląda o wiele lepiej niż kiedyś.
Jacke ma śmieszne kostiumy. To takie połączenie tych klasycznych kostiumów Stefy, z ekstrawaganckimi strojami Sally, czyli mówiąc krótko: są brzydkie
I ma dziwnie ułożone włosy, przypomina mi koczkodana
- Adex-fan Brooke
Jackie ma taki kolor włosów jak miała w pierwszych odcinkach "Sunset Beach", dziwne że aktorka wróciła jeszcze do takiej fryzury, Amber niby ok, ale ja ją wolałem w starej prostej fryzurze i innych ciuchach, ale teraz ona biega często w kostiumach jako pani Forrester
A Stephanie jak przyszła do Jackie to widać było jak peruka jej odstaje
Bridget miała dziś mało korzystnie pokręcone włosy, najładniej wygląda teraz...Clarke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
To z tymi skarpetkami było niezłe
A Nick bez brody wygląda o wiele kożystniej. Młodziej. I już mnie aż tak bardzo nie odstrasza
[ Dodano: 2008-06-02, 18:52 ]
Ridge się obiął! Jakoś dziwnie wygląda. Przyzwyczaiłem się do jego długich włosów. Teraz moim zdaniem wygląda gorzej, zbyt szczupło. A Deacon miał dzisiaj zbyt wysoko podciągnięte spodnie
[ Dodano: 2008-06-02, 18:52 ]
Ridge się obiął! Jakoś dziwnie wygląda. Przyzwyczaiłem się do jego długich włosów. Teraz moim zdaniem wygląda gorzej, zbyt szczupło. A Deacon miał dzisiaj zbyt wysoko podciągnięte spodnie
- Adex-fan Brooke
Kwestia przyzwyczajenia z Ridge'm, miał już różne wizerunki jak się przypatrzyć na przestrzeni lat, mi się zdaje że teraz wygląda lepiej
Brooke w kostiumie dziś wyglądała bosko
te piękne długie włosy
Deacon teraz rzuca się w oczy tez z tymi blond włosami, podobnie wygląda jak za czasów gdy aktor grał w "Sunset Beach". Sally od dawna też już nie ma szopy tylko takie ulizane uczesanie dlugich włosów -podoba wam się bardziej?
Brooke w kostiumie dziś wyglądała bosko
Deacon teraz rzuca się w oczy tez z tymi blond włosami, podobnie wygląda jak za czasów gdy aktor grał w "Sunset Beach". Sally od dawna też już nie ma szopy tylko takie ulizane uczesanie dlugich włosów -podoba wam się bardziej?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się z Tomalą w kwestii fryzur Sally. A co do Ridge'a to cieszę się, że w końcu trochę ściął te swoje włosy.
Chyba korzystniej teraz po tym wygląda. Ale w dłuższych włosach też nie wyglądał najgorzej. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Ale mi też pasuje fryzura Sally
tylko ciekawy waszego zdania byłem. Taka szkoda że aktorki już nie ma 
Widzieliście dzisiaj buty Stephanie??!!
Do tego zielonego kostiumu miała białe adidasy
W ogóle stroje Stephanie są prawie wszystkie takie same, tylko inne kolory.
Brooke w drugim odcinku wyglądała wspaniale. Jest jej bardzo ładnie w takich lekko pofalowanych włosach. Macy w tym śmiesznym kostiumie kąpielowym też wyglądała ładnie.
Nick jest obleśny, nie wiem jak Brooke może w ogóle koło niego przebywać.
Do tego zielonego kostiumu miała białe adidasy
Brooke w drugim odcinku wyglądała wspaniale. Jest jej bardzo ładnie w takich lekko pofalowanych włosach. Macy w tym śmiesznym kostiumie kąpielowym też wyglądała ładnie.
Ja nie widziałem tych butów ale to musiało wyglądać zabójczoDamians pisze:Widzieliście dzisiaj buty Stephanie??!!![]()
![]()
![]()
Do tego zielonego kostiumu miała białe adidasy![]()
![]()