Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dzisiaj najbardziej mi się podobały sceny z Erickiem i Jackie, hm w tej chwili jest to jedna z najładniejszych kobiet w MNS ::rad:: Zaskoczył mnie Deacon, który mimo wszystko pamięta o swojej dawnej miłości , a co najważniejsze o dziecku. Cieszy mnie to bardzo i uważam, że Brook mimo wszystko powinna pozwalać mu się widywać z Hope , przynajmniej pod jej nadzorem. Z niecierpliwością czekam, aż Briget ktoś w dupe przywali i może wtedy zmądrzeje :twisted:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Świetnie, że wczoraj w odcinku pojawiła się Taylor we wspomnieniu Bridget! :serce:
Od razu mi się lepiej odcinek oglądało! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jackie jest fajna :) Stephanie fajnie pojechała Bridget ::rad:: a Brooke Ridge'owi.
A najlepsza była nowa zapowiedź dalszych odcinków :serce: to chyba pierwsza z dynamiczną reklamową muzyką z roku 2003 ::chytry:: Tvp1 ładnie się spisuje że czasem nam jakąś pokaże
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie teraz rzuca winnę na wszystkich tylko nie na siebie , ale gdyby odrazu i zdecydowanie pojeździła po Marone nie mielibyśmy tego problemu . Massimo spowodował ten kryzys ,a ona jeszcze do niego przychodzi się poażalić ::plask wczolo: Litości .
Brooke ładnie potraktowała Ridge , niech się nauczy ,że w ten sposób daleko nigdzie nie zajdzię.
Coraz bardziej lubię Jakce :serce:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Największe emocje wzbudziły dziś we mnie sceny z Brooke i Ridge'm. Na niego już po prostu nie mogę patrzeć. Mam nadzieję, że Brooke mu nie wybaczy. Domyślam się, że miłość jest ślepa, ale czy ona naprawdę nie widzi, jaki Ridge jest obłudny? Tłumaczy Brooke, że ją kocha i żeby dała im szansę, a przecież ona skłaniała się ku temu, żeby jednak za niego wyjść, kiedy wiedziała o Bridget i Ridge'u... Ale on to zaprzepaścił - po co on całował wczoraj Bridget? A jeśli się tak z Bridget kochają i nawet Taylor ich pobłogosławiła, to po kiego grzyba przyłazi do Brooke i zapewnia ją o swojej dozgonnej miłości?! Niech da sobie spokój z Brooke i wyjedzie gdzieś z Bridget, która mi działa na nerwy (i pomyśleć, że jeszcze niedawno ją lubiłam). Wtedy Brooke będzie mogła ułożyć sobie życie z kimś fajniejszym i przystojniejszym niż Ridge - na przykład z Nickiem... :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ani Ridge, ani Bridget nie byli przekonywujący w tych swoich tłumaczeniach. Bo być nie mogliby. Mam nadzieję, że Brooke milion razy pomyśli, zanim przebaczy Ridge'owi. Może lepiej byłoby, gdyby ona poszukała innego faceta. Bridget lepiej by zrobiła, gdyby siedziała teraz w Kopenhadze. Zarówno Stephanie, jak i Brooke mieli rację w tym, co mówili swoim rozmówcom. Tylko porównanie Bridget do Brooke jest dość ryzykowne.
Eric na razie chyba nie ma większych szans z Massimo. Mam jednak nadzieję, że będzie kiedyś górą. A Massimo się potknie na swoich manipulacjach.
Jackie mi się coraz bardziej podoba. To bardzo sympatyczna postać i mam nadzieję, że wyjaśni wszystko Eric'owi. Ona zna Marone seniora lepiej, niż wszyscy Forrester'owie razem wzięci. :twisted:

Bardzo fajnie, że dali też zapowiedź następnych odcinków. :D

I taka ciekawostka na sam koniec. Od minionego poniedziałku mamy mniej, niż 5lat różnicy między odcinkami w Polsce a USA. :D :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:Świetnie, że wczoraj w odcinku pojawiła się Taylor we wspomnieniu Bridget! :serce:
Zgadzam się! Mogłem wreszcie wyjść po cukier do kuchni, bo przez pół odcinka piłem gorzką herbatę.

Ta zapowiedź faktycznie fajna, mam nadzieję, że będzie takich więcej.

Nie podoba mi się to, jak Nick patrzy na Brooke ::kwasny:: ::ysz::
On jest obleśny.
Forrester

Post autor: Forrester »

Już widać, że Jackie ma ochotę na Eryka ::ke::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wczorajsze odcinki były według mnie niezbyt ciekawe. :roll:
Jedyne co mi się w nich podobało to rozmowa Jackie i Erica oraz przyjście Deacona do domu Brooke. Cieszę się, że Deacon pamięta jeszcze o swojej córce. Brooke powinna mu pozwolić widywać się z Hope od czasu do czasu. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Też bym tego Deacon'owi nie zabraniał. W końcu on jest ojcem Hope. Kednak nie powinien liczyć na to, że znów będzie z Brooke. Według mnie ona całkiem go skreśliła.

Stephanie wróciła dziś do swoich starych nawyków. ::ysz::
Nick nawet nie zna Eric'a, a już jest wobec niego podejrzliwy. Nie powinien oceniać, tylko na podstawie medialnych doniesień czy plotek w brukowcach. :|
Eric tak naprawdę nie potrafi się na nikogo gniewać. Wybaczył zdradę Brooke, doszedł do jakiegoś porozumienia z córką. Może jeszcze wybaczy Stephanie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś kolejna kłótnia Brooke i Stephanie ::rad:: Co do Deacona to nic dziwnego że Brooke mu nie ufa, on niedawno pił, też bym się bał pozwalać komuś niestabilnemu dawać dziecko
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

W pierwszym odcinku wiało nudą. Wszystko kręciło się wokół Bridget i Ridge'a :ziewam: Ale z jednym muszę Manekinowi przyznać rację. Nick nie powinien się wtrącać w jego życie prywatne. Dobrze że Bridget i Brooke szczerze dziś ze sobą pogadały i doszły do porozumienia. Ten przebrzydły dziad Massimo dalej knuje ::kwasny:: On ma hopla z przerzutką! Chce połączyć dwoje ludzi którzy przez długi okres czasu traktowali sie jak rodzeństwo i posunie się do wszytskiego aby dopiąć celu ::plask wczolo:. Końcówka drugiego odcinka rewelacyjna :serce: Pocałunek Brooke i Nicka :serce: myślę że ten pocałunek zaintrygował Brooke... ciekawe jak to dalej się potoczy...
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Dawidek
Administrator

Widziałem tylko pierwszy odcinek.
Dobrze, Ze Brooke i Bridget zxe sobą porozmawiały. Podobała mi się też rozmowa Eric'a z Ridge'em. Massimo zaczyna myśleć o Nick'u. A Nick ma sporo racji, Ridge fatalnie obchodzi się zarówno z Brooke, jak i z Bridget.
Jestem zaskoczony trochę. Brooke i Nick się pocałowali? ::ke:: :shock:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dawidek pisze: Jestem zaskoczony trochę. Brooke i Nick się pocałowali? ::ke:: :shock:
To Nick pocałował Brooke ::krzyw:: Poza tym wolno jej , jeżeli Ridge całuje się namiętnie z własną siostrą , to jej tym bardziej można z obcym mężczyzną , a już w zasadzie nie takim obcym ::rad::
Dobrze ,że Brooke i Bridget dogadały się , aby tylko nikt tego nie zepsół intrygami .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pocałunek Brooke i Nick'a był tragiczny ::kwasny:: ::ysz::
On wygląda jak jakiś petronel. Dziwię się, że Brooke w ogóle go dotyka.
A najgorsze jest to, że Brooke po tym pocałunku miała "kurwiki" w oczach ::loll:: ::jezyk::
Brooke jest stworzona dla Ridge'a i odwrotnie, dlaczego ONI nie mogą być w końcu razem...??

Fajnie, że Brooke i Bridget się pogodziły.
Zablokowany