Programy rozrywkowe
- Adex-fan Brooke
No i w finale byli Klaudia i Jasiek i wygrał sympatyczny góral Jasiek, pewnie Klaudia mimo tego że także sympatyczna bardzo mogła widzom się wydać trochę grającą pod publikę, może więc dobrze się stało, Jolka, któa się pojawiłą w programie też chyba Jaśkowi właśnie życzyła zwycięstwa (na pewno celowo Jolke zostawili w domu gdy reszta była w studio by była atrakcją a przy okazji nie zakłócała w studio
ale pewnie ona się tego nawet nie domyśliła, poza tym głupio ją wyczesali), Jasiek zrobił coś fajnego, gdy już leciały napisy jeszcze i mineło kilka chwil po ogłoszeniu zwycięstwa i po gratulacjach jeszcze przemówił i podziękował wszystkim. Podobno nie będzie więcej edycji Big Brother?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Decyzja nie zapadła jeszcze. Prawdopodobne natomiast jest, że może kolejna edycja będzie dopiero wiosną, a nie na jesień.Adex-fan Brooke pisze: Podobno nie będzie więcej edycji Big Brother?
Co do finału BB, to cieszę się, że Jasiek wygrał. Zasługiwał na wygraną jak nikt (no może jeszcze Darkowi kibicowałem, ale on dawno odpadł
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Myśle ,że TV4 nie zrezygnuje z programu, wczoraj podczas finału do domu weszła Jolanta i czuła się jak u siebie. Natomiast w domu była też ekipa remontowa która malowała ściany i kładła tapetę, Jola powiedziała ,że robią jej pałac ale pewnie żartowała. Marzy mi się show gdzie w domu BB Jola będzie zapraszała swoich fanów na 24h tylko z nią he 
Nobody does it better
I Jola powiedziała, że ciekawiej było by gdyby sama mieszkała w domu niż jak mieszkała cała dwunastka. Nic dodać nic ująć. W sumie lepiej, że wygrał Jasiek.Klaudia nic nie robiła w domu, nawet nie przykładała się do zadać . Chociaż co do reszty to była ok. Ale Jasiek spośród tych uczestnikw był najlepszy.Alexander pisze:Marzy mi się show gdzie w domu BB Jola będzie zapraszała swoich fanów na 24h tylko z nią he
Ogólnie w tym tygodniu mogliśmy podziwiać gwiazdy poprzednich edycji . Zaczynając od Jolanty BB4.1 BB Vip
Kolejne show TVP2 zdjęła z anteny po Podróże z żartem, Europa da się lubić i Duże Dzieci
Przyszła kolej na ... SmaczneGo!
Jestem mocno zawiedziony, że wygrał Respondek. oddanie samochodu to była żenada.
Bardzo fajnie zaśpiewał Polk , może kupię płytę , a jak nie to pewnie ściągne.
Liczę, że Olga, Joasia i Kacper nagrają też płyty.Sporo talentów w tej edycji , tylko oby się nie zmarnowały
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Dawidek
- Administrator
Gdyby nie awaria łącza internetowego, to nie obejrzałbym finału BB V. Pierwsze, co mi się nasuwa, to fakt, że cały program był przeraźliwie przeciągany na maxa.
To już przesada. Ta dziwnie ubrana Jolka, to już było moim zdaniem istne zapychanie dziury. W ogóle mi ona nie przypadła do gustu. Wolałbym już Jakimowicza i zwycięską trójkę. Nie znam ich za dobrze, ale najsympatyczniejsza wydawała mi się Klaudia. Faceci też całkiem ok. Prowadzącym moim zdaniem wiele brakuje do Wojciechowskiej i Sołtysika, którzy prowadzili BB w TVN. Chyba lepiej byłoby gdyby ten program był robiony w TVN.
Jeśli chodzi o "Fort Boyard", to wydaje mi się, że jest to format francuskiej telewizji publicznej FT (France Televisions).
Jeśli chodzi o "Fort Boyard", to wydaje mi się, że jest to format francuskiej telewizji publicznej FT (France Televisions).
Według mnie to jedynie można obejrzećTkk_Bolly pisze:Czyli podsumowują jesianią będziemy miely
8. edycję Tańca z Gwiazdami
4 edycję Jak Oni Śpiewają
3 edycje You can dance-po prostu tańcz
3 edycję Gwiazdy tańczą na lodzie.
1 edycję Star Acedemy-Akedamia Gwiazd
1 edycję Bitwy Chórów ( zdecydowanie ogólny pomysł na program to porażka)
1 edycję Mam talent
Niewiadomo narazie co z Big Brotherem, Gwiezdnym Cyrkiem czy Nową Generacj chociaż ta dopiero się zaczęła
"3 edycje You can dance-po prostu tańcz", moze kilka razy pooglądam Mam talent.
Chciałbym doczekać się polskiej wersji "The Amazing Race"
- Marek Forrester
Nie wiem ale nadal nie ma castingów do Star Academy
Dziwne, w końcu już tylko dwa trzy miesiące do startu show... Oby polsat wzioł się do roboty.
Ciekawe czy powróci do nas "Agent" i "Wyprawa Robinson", w obu z chęcią wziołbym udział. Co do Big Brother 6 to myśle ,że pojawi się w marcu gdyż z tego co wiem kontrakty podpisuje się na 3 edycje a więc chcąc nie chcąc 4 będzie musiała dać szóstą edycję.
Ciekawe czy powróci do nas "Agent" i "Wyprawa Robinson", w obu z chęcią wziołbym udział. Co do Big Brother 6 to myśle ,że pojawi się w marcu gdyż z tego co wiem kontrakty podpisuje się na 3 edycje a więc chcąc nie chcąc 4 będzie musiała dać szóstą edycję.
Nobody does it better
O ja też bym chciała jakąkolwiek wersję The Amazing Race. Miała być jakaś europejska, ale na razie chyba o niej cicho
Obejrzałam wszystkie edycje amerykańskie i azjatyckie i mi mało
W sumie to bardzo chciałabym wziąć udział w takim programie:)
A dzisiaj pierwszy odcinek 5-tej edycji amerykańskiego agenta:)
A dzisiaj pierwszy odcinek 5-tej edycji amerykańskiego agenta:)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
I jak wiwi podobał Ci się pierwszy odcinek? Mnie bardzowiwi pisze: A dzisiaj pierwszy odcinek 5-tej edycji amerykańskiego agenta:)
Pierwsze zadanie z wodospadem jak Fear Factor. Drugie z szukaniem rzeczy na plaży nie było najgorszych lotów agent miał szansę się wykazac Ogólnie fajna oprawa , The Mole ma swój klimat i na pewno będe go oglądac.Trudno powiedziec kto jest Agentem, mam kilka typów
Oprócz Agenta oglądam sobie w bardzo wolnym tępie Survivor 15 China. Ale i tak mam zaległe edycje jeszcze 11-14 i tą najnowszą Fan&Fav.Jak kiedyś to nadrobię to może zabiorę się za Amazing Race i jeszcze cztery poprzednie edycje Agenta
- Adex-fan Brooke
Można ściągać skądś? Dajcie link lub jaką nazwę ma oryginalna wersja? Może bym oglądał z wami 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Najprościej z torrentów http://www.mininova.org/tor/1467108 Agent leci w poniedziałek, więc we wtorek pojawi się kolejny odcinekAdex-fan Brooke pisze:Można ściągać skądś? Dajcie link lub jaką nazwę ma oryginalna wersja? Może bym oglądał z wami