Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i w finale byli Klaudia i Jasiek i wygrał sympatyczny góral Jasiek, pewnie Klaudia mimo tego że także sympatyczna bardzo mogła widzom się wydać trochę grającą pod publikę, może więc dobrze się stało, Jolka, któa się pojawiłą w programie też chyba Jaśkowi właśnie życzyła zwycięstwa (na pewno celowo Jolke zostawili w domu gdy reszta była w studio by była atrakcją a przy okazji nie zakłócała w studio :lol: ale pewnie ona się tego nawet nie domyśliła, poza tym głupio ją wyczesali), Jasiek zrobił coś fajnego, gdy już leciały napisy jeszcze i mineło kilka chwil po ogłoszeniu zwycięstwa i po gratulacjach jeszcze przemówił i podziękował wszystkim. Podobno nie będzie więcej edycji Big Brother?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: Podobno nie będzie więcej edycji Big Brother?
Decyzja nie zapadła jeszcze. Prawdopodobne natomiast jest, że może kolejna edycja będzie dopiero wiosną, a nie na jesień.

Co do finału BB, to cieszę się, że Jasiek wygrał. Zasługiwał na wygraną jak nikt (no może jeszcze Darkowi kibicowałem, ale on dawno odpadł :( )i był z nich najnormalniejszy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Myśle ,że TV4 nie zrezygnuje z programu, wczoraj podczas finału do domu weszła Jolanta i czuła się jak u siebie. Natomiast w domu była też ekipa remontowa która malowała ściany i kładła tapetę, Jola powiedziała ,że robią jej pałac ale pewnie żartowała. Marzy mi się show gdzie w domu BB Jola będzie zapraszała swoich fanów na 24h tylko z nią he ::jezyk::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alexander pisze:Marzy mi się show gdzie w domu BB Jola będzie zapraszała swoich fanów na 24h tylko z nią he ::jezyk::
I Jola powiedziała, że ciekawiej było by gdyby sama mieszkała w domu niż jak mieszkała cała dwunastka. Nic dodać nic ująć. W sumie lepiej, że wygrał Jasiek.Klaudia nic nie robiła w domu, nawet nie przykładała się do zadać . Chociaż co do reszty to była ok. Ale Jasiek spośród tych uczestnikw był najlepszy.

Ogólnie w tym tygodniu mogliśmy podziwiać gwiazdy poprzednich edycji . Zaczynając od Jolanty BB4.1 BB Vip :) poprzez BB VIP Najman, Jakimowicz, BB VIP/BB Bitwa Monika Goździalska i BB4.1 Magda Czmuda , Grzesiek Marcisz, Marco a wczoraj ku mojemy zaskoczeniu Kasię Lenartowicz. :shock: Bardzo fajny udany finałowy tydzień.

Kolejne show TVP2 zdjęła z anteny po Podróże z żartem, Europa da się lubić i Duże Dzieci
Przyszła kolej na ... SmaczneGo!

Jestem mocno zawiedziony, że wygrał Respondek. oddanie samochodu to była żenada.
Bardzo fajnie zaśpiewał Polk , może kupię płytę , a jak nie to pewnie ściągne.
Liczę, że Olga, Joasia i Kacper nagrają też płyty.Sporo talentów w tej edycji , tylko oby się nie zmarnowały
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gdyby nie awaria łącza internetowego, to nie obejrzałbym finału BB V. Pierwsze, co mi się nasuwa, to fakt, że cały program był przeraźliwie przeciągany na maxa. ::plask wczolo: To już przesada. Ta dziwnie ubrana Jolka, to już było moim zdaniem istne zapychanie dziury. W ogóle mi ona nie przypadła do gustu. Wolałbym już Jakimowicza i zwycięską trójkę. Nie znam ich za dobrze, ale najsympatyczniejsza wydawała mi się Klaudia. Faceci też całkiem ok. Prowadzącym moim zdaniem wiele brakuje do Wojciechowskiej i Sołtysika, którzy prowadzili BB w TVN. Chyba lepiej byłoby gdyby ten program był robiony w TVN.

Jeśli chodzi o "Fort Boyard", to wydaje mi się, że jest to format francuskiej telewizji publicznej FT (France Televisions).
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Tkk_Bolly pisze:Czyli podsumowują jesianią będziemy miely
8. edycję Tańca z Gwiazdami
4 edycję Jak Oni Śpiewają
3 edycje You can dance-po prostu tańcz
3 edycję Gwiazdy tańczą na lodzie.
1 edycję Star Acedemy-Akedamia Gwiazd
1 edycję Bitwy Chórów ( zdecydowanie ogólny pomysł na program to porażka)
1 edycję Mam talent
Niewiadomo narazie co z Big Brotherem, Gwiezdnym Cyrkiem czy Nową Generacj chociaż ta dopiero się zaczęła
Według mnie to jedynie można obejrzeć
"3 edycje You can dance-po prostu tańcz", moze kilka razy pooglądam Mam talent.
Chciałbym doczekać się polskiej wersji "The Amazing Race"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie wiem ale nadal nie ma castingów do Star Academy :!: Dziwne, w końcu już tylko dwa trzy miesiące do startu show... Oby polsat wzioł się do roboty.
Ciekawe czy powróci do nas "Agent" i "Wyprawa Robinson", w obu z chęcią wziołbym udział. Co do Big Brother 6 to myśle ,że pojawi się w marcu gdyż z tego co wiem kontrakty podpisuje się na 3 edycje a więc chcąc nie chcąc 4 będzie musiała dać szóstą edycję.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O ja też bym chciała jakąkolwiek wersję The Amazing Race. Miała być jakaś europejska, ale na razie chyba o niej cicho :( Obejrzałam wszystkie edycje amerykańskie i azjatyckie i mi mało ;) W sumie to bardzo chciałabym wziąć udział w takim programie:)

A dzisiaj pierwszy odcinek 5-tej edycji amerykańskiego agenta:)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Już dzisiaj o 21.30 na TVN-ie finał "You can dance". Nie mam pojęcia kto wygra. Ja kibicuję Kryspinowi. Kasia jakoś mi nie przypadła do gustu a Artur jest moim zdaniem za stary jak na taki program. Jednak jego sztuczki i akrobacje mi się podobają.
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Jakaś awaria w 'You can dance' zapewne. Najpierw problem z dźwiękiem, teraz mnóstwo reklam, wciąż tych samych i jakieś stare materiały. Finałowy odcinek akurat. Zapewne część osób się zdenerwowało i przełączyło już.
adrian700

Post autor: adrian700 »

No właśnie o co kaman?
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Jak widać, nie pomyliłam się :)
Tkk_Bolly

wiwi pisze: A dzisiaj pierwszy odcinek 5-tej edycji amerykańskiego agenta:)
I jak wiwi podobał Ci się pierwszy odcinek? Mnie bardzo :D podobno w poprzednich edycjach USA po skończonym teście wyskakiwał komunikat czy zostaje/odpada. A tu proszę pozytywne zaskoczenie z tą plazmą przy której się wszyscy gromadzą.
Pierwsze zadanie z wodospadem jak Fear Factor. Drugie z szukaniem rzeczy na plaży nie było najgorszych lotów agent miał szansę się wykazac Ogólnie fajna oprawa , The Mole ma swój klimat i na pewno będe go oglądac.Trudno powiedziec kto jest Agentem, mam kilka typów
Oprócz Agenta oglądam sobie w bardzo wolnym tępie Survivor 15 China. Ale i tak mam zaległe edycje jeszcze 11-14 i tą najnowszą Fan&Fav.Jak kiedyś to nadrobię to może zabiorę się za Amazing Race i jeszcze cztery poprzednie edycje Agenta
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Można ściągać skądś? Dajcie link lub jaką nazwę ma oryginalna wersja? Może bym oglądał z wami :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Adex-fan Brooke pisze:Można ściągać skądś? Dajcie link lub jaką nazwę ma oryginalna wersja? Może bym oglądał z wami :P
Najprościej z torrentów http://www.mininova.org/tor/1467108 Agent leci w poniedziałek, więc we wtorek pojawi się kolejny odcinek
ODPOWIEDZ