Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Brooke ma takie dwie okropne zmarszczki a raczej wgłębienia po bokach ust. Cóż, po odejściu Taylor nie ma już nikogo bardzo ładnego wśród pań. A wśród mężczyzn to moje koleżanki zachwycają się Markiem. Dla mnie on jest taki przesłodzony. I ten jego głupi uśmieszek.
Karen

Post autor: Karen »

Tomala pisze:Brooke ma takie dwie okropne zmarszczki a raczej wgłębienia po bokach ust. Cóż, po odejściu Taylor nie ma już nikogo bardzo ładnego wśród pań. A wśród mężczyzn to moje koleżanki zachwycają się Markiem. Dla mnie on jest taki przesłodzony. I ten jego głupi uśmieszek.
Dla mnie najcudowniejszą kobietą jest Taylor ,Kimberly,Kristen,Bridget a z panów Antonio Dominguez no i Deacon. :D
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Obecnie to zdecydowanie Brooke , ona nawet teraz nie ma rzadnej konkurencji . Ale równie piękne są Darla Megan i na swój sposób Jacke.
Z facetów to raczej Nick , Ridge Thorne i Eric.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge ostatnio wyprzystojniał. Bardzo dobrze. Te długie włosy go postarzały. Uważam,, że przystojniakiem jest Rick.
Jeśli chodzi o kobiety, to każda z nich na swój sposób jest ładna. Nawet panie reprezentujące średnie i starsze pokolenie w serialu.
AnoolciQ

Post autor: AnoolciQ »

Z chłopaków oczywiście Ridż! :)
Z dziewczyn Taylor-mój ideał. Piękna i inteligentna zarazem <333
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Według mnie najprzystojniejszym mężczyzną w Modzie jest Rick. :serce: Mark jest także przystojny.
Wśród najpiękniejszych pań w Modzie są według mnie Samantha i Bridget.
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Najprzystojniejszy jest Clarke Garrison
Najładniejsza Brooke Logan
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Basienka

Post autor: Basienka »

Z panów to Deacon :serce:
A z pań to Macy, Lauren, Brooke, Taylor, Sheila i Samantha.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W dzisiejszym odcinku przepięknie wyglądała Jacqouline :serce:
Brooke, Bridget, Megan i Samantha średnio wypadły :?

Deacon był olśniewający, a w towarzystwie Hope - cudowne :serce:

Dominic kompletnie nie pasuje do smokingu, chociaż nie było najgorzej :P
Hatifnat

Post autor: Hatifnat »

o Amber i Ridge'u lepiej nie mówić ;) choć najwidoczniej mają coś w sobie.. x)
"moda na sukces.. uzależnia" ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nowa Phoebe i Donna są ładne. Tym razem wybrali śliczne aktorki ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Nowa Phoebe i Donna są ładne. Tym razem wybrali śliczne aktorki ::ok::
Ja bym polemizował :P Donna mi się kojarzy ze Szkieletorem z Himena :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Despina pisze:Caroline jest ładna ale jak dla mnie jest nieco przeciętna nie to co sexowna i kobieca Steffy.
DeaconFan pisze:Lubię JMW, owszem, jest seksowna, ale do mnie jej uroda tak bardzo nie trafia. Kim Matula również szczególnie mnie nie zachwyca. Uważam, że piękniejsza od Hope i Steffy była Phoebe
nołbady pisze:Seksowna? Z której strony? Steffy nigdy za bardzo mi się nie podobała. Ma końską twarz, jest sztuczna i plastikowa.
Przenoszę tutaj dyskusję z Bieżącego odcinka :wink:

Jeśli chodzi o mnie, to aktorka grająca Caroline jest bardzo ładna i z pewnością podoba mi się bardziej niż Kim Matula. Natomiast mam wątpliwości co do Jacqueline MacInnes Wood, która jest jak kameleon. Ona potrafi raz wyglądać zjawiskowo i pięknie, a innym razem przesadnie i nieciekawie. Na pewno nie ma "końskiej twarzy", to zdecydowana przesada. Końską twarz ma Anja Rubik czy Ewa Chodakowska, ale nie JMW. Sztuczna też nie jest, bo na zdjęciach bez tony makijażu wygląda naturalnie i pięknie. Serialowa Steffy jest bardzo seksowna, ma nienaganną figurę i wysportowane ciało. Zdarza jej się jednak przesadzić z makijażem, albo jakimś ekstrawagandzkim strojem - ale czy to źle? Eksperymentuje z modą i siłą rzeczy efekty muszą być różne. Dla mnie to wciąż ona jest numerem 1 z obecnych młodych aktorek w MNS :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W pierwszych odcinkach była takim chudym wieszakiem, potem już trochę lepiej, coś tam w sobie ma, ale nie uważam jej za najpiękniejszą z młodych...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:ale nie uważam jej za najpiękniejszą z młodych...
A kogo uważasz za najpiękniejszą z młodych? Jestem ciekaw. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ