Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"
Dla mnie najcudowniejszą kobietą jest Taylor ,Kimberly,Kristen,Bridget a z panów Antonio Dominguez no i Deacon.Tomala pisze:Brooke ma takie dwie okropne zmarszczki a raczej wgłębienia po bokach ust. Cóż, po odejściu Taylor nie ma już nikogo bardzo ładnego wśród pań. A wśród mężczyzn to moje koleżanki zachwycają się Markiem. Dla mnie on jest taki przesłodzony. I ten jego głupi uśmieszek.
kocham M.N.S
Obecnie to zdecydowanie Brooke , ona nawet teraz nie ma rzadnej konkurencji . Ale równie piękne są Darla Megan i na swój sposób Jacke.
Z facetów to raczej Nick , Ridge Thorne i Eric.
Z facetów to raczej Nick , Ridge Thorne i Eric.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
AnoolciQ
- Sexy Secret
Nowa Phoebe i Donna są ładne. Tym razem wybrali śliczne aktorki 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Ja bym polemizowałRobi pisze:Nowa Phoebe i Donna są ładne. Tym razem wybrali śliczne aktorki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Despina pisze:Caroline jest ładna ale jak dla mnie jest nieco przeciętna nie to co sexowna i kobieca Steffy.
DeaconFan pisze:Lubię JMW, owszem, jest seksowna, ale do mnie jej uroda tak bardzo nie trafia. Kim Matula również szczególnie mnie nie zachwyca. Uważam, że piękniejsza od Hope i Steffy była Phoebe
Przenoszę tutaj dyskusję z Bieżącego odcinkanołbady pisze:Seksowna? Z której strony? Steffy nigdy za bardzo mi się nie podobała. Ma końską twarz, jest sztuczna i plastikowa.
Jeśli chodzi o mnie, to aktorka grająca Caroline jest bardzo ładna i z pewnością podoba mi się bardziej niż Kim Matula. Natomiast mam wątpliwości co do Jacqueline MacInnes Wood, która jest jak kameleon. Ona potrafi raz wyglądać zjawiskowo i pięknie, a innym razem przesadnie i nieciekawie. Na pewno nie ma "końskiej twarzy", to zdecydowana przesada. Końską twarz ma Anja Rubik czy Ewa Chodakowska, ale nie JMW. Sztuczna też nie jest, bo na zdjęciach bez tony makijażu wygląda naturalnie i pięknie. Serialowa Steffy jest bardzo seksowna, ma nienaganną figurę i wysportowane ciało. Zdarza jej się jednak przesadzić z makijażem, albo jakimś ekstrawagandzkim strojem - ale czy to źle? Eksperymentuje z modą i siłą rzeczy efekty muszą być różne. Dla mnie to wciąż ona jest numerem 1 z obecnych młodych aktorek w MNS
- Adex-fan Brooke
W pierwszych odcinkach była takim chudym wieszakiem, potem już trochę lepiej, coś tam w sobie ma, ale nie uważam jej za najpiękniejszą z młodych...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city