Dr House (House M. D.)
-
Gabra-Sheila
Gdzie jeszcze emitują serial oprócz AXN , gdzie ja oglądam?
Ostatnio był odcinek, gdy była Housa przyszła z chorym męzem a on dalej w niej zakochany...żal mi go było strasznie. I podobno ona ma cos wspólnego z jego nogą. Wie ktoś o co chodzi?
Od poniedziałku na AXN ma lecieć następna seria. Niestety nie wiem czy to nowsze czy starsze odcinki? Niestety niedawno sie wciągłam w ten serial właściwie przypadkowo, bo przeważnie leci po "Kryminalnych zagadkach" które nałogowo sledzę
Pózna pora bo to 23 i czasem nie dopatrzę . Ale przyznam, ze wciąga strasznie 
Ostatnio był odcinek, gdy była Housa przyszła z chorym męzem a on dalej w niej zakochany...żal mi go było strasznie. I podobno ona ma cos wspólnego z jego nogą. Wie ktoś o co chodzi?
Od poniedziałku na AXN ma lecieć następna seria. Niestety nie wiem czy to nowsze czy starsze odcinki? Niestety niedawno sie wciągłam w ten serial właściwie przypadkowo, bo przeważnie leci po "Kryminalnych zagadkach" które nałogowo sledzę
-
Gabra-Sheila
Wydaje mi się, że oglądasz ostatnie odcinki 1 serii
Serial leci jeszcze na Dwójce ok. godz 21 w czwartki, choć ostatnio nie ma, bo dają UEFA CUP. Jeśli te odcinki, to odpowiem Ci, że Stacy ponosi winę za to, że House jest kaleką. Oglądaj dalej ;]
[ Dodano: 2008-04-16, 19:50 ]
Kochani jutro jest DrHouse!!! Nie zapomnijcie o tym..
Po kilku tygodniach meczy wreszcie będzie
Niestety, za tydzień znów nie będzie go (i pewnie za 2 też), bo będzie 1/2 PUEFA. Gdyby ktoś się jednak nudził w tym czasie zapraszam też na mecz, bo są wyjatkowo w tym roku ciekawe
Dam kilka fajnych cytatów z House'a , które znalazłam w sieci 
“Potrafię dochować tajemnicy. Nikomu nie powiedziałem, że Wilson nadal moczy się w nocy.”
Odcinek: Who’s Your Daddy?
„Nie rozumiem dlaczego Chase przebywa na ostrym dyżurze, chyba, że spadł z kucyka podczas gry w polo.”
Odcinek: Forever
„Mam pytanie, czy „na wpół martwy” może służyć za wymówkę braku poczucia humoru?
„Pomysły to nie puszki po napojach. Recycling jest do dupy.”
“Jesteś niezadowolona, że nie pracuję w klinice? Wow, to jak urwanie chmury po wyjściu z kościoła w dniu twojego ślubu.”
Odcinek Euphoria (2)
“Wszyscy są wspaniali, kiedy są jedną nogą po drugiej stronie.”
Odcinek: Euphoria (1)
“Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.”
Odcinek: House vs. God
„Pozwólcie im się przyglądać. Na dużej scenie zawsze dokonuję cudów.”
Odcinek: All In
„Rodzice są wściekli, ponieważ ich dziecko umiera. To zrozumiałe. Jeśli dzieciak nie umrze, nie będą mieli czym się martwić.”
„Istnieje tylko jeden sposób, aby to udowodnić. Należy wstrzyknąć szczurowi jej krew, poczekać chwilę, aż zacznie wariować i poważnie da ci do wiwatu. W międzyczasie pozwolisz, że zejdę na dół, aby sterroryzować przestraszoną, umierającą nastolatkę, żeby załamała się jeszcze bardziej.”
Odcinek: Safe
Foreman: „Jego prawe jądro jest dwa razy większe niż lewe.”
[ Dodano: 2008-04-16, 19:50 ]
Kochani jutro jest DrHouse!!! Nie zapomnijcie o tym..
“Potrafię dochować tajemnicy. Nikomu nie powiedziałem, że Wilson nadal moczy się w nocy.”
Odcinek: Who’s Your Daddy?
„Nie rozumiem dlaczego Chase przebywa na ostrym dyżurze, chyba, że spadł z kucyka podczas gry w polo.”
„Mam pytanie, czy „na wpół martwy” może służyć za wymówkę braku poczucia humoru?
„Pomysły to nie puszki po napojach. Recycling jest do dupy.”
“Jesteś niezadowolona, że nie pracuję w klinice? Wow, to jak urwanie chmury po wyjściu z kościoła w dniu twojego ślubu.”
Odcinek Euphoria (2)
“Wszyscy są wspaniali, kiedy są jedną nogą po drugiej stronie.”
Odcinek: Euphoria (1)
“Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.”
Odcinek: House vs. God
„Pozwólcie im się przyglądać. Na dużej scenie zawsze dokonuję cudów.”
„Rodzice są wściekli, ponieważ ich dziecko umiera. To zrozumiałe. Jeśli dzieciak nie umrze, nie będą mieli czym się martwić.”
„Istnieje tylko jeden sposób, aby to udowodnić. Należy wstrzyknąć szczurowi jej krew, poczekać chwilę, aż zacznie wariować i poważnie da ci do wiwatu. W międzyczasie pozwolisz, że zejdę na dół, aby sterroryzować przestraszoną, umierającą nastolatkę, żeby załamała się jeszcze bardziej.”
Odcinek: Safe
Foreman: „Jego prawe jądro jest dwa razy większe niż lewe.”
-
Gabra-Sheila
-
Gabra-Sheila
-
Gabra-Sheila
Miałam napisać w piątek, ale trochę chorowałam:( i napiszę dziś
Ale gdybym trafiła do tego szpitala w New Jersey to Gregory uleczyłby mnie zapewne w mig
Odcinek bardzo fajny, House wyjechał i jego podopieczni musieli sobie radzić sami
Foreman w tym garnituerze
Nie mogę
Niech wróci już do swojego fartuszka
A z tymi wynikami H.I.V. to co będzie? Bo Cameron jeszcze ich nie odebrała
Długo coś ;/ Stacy wydawała mi się taka nawet, już jej tak nie nienawidzę jak w ostatnim odcinku
Widać,nie jest taka wierna Markowi, a Gregory swój czar ma. . .
On jest taki kochany

Tomala, bardzo się cieszę, że zacząłeś ogladaćHouse'a, im więcej tym lepiej, a kto raz obejrzał House'a, to ...

Tomala, bardzo się cieszę, że zacząłeś ogladaćHouse'a, im więcej tym lepiej, a kto raz obejrzał House'a, to ...
-
Gabra-Sheila
Mam w swym komputerku specjalny folder ,,Hough Laurie"
Zawsze piszę, że odcinek mi się podobał, to juz nudne
Tyle zabawnych tekstów sdawno nie było, choćby ,,Kocham Cię" Greg do Cameron
Ale powinien być z tą swoją Stacy, a tak to ta będzie z Markiem
Dobrze mu Wilson powiedział! Już odliczam godziny do next odc. 
-
Gabra-Sheila
Tomala, ja Ci nie pomogę, bo nawet nie wiem gdzie szukać
Może May... Ale nie martw się, bo ja też kiedyś przegapiłam odcinek (chyba przed świętami), na który bardzo czekałam i ... zapatrzyłam się na Gwiezdny Cyrk, włączyłam to już się kończył
Wrażenia po ost. odc. super
Świetna akcja z tą modelką
Ależ ona była na tym wybiegu cudna
A potem się okazało, że bierze i ... przespała się ze swoim ojcem ! , fotografem i nauczycielem...
Potem się okazało, że ...
Takiego czegoś w życiu nie slyszałam. Biednego Grega nóżka bolała
Ależ on się męczy przez tą Stacy ;/
Wrażenia po ost. odc. super
Piękny był ostatni odcinek
:D Tej łamane przez Temu wycięto jądra
i Cuddy była rewelacyjna, oszukała nawet Hałsa
I super było też to, że ojciec niedość , żę spał z córką (nawet w Modzie nie było jeszcze czegoś takiego!
) to później się jeszcze okazało, że to był syn 
Super
A laska piękna była ;d tylko na 15 lat nie wyglądała... w ogole mam takie spostrzeżenie, żę w filmach/książkach (np. "buszujący w zbożu") młodzież jest "postarzana" i brana za dorosłych, starszych od siebie, bardzo rzadko (nigdy?) czegoś takiego nie ma w drugą strone (czyli, że pokazuje sie 19 latka co wygląda na 16 np.)
Super
A laska piękna była ;d tylko na 15 lat nie wyglądała... w ogole mam takie spostrzeżenie, żę w filmach/książkach (np. "buszujący w zbożu") młodzież jest "postarzana" i brana za dorosłych, starszych od siebie, bardzo rzadko (nigdy?) czegoś takiego nie ma w drugą strone (czyli, że pokazuje sie 19 latka co wygląda na 16 np.)
To dlatego, że aktorzy mają zazwyczaj więcej lat, niż ich bohaterowie, rzadko (albo nigdy) jest na odwrót czy nawet na równi.
A żeby nie było ot i nikt nie krzyczał, to nigdy nie oglądałam tego serialu i nie mam zamiaru
A żeby nie było ot i nikt nie krzyczał, to nigdy nie oglądałam tego serialu i nie mam zamiaru
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Obejrzałem wczoraj 1 odcinek House'a! W tamte wakacje widziałem na niemieckim kanale kilka odcinków, serial mi się spodobał i ucieszyłem się z tego, że zaczął lecieć w polskiej tv. Miałem go oglądać, jednak pora emisji mi nie odpowiadała i do tego dochodził brak czasu. Teraz jednak rozpoczął się serialowy sezon ogórkowy i wreszcie mogę nadrobić pierwszy sezon! Pora emisji świetna!
Najmilszym zaskoczeniem dla mnie był fakt, że w 1 odcinku wystąpiła Robin Tunney, czyli moja ukochana Veronica z Prison Break!
Jej przypadek był bardzo ciekawy!!
Tytułowy doktor to świetna postać!
I ogląda "General Hospital"!
Fajnie, że dzisiaj 2 odcinek!
Najmilszym zaskoczeniem dla mnie był fakt, że w 1 odcinku wystąpiła Robin Tunney, czyli moja ukochana Veronica z Prison Break!
Jej przypadek był bardzo ciekawy!!
Tytułowy doktor to świetna postać!
Fajnie, że dzisiaj 2 odcinek!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".