Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mikiks zacznij uważnie oglądć MNS.
Macy kupiła ten dom dla siebie i dla Deacon'a, czyli będą mieszkali tam wspólnie i mają w planach wychowywać w nim dzieciaki Deacon'a.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A po tym jak się zgodził dopiero mieli pierwszy pocałunek ::plask wczolo: głupie to, ledwo się poznali, Macy już nawet nie myśli o Thornie i Darli :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Thorne, dla Stephanie Ridge zawsze będzie Forrester'em. I dlatego, że Nick nie jest , przynajmniej z nią, spokrewniony, to nie będzie miała tego argumentu. Zawsze może znależć nowy.
Co do tego domu, to z początku też myślałem, że ten dom jest kupiony. Ale potem było wyraźnie powiedziane, że on jest wynajęty. Wnioskuję, że Macy wynajęła do Deacon'owi, by ten mógł spotykać się z dziećmi.
Owszem, Deacon jest agentem April. Macy zgodziła się też, by został również jej. Na razie widzimy, że ona bardziej pomaga jemu, niż on pomaga jej rozwinąć karierę. Od czegoś w końcu trzeba zacząć. Chyba, że już poczyniono jakieś kroki, a my tego nie widzimy.
A ten pocałunek jest ewidentnie za wcześnie. Oni sie nie znają nawet. ::ke::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Macy kupiła ten dom dla siebie i dla Deacon'a, czyli będą mieszkali tam wspólnie i mają w planach wychowywać w nim dzieciaki Deacon'a.
Co do tego domu, to z początku też myślałem, że ten dom jest kupiony. Ale potem było wyraźnie powiedziane, że on jest wynajęty. Wnioskuję, że Macy wynajęła do Deacon'owi, by ten mógł spotykać się z dziećmi.
Nie tylko mi trudno zrozumieć tą sytuacje ::jezyk::
Karen

Post autor: Karen »

Mam prośbę.Może ktoś mi podać link z wczorajszego odcinka?
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
Damians

Nie mogę patrzeć na to, co teraz wyprawia Brooke ::plask wczolo:
Przecież była już związana z domniemanym ojcem Ridge'a, jego bratem, a nawet z mężem własnej córki - wszystko rozumiałem, wszystko dało się usprawiedliwić.
Ale tego, że bezkarnie odtrąca miłość swojego życia i wiąże się z jego bratem, czyli jego namiastką jest obrzydliwe!!! I jeszcze Rick nagadał jej jakiś farmazonów, na niego, to już w ogóle nie mogę patrzeć ::plask wczolo:
Brooke powinna się w porę opanować, na tę namiastkę nie ma już żadnego usprawiedliwienia... :evil:

Macy i Deacon wyglądają razem wspaniale. Ich związek też jest lekko chory, ale w ich przypadku jest to usprawiedliwione. Teraz dopiero widać, że dla Macy Thorne był tak naprawdę nikim. Z dnia na dzień o nim zapomniała i związała się prawie z obcym facetem, zakochując się w jego dzieciach. Z Małym Eric'em wyglądali świetnie, chciałbym, aby to właśnie oni go wychowywali :serce: ::rad::

P.S. Nareszcie z MNS powiała nowoczesnością - aparat cyfrowy, srebrna komórka ::rad::

Co do Jacke i Eric'a, to nawet fajnie razem wyglądają, kibicuję im. Ważne, żeby Mass był nieszczęśliwy :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Rick i Amber dziś przesadzili ::plask wczolo:
Ponownie była piękna reklamówka z nowym trójkątem B&B :serce: Brakowało tylko by lektor przeczytał ten napis tańcząca z wilkami :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Nie mogę patrzeć na to, co teraz wyprawia Brooke ::plask wczolo:
Przecież była już związana z domniemanym ojcem Ridge'a, jego bratem, a nawet z mężem własnej córki - wszystko rozumiałem, wszystko dało się usprawiedliwić.
Ale tego, że bezkarnie odtrąca miłość swojego życia i wiąże się z jego bratem, czyli jego namiastką jest obrzydliwe!!! I jeszcze Rick nagadał jej jakiś farmazonów, na niego, to już w ogóle nie mogę patrzeć ::plask wczolo:
Brooke powinna się w porę opanować, na tę namiastkę nie ma już żadnego usprawiedliwienia... :evil:

P.S. Nareszcie z MNS powiała nowoczesnością - aparat cyfrowy, srebrna komórka ::rad::
Zgadzam się. Już nic nie stoi na przeszkodzie żeby Ridge i Brooke byli razem to jej się teraz odwidziało :roll: Bez sensu. Ten wątek jest taki naciągany. I jeszcze dopiero co Brooke powiedziała że kocha Ridge'a a teraz już całuje się z Nickiem ::plask wczolo:

A jeśli chodzi o tą nowoczesność to też zauważyłem. Pamiętam jeszcze czarny, duży aparat cyfrowy Tawny i wielką komórkę z anteną Stephanie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke może i chciałabyć z Ridge'm , ale nie potrafi mu zaufać , bo ciągle w jego życiu był jakieś inne kobiety , a Bridget przelała czarę goryczy ,a Nick według niej może dać stabilizacje . Ale tak jak wy uważam ,że Brooke powinna wrócić do Ridge.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Postępowanie Brooke co do Nicka i Ridge'a jest zrozumiałe, po co po tych mininych akcjach z Bridget ma się ona spieszyć do ślubu z Ridge'm? Niech właśnie on zobaczy jak to jest być na miejscu Brooke, fajne było dziś jak mówiła o tych niespodziankach że już nie mogą się zaskoczyć a tu prezent w jedzeniu :-)
Co do Jackie to zawrotne tempo, dopiero wczoraj odcinki kończą się namiętnym pocałunkiem Eryka i jackie a dziś to już znowu Eryk jest przegrany bo Massimo hucznie się cieszy z zaręczyn ::plask wczolo: Coś mi się wydaje że i Massimo i Jackie chcą się pobrać dlatego że mają syna, tak jakby dla idei a czym to wyjdzie na dobre to pewien bym nie był.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie dziwię się temu, co robi teraz Brooke. Chce poznać dwóch facetów, zanim się z kimś zwiąże. Robi, masz rację, Brooke nie potrafi już tak zaufać Ridge'owi, jak kiedyś. Ta gra "na dwa fronty" ma swoje plusy i minusy. Po pierwsze, Brooke ma czas na decyzję, z kim się związać, czy z Ridge'em, który już wielokrotnie ją zawodził, czy z Nick'iem, którego nie zna jeszcze zbyt dobrze. Powinna jednak pamiętać, że rywalizacja braci niezbyt dobrze wpłynie na och relacje. To utrudni ich wzajemne poznanie się i nawiązanie relacji właściwych braciom.
Amber i Rick faktycznie przesadzili. Każdy może "złapać gumę". Oni boją sie o dzieci, ale powinni małego Eric'a izolować od ojca.
No i doczekaliśmy się kolejnego trójkąta. Jak zobaczyłem Mass'a widzącego całującego Jackie Eric'a, to już wiedziałem, że obaj znów będą walczyć, tym razem o Jackie.
Stephanie, jak zwykle, widzi, że inni kłamią i oszukują, tylko sama tego nie widzi u siebie. Albo nie chce widzieć.
Sally nie chce opowiedzieć Macy, jak CJ walczył z Deacon'em o małego Eric'a. :|
Awatar użytkownika
Damians

Po to ma się spieszyć do ślubu z Ridge'm, że w każdej chwili może wyskoczyć jakaś nowa Taylor/Morgan/ pseudo psycholożka Tricia/ ::plask wczolo:
I wtedy Brooke będzie musiała znowu walczyć o niego, będzie cierpieć, szlochać itd., a tak, jak będzie jej mężem to będą żyli długo i szczęśliwie.

Dzisiejsze sceny Brooke i Ridge'a pokazały nam, że oni są dla siebie stworzeni.
Niestety, ale od teraz będę bardzo ostro krytykował każdy inny związek Brooke lub Ridge'a, bo każdy inny związek z góry jest skazany na klęskę ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Damians pisze:Po to ma się spieszyć do ślubu z Ridge'm, że w każdej chwili może wyskoczyć jakaś nowa Taylor/Morgan/ pseudo psycholożka Tricia/ ::plask wczolo:
I wtedy Brooke będzie musiała znowu walczyć o niego, będzie cierpieć, szlochać itd., a tak, jak będzie jej mężem to będą żyli długo i szczęśliwie.
:
Jeśli tak to niech się wypcha bo nie jest jej wart a jak kocha to poczeka i się postara
Awatar użytkownika
Damians

Owszem wypcha się innymi kobietami, a Brooke i tak będzie cierpieć. Idealny przykład mieliśmy z Thorne'm, wszystko było tak pięknie, jak z bajki, a tu ni z gruszki ni z pietruszki Brooke walnęła, że i tak kocha tylko Ridge;a ::loll::

Adex, można być fanem jakiejś postaci, ale nie można być zaślepionym ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zgadzam się z Damians'em ,że Brooke i Ridge do siebie idealnie pasują ,ale zgadzam się również z Adex'em ciekawie będzie się oglądać jak Forrester w końcu stara się o Brooke i konkuruje z innym mężczyzną. :zeby:
Zablokowany