Ogólnie o filmach
"Pręgi" bardzo dobry film, ale bardziej podobało mi się "Zmruż oczy". Niedługo na TVP będzie również "Jasminum', które też bardzo polecam. Co do ambitnego filmu to w niedzielę na TVP1 będzie "Wiosna, lato, jesień, zima.. i wiosna". Pora późna, bo o 1.00 w nocy, ale film jest niesamowity - jeden z najlepszych filmów, jakie widziałem z niesamowitą ilością symboli i odniesień. A we wtorek na TVP2 o 22.00 będzie "Dom latających sztyletów", również niesamowity. Naprawdę TVP ostatnio daje bardzo dobre filmy. Polecam te dwa wszystkim co nie widzieli, a lubią kino azjatyckie
.
Zabierałam się kilka razy do oglądania tego filmu, ale jakoś zawsze wybierałam coś innego. Też słyszałam że jest bardzo fajny ale nie mogę przekonaćDamians pisze:A bodajże 26 maja na TVP1 będzie film "8 kobiet".
Naprawdę polecam. Mam go na DVD, ale niestety ( a może stety) bez lektora i oglądałem go już kilka razy. Do ostatniej chwili trzyma w napięciu, a akcje są bardzo niespodziewane. Polecam wszystkim!
- Adex-fan Brooke
Ja też polecam "8 kobiet" kto nie zna! Świetnie się to ogląda wieczorem, może kogoś denerwować że tam śpiewają dużo i wszystko jest jak w teatrze czyli w jednym domu cała akcja, ale na prawdę fajnie się to ogląda bo jest tajemnica, która rozwiązuje się dopiero na koniec a po drodze wychodzi cała masa innych tajemnic tytułówych bohaterek.
A wczoraj dla przypomnienia oglądałem trochę klasyk horroru "Koszmar z ulicy Wiązów"
Oglądał też ktoś Freddy Kruggera? 
A wczoraj dla przypomnienia oglądałem trochę klasyk horroru "Koszmar z ulicy Wiązów"
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
"8 kobiet" jest piekne xD lubię jak spiewały. Oglądałem ten film na francuskim, Pani prof. mówiła, że to nudne i zaśniemy na lekcji, a okazało się, że było bardzo interesujące, gdy jedną oskarżyły zaraz spadały oskarzenia na drugą xD, na koniec juz nie wiedziałem kto go zabił - koniec mnie rozwaliłAdex-fan Brooke pisze:Ja też polecam "8 kobiet" kto nie zna! Świetnie się to ogląda wieczorem, może kogoś denerwować że tam śpiewają dużo i wszystko jest jak w teatrze czyli w jednym domu cała akcja, ale na prawdę fajnie się to ogląda bo jest tajemnica, która rozwiązuje się dopiero na koniec a po drodze wychodzi cała masa innych tajemnic tytułówych bohaterek.
A wczoraj dla przypomnienia oglądałem trochę klasyk horroru "Koszmar z ulicy Wiązów"Oglądał też ktoś Freddy Kruggera?
Gorąco polecam - Death
- Adex-fan Brooke
A może pani bała się że zgorszycie się wątkiem lesbijskim
To ciekawy film ze względu głównie na to zakończenie, ale i sam klimat w tym domu ciekawy.
A kto oglądał film "Samotność w sieci"? Ja niedawno i uważam że jest głupi
Spodziewałem się czegoś ciekawego a on jest jakiś prawie bezdialogowy i mało realny, słowem spaprali ciekawy pomysł na film. A jakie wasze zdanie? Nie wiem jaka książka, może ciekawsza.
A kto oglądał film "Samotność w sieci"? Ja niedawno i uważam że jest głupi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Jeśli masz na myśli to "Samotność w sieci" autorstwa Janusza Wiśniewskiego, to książka była bardzo fajna. Dobrze się to czytało, a poruszała wątek uczuć w sieci. Filmu nie widziałem, ale mogę się założyć, że powstanie film na podstawie drugiej powieści tegoż autora o podobnej treści. Zazwyczaj filmy są gorsze od książek, więc Twoja opinia mnie nie zaskoczyła. 
- Adex-fan Brooke
Może jedynie interesująco jest zrobiony, ale fabuła jest dziwnie przedstawiona nienaturalnie jakoś.
Oglądałam wczoraj "8 kobiet", bo mi zrobiliście apetyt.
Muszę powiedzieć, że pomimo iż wiedziałam, że nie jest to zwykły kryminał "kto zabił?", to jednak próbowałam wskazać mordercę (a raczej morderczynię). Pamiętałam, że zakończenie ma być szokujące i nawet już sobie wytypowałam jedną osobę i na końcu zonk... - aż tak szokującego zakończenia się nie spodziewałam!
Ogólnie fajny film, choć raczej bez przesłania, taka parodia kryminału i musicalu.
Ogólnie fajny film, choć raczej bez przesłania, taka parodia kryminału i musicalu.
-
Gabra-Sheila
W Polsacie 2x Kevin Costner
Czyli dziś mamy Robin Hooda
,a jutro Tańczący z Wilkami
Lubię tego aktora i chętnie obejrzę oba filmy : ) A w Robin Hoodzie jest ta śliczna piosenka Bryana Adamsa ,,Everything I do"
Dadzą jeszcze w sobotę 7 lat w Tybecie, widziałam to już wiele razy i zawsze film mi się podoba
Wogóle Brad był wtedy taki przystojny
Planuję wybrać się do kina na Kochaj i Tańcz!
To napewno będzie super film, w końcu reklamują go jako polski Dirty Dancing

Dadzą jeszcze w sobotę 7 lat w Tybecie, widziałam to już wiele razy i zawsze film mi się podoba
Planuję wybrać się do kina na Kochaj i Tańcz!
Ostatnio oglądałem "Nie kłam kochanie". Nie lubię za bardzo komedii romantycznych, zwłaszcza produkcji TVN-u, ale ten film był świetny
Najlepszy z tych wszystkich ostatnich z Zakościelnym, Dygant, Kożuchowską i Bóg wie kim jeszcze...
Przede wszystkim rewelacyjna rola Adamczyka i Szapołowskiej - właściwie dla nich warto to obejrzeć
I Marta Żmuda Trzebiatowska też jest dosyć fajna. Do tej pory w ogóle nie znałem tej dziewczyny, ale po tym filmie polubiłem ją.
A najlepsza jest postać Mariana, a'la Pana Dulskiego.
Polecam film.
Przede wszystkim rewelacyjna rola Adamczyka i Szapołowskiej - właściwie dla nich warto to obejrzeć
A najlepsza jest postać Mariana, a'la Pana Dulskiego.
Polecam film.