Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
Rusza plebiscyt na "Najlepszą postać MNS" 2008. Tym razem głosowanie przebiegać będzie zupełnie inaczej niż poprzednie. O miano najlepszej postaci ubiega się 30 bohaterów serialu - najwyższe miejsca z lat ubiegłych + nowe postacie + parę głównych bohaterów bez sukcesów poprzednio, np. Eric, Felicia, Ridge. Z tej 30 wybieramy 10 i oddajemny na nie głosy (12,10,8,7,6,5,4,3,2,1) wypełniając specjalny formularz. Może zagłosować 24 forumowiczów. Decyduje kolejność zgłoszeń - w zasadzie, 23, bo ja już oddałem głosy. Warunkiem zagłosowania jest przesłanie mi PW z informacją o chęci oddania głosów. Głosy Osób, które poznaja adres strony do formularza, a nie zgłoszą mi checi oddania głosów, zostaną automatycznie usuniete - chodzi o to, by nikt nie zagłosował dwa razy. Wyniki zostaną podane na MNS site, a wcześniej będzie można obejrzeć całe głosowanie na specjalnej tablicy punktacyjnej. Mam nadzieję, że będzie emocjonujace
Kiedy limit 24 osób zostanie osiągnięty, dam tu znać, by mnie już nie nekać na PW
Zachecam do brania udziału w zabawie 
- Adex-fan Brooke
Nic nie rozumiem, gdzie ja mam na co głosować? Jakiś niedoczytany jestem co w ogóle znowu się dzieje?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Na litość boską Adex
Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju

Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 20:59 przez junk, łącznie zmieniany 1 raz.
Sex with you is incredible.
Wyślij Oleg'owi PW z wiadomością ,że chcesz głosowaćAdex-fan Brooke pisze:Nic nie rozumiem, gdzie ja mam na co głosować? Jakiś niedoczytany jestem co w ogóle znowu się dzieje?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Adex, przeczytaj dobrze pierwszy post Olega na temat tego plebiscytu (wczoraj, godz. 17.57). Jak zgłosisz Olegowi na PW chęć udziału, dostaniesz linka, po kliknięciu głosujesz wybierając osoby wskazane na rozwijanej liście. Po kliknięciu masz 5 minut na oddanie głosu.
Strona jest po angielsku. Nieznający angielskiego szybko się połapią. 
- Adex-fan Brooke
Dziwne, ale ok napisze mu że chce głosowaćjunk pisze:Na litość boską Adex![]()
![]()
Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No tak ale to konkurs dla VIP-ówAdex-fan Brooke pisze:Dziwne, ale ok napisze mu że chce głosowaćjunk pisze:Na litość boską Adex![]()
![]()
Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju![]()
i dostanę magiczny link, chociaż chyba powinien tu być już wklejony
dobra nie wiem
na haju nie jestem, ale mam dużo spraw na głowie obecnie a zakręcony byłem zawsze
Tylko chyba 24 osoby mogą zagłosowć - czyli , że tak powiem 'śmietanka"
W linku dostaniesz instrukcje, co i jak
Ale uwaga , nie ma wszystkich postaci więc jeśli jesteś fanem Brooke , możesz się zdziwić
Sex with you is incredible.
Jako fan Brooke napisze, że się zdziwiłem.
Nie znalazłem tam przede wszystkim mojej obecnej ulubienicy - Macy
Na początku się zastanawiałem i rozmyślałem, a jak doczytałem, że to jest ograniczone czasowo to głosowałem, jak leciało
Faktycznie, ta tabela końcowa może być emocjonująca i zobaczymy, jakie są nasze sympatie
Adex, ja też na początku nie wiedziałem o co chodzi
Ale wysłałem PW i jakoś udało mi zagłosować 
Nie znalazłem tam przede wszystkim mojej obecnej ulubienicy - Macy
Na początku się zastanawiałem i rozmyślałem, a jak doczytałem, że to jest ograniczone czasowo to głosowałem, jak leciało
Faktycznie, ta tabela końcowa może być emocjonująca i zobaczymy, jakie są nasze sympatie
Adex, ja też na początku nie wiedziałem o co chodzi
- Adex-fan Brooke
No więc już zagłosowałem na moje ulubione postacie w odpowiedniej kolejności