Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Oleg, czy są może jakieś plany reaktywacji MNS Site :?:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Rusza plebiscyt na "Najlepszą postać MNS" 2008. Tym razem głosowanie przebiegać będzie zupełnie inaczej niż poprzednie. O miano najlepszej postaci ubiega się 30 bohaterów serialu - najwyższe miejsca z lat ubiegłych + nowe postacie + parę głównych bohaterów bez sukcesów poprzednio, np. Eric, Felicia, Ridge. Z tej 30 wybieramy 10 i oddajemny na nie głosy (12,10,8,7,6,5,4,3,2,1) wypełniając specjalny formularz. Może zagłosować 24 forumowiczów. Decyduje kolejność zgłoszeń - w zasadzie, 23, bo ja już oddałem głosy. Warunkiem zagłosowania jest przesłanie mi PW z informacją o chęci oddania głosów. Głosy Osób, które poznaja adres strony do formularza, a nie zgłoszą mi checi oddania głosów, zostaną automatycznie usuniete - chodzi o to, by nikt nie zagłosował dwa razy. Wyniki zostaną podane na MNS site, a wcześniej będzie można obejrzeć całe głosowanie na specjalnej tablicy punktacyjnej. Mam nadzieję, że będzie emocjonujace ::krzyw:: Kiedy limit 24 osób zostanie osiągnięty, dam tu znać, by mnie już nie nekać na PW :wink: Zachecam do brania udziału w zabawie :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przyznając punkty czułem się, jak na Eurowizji :zeby: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

A jak będzie jeszcze ta tablica punktacyjna to juz w ogóle przyszłoroczny ESC możesz sobie darować ::jezyk::

Cieszę się, że głosowanie cieszy się powodzeniem :) Jeszcze aż 10 osób może zagłosować. Zachęcam..
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Zagłosowała połowa, czyli 12 osób (wg kolejności podawania punktów):
1. Oleg
2. Robi
3. Dawidek
4. Damians
5. Monia
6. Deacon Fan
7. junk
8. B@r
9. Beja
10. wiwi
11. Omar
12. Primok

Chętni jurorzy wciąż mogą się jeszcze zgłaszać ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nic nie rozumiem, gdzie ja mam na co głosować? Jakiś niedoczytany jestem co w ogóle znowu się dzieje?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Na litość boską Adex :!: :!:
Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju :mrgreen: :?:
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 20:59 przez junk, łącznie zmieniany 1 raz.
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Nic nie rozumiem, gdzie ja mam na co głosować? Jakiś niedoczytany jestem co w ogóle znowu się dzieje?
Wyślij Oleg'owi PW z wiadomością ,że chcesz głosować :wink: i oddaj głosy :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, przeczytaj dobrze pierwszy post Olega na temat tego plebiscytu (wczoraj, godz. 17.57). Jak zgłosisz Olegowi na PW chęć udziału, dostaniesz linka, po kliknięciu głosujesz wybierając osoby wskazane na rozwijanej liście. Po kliknięciu masz 5 minut na oddanie głosu. :roll: Strona jest po angielsku. Nieznający angielskiego szybko się połapią. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

junk pisze:Na litość boską Adex :!: :!:
Kilka postów wyżej !! Poślij PW Olegowi, że chcesz zagłosować na ulubione postacie - on posyła Ci wiadomość z linkiem i głosujesz... jesteś na haju :mrgreen: :?:
Dziwne, ale ok napisze mu że chce głosować ::loll:: i dostanę magiczny link, chociaż chyba powinien tu być już wklejony :roll: dobra nie wiem ::rad:: na haju nie jestem, ale mam dużo spraw na głowie obecnie a zakręcony byłem zawsze
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Adex-fan Brooke pisze:
junk pisze:Na litość boską Adex :!: :!:
Dziwne, ale ok napisze mu że chce głosować ::loll:: i dostanę magiczny link, chociaż chyba powinien tu być już wklejony :roll: dobra nie wiem ::rad:: na haju nie jestem, ale mam dużo spraw na głowie obecnie a zakręcony byłem zawsze
No tak ale to konkurs dla VIP-ów :D
Tylko chyba 24 osoby mogą zagłosowć - czyli , że tak powiem 'śmietanka" :mrgreen:
W linku dostaniesz instrukcje, co i jak :P
Ale uwaga , nie ma wszystkich postaci więc jeśli jesteś fanem Brooke , możesz się zdziwić ::loll::
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jako fan Brooke napisze, że się zdziwiłem. ::ke:: ::jezyk::
Nie znalazłem tam przede wszystkim mojej obecnej ulubienicy - Macy ::ysz::
Na początku się zastanawiałem i rozmyślałem, a jak doczytałem, że to jest ograniczone czasowo to głosowałem, jak leciało ::jezyk::
Faktycznie, ta tabela końcowa może być emocjonująca i zobaczymy, jakie są nasze sympatie ::jezyk::

Adex, ja też na początku nie wiedziałem o co chodzi :zeby: Ale wysłałem PW i jakoś udało mi zagłosować :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No więc już zagłosowałem na moje ulubione postacie w odpowiedniej kolejności :twisted:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja też głosy już oddałam ::ok::
junk, dlaczego fani Brooke mogą się zdziwić?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ