Dziś dużo w moich oczach straciły adwokatka Deacon'a i Macy oraz Sally.
Samantha spodobała mi się od razu. Wygląda na sympatyczna postać.
Zastanawiam się też nad tym, czy Amber i Brooke nie dogadały się przypadkiem w sprawie "incydentu" w kościele.
I chcą odebrać Waszym biologicznym rodzicom ... Przecież to biologiczny ojciec ubiega się o to. Jak już to rodzinie zastępczej.Tomala pisze: Wyobraźcie sobie że okazuje się że jesteście adoptowani. Wasza biologiczna matka nie żyje. A biologiczny ojciec ma nową żonę. I oni chcą Was odebrać Waszym biologicznym rodzicom. I z kim chcecie być z zupełnie obcymi ludźmi którzy nagle pojawili się w Waszym życiu, czy z ludźmi których od zawsze uważaliście za rodziców?
Oczywiście chodziło mi o rodzinę zastępczą. To wszystko jest takie pogmatwane że już mi się plącze... Rozumiem że biologiczny ojciec chce się opiekować swoim dzieckiem. Ale czy nie można było tak od razu a nie dopiero teraz kiedy Amber i Rick się do Eryka przywiązali i on do nichCameya pisze:I chcą odebrać Waszym biologicznym rodzicom ... Przecież to biologiczny ojciec ubiega się o to. Jak już to rodzinie zastępczej.Tomala pisze: Wyobraźcie sobie że okazuje się że jesteście adoptowani. Wasza biologiczna matka nie żyje. A biologiczny ojciec ma nową żonę. I oni chcą Was odebrać Waszym biologicznym rodzicom. I z kim chcecie być z zupełnie obcymi ludźmi którzy nagle pojawili się w Waszym życiu, czy z ludźmi których od zawsze uważaliście za rodziców?
A postaw się w sytuacji biologicznego rodzica, dał temu dziecku życie więc to chyba normalne, że chcę sprawować nad nim opiekę. a małe dzieci umieją się przyzwyczajać do nowej sytuacji. Może to potrwać długo ale cel będzie osiągnięty. a rodzinka zastępcza zawsze może odwiedzać dzieciaka.
No właśnie nie wiem, czy Eric się do nich przywiązał. Jakoś szczególnie tego nie okazuje. Np. z Brooke niby cały czas mieszka itd. a mówi na nią "ONA", zamiast babciaTomala pisze: Rozumiem że biologiczny ojciec chce się opiekować swoim dzieckiem. Ale czy nie można było tak od razu a nie dopiero teraz kiedy Amber i Rick się do Eryka przywiązali i on do nich