Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mniejsza z tym czyj to pomysł, Rick go zaakceptował i go realizuje. To jest zwyczajne chamstwo - zostawić żone, kiedy potrzebuje wsparcia i oczekiwać, zę później do niego wróci.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mikiks pisze:Mniejsza z tym czyj to pomysł, Rick go zaakceptował i go realizuje. To jest zwyczajne chamstwo - zostawić żone, kiedy potrzebuje wsparcia i oczekiwać, zę później do niego wróci.
A kto Ci powiedział ,że Rick nie będzie udzielał wsparacia Amber :?: Przecież to jest mało istotne co jest na papierze , najważniejsze jest to co jest w sercu . Jeżeli to jest jedyny sposób na odzyskanie Eric'aIII to trzeba to zrobić. Poza tym co to za argument ,że Amber nie będzie chciała do niego wrócić :?: Przecież kocha Rick'a a on ją, Amber kocha Eric'aIII więc jeżeli dziecko do nich wróci to ona też będzie musiała .
Mikuks piszesz aby Amber zostawiła Rick'a i Eric'aIII znalazła kogoś lepszego . Przecież to absurd :!: Jak można zostawić własne ( Amber traktuje je jak własne ) dziecko , które kocha od maleńkiego .
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Normalnie, juz przeciez raz to zrobiła :)
Zreszta, teraz przed sądem pewnie zrobią z Amber narkomanke, histeryczke (scena ze ślubu) wiec pewnie i tak by stracila Erika III.
Nie rozumiem czemu rozwód byłby na korzyść Ricka, przecież chyba łatwiej zaadoptować dziecko kochającemu sie małżeństwu niż rozwodnikowi?
Awatar użytkownika
Robi

Najważniejsze jest odzyskanie Eric'aIII , a jeżeli adwokat mówi ,że muszą się rozwieść bo wtedy mają większe szanse na odzyskanie syna to trzeba tak zrobić .
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi osobiście nie podoba się pomysł rozwodu, ale jeśli jest to jedyny sposób to jestem za. W końcu mogą ze sobą mieszkać. Ich rozwód nie oznacza wyprowadzki Amber.
Tomala

Post autor: Tomala »

Moim zdaniem Amber i Rick powinni się rozwieść. Adwokat wie co mówi. Jeśli Rick dostałby te prawa do opieki to potem mogliby za jakiś czas wziąć ślub znowu.
Zachowanie Brooke mnie irytuje. Niech się w końcu zdecyduje. Brooke zrobiła bardzo nieprzemyślaną rzecz dając 2% udziałów Erykowi III. Teraz straciła pakiet kontrolny (51%). Stephanie już coś kombinuje. Ciekawe...
A Sam bardzo polubiłem. Jest sympatyczna, miła i ładna. Mam nadzieję że wzbudzi zazdrość Brooke i ta się zdecyduje na Ridge'a.
Goku

Post autor: Goku »

Jezuus jaki z tej Macy wredny babsztyl teraz ::kwasny::

Stepha wyznała Macy miłość! Teraz wezmą ślub i wyjadą do Kazachstanu i nigdy nie wrócą do serialu!!! xD

Nie było zapowiedzi :cry: Ostatnio była świetna! "Bruk, Nik, Ridż... Oglądajcie Modę na Sukces!" xDDD
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Zapowiedzi są rzeczywiście fajne, myślałam, że dziś też będzie po drugim odcinku, ale nie było.
Samantha występuje dopiero od kilku odcinków, ale ja już ją bardzo polubiłam. Strzela fajnymi minami i rzuca śmieszne teksty, jak dziś ten o pokojach gościnnych.
Macy: "czy nie moglibyśmy zrobić coś dobrego dla Forresterów, bezinteresownie, żeby sprawiedliwości stało się zadość?" ::plask wczolo: Jedna wielka ściema. Nawet Deacon ją przejrzał - zobaczył, że Macy chce się zemścić na Brooke, nie zaślepiła go miłość do żony. ::jezyk:: Macy jest żałosna.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Masz rację Beja, bardziej żałosne to być nie mogła mega ściema a cel jeden mścić się na Brooke (i co śmieszne tylko dlatego że Thorne ją wolał tej pijaczki Macy), Deacon fajnie powiedział o Stephanie że ona zawsze mówi co jej pasuje, źle że Deacon dał się namówić Macy w tym nie ma żadnych korzyści dla EricaIII. Dobrze że Deacon przypomniał że pomagać komuś kto próbował go przejechać kiedyś ::kwasny:: Śmieszne że akurat teraz Eryk się bulwersuje odrzuconymi projektami :lol: Lepiej by posłuchał Brooke bo to dzięki niej firma odnosiła przez ostatnie lata same sukcesy.
Amber mądrze przygadywała Rickowi i zdecydował się dac sobie spokój z tym głipim rozwodem.

[ Dodano: 2008-06-27, 18:49 ]
Samantha dobrze się zachowała, widać nie będzie jak Taylor.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

I kto mi powie ,że Macy nie kieruje się zemstą :?: Ona tylko o tym marzy aby odegrać się na Logan , chce jej rozwalić rodzine oraz zabrać firmę . Macy jest naprawdę podłą osobą , nawet Deacon jej nie potrafił odpędzić od tego pomysłu.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Fajnie, że Brooke zrobiła z siebie idiotkę przed Samanthą :) .
Wydaje się jej, że cały świat kręci się wokół niej i każdy chce odebrać jej ,,szczęćie " .
Sam jest bardzo sympatyczną postacią, widać, że patrzyła na całą trójkę z przymrużeniem oka .
W zasadzie Macy powinna posłuchać Deacona, po co tracić czas na takich ludzi jak Brooke czy Stephanie, powinna cieszyć się ze swojej podróży poślubnej.

Rick to po prostu syn swojej matki. Widać, że bardzo dobrze rozumie na czym polega małżeństwo i rozumie przysięgę, którą składał kilkakrotnie swojej żonie. Nawet nie stara się szukać innych rozwiązań, tylko od razu leci do żony z papierami rozwodowymi.
Tomala

Post autor: Tomala »

Z każdym odcinkiem Samantha podoba mi się coraz bardziej. Jest super!
Ależ Stephanie jest bezczelna ::jezyk:: Przyjeżdża do Macy i Deacona, psuje im podróż poślubną i zawraca głowę swoimi sprawami. Przecież wszyscy dobrze wiemy że Stephanie i Macy chcą się zemścić na Brooke. Ale nie mam o tę sprawę do nich żalu. Zawsze byłem zdania że firma powinna należeć do Forresterów.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Joe, jest tylko jeden problem. Brooke, faktycznie przejrzała nowe plany Stephanie. :D Nie podobało mi się jednak jej zachowanie w stosunku do Samanthy. Zanim cos powie, to powinna pomyśleć, mogła się kocno ugryżć w język. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Po prostu Brooke zgłupiała dzisiaj. ::loll::
Amber mądrze gadała dziś. Zaczynam się zastanawiać, czy Edward jest kompetentnym prawnikiem, skoro twierdzi, że samotny ojciec ma większe szanse na adopcję dziecka, niż małżeństwo. ::plask wczolo: Abstrahuję tu od tego, czy w ogóle prawnie w Stanach i zarazem w Kalifornii osoba samotna może adoptować dziecko (w Polsce może tylko małżeństwo).
Nawet Deacon przejrzał swoją żądną zemsty żonę. :shock:
Eric i Brooke powinni się dogadać, a nie kłócić się o sprawy fundamentalne dla firmy.
Normalnie, nie potrafię zrozumieć Stephanie. Ona z nienawiści do Brooke jedzie do innego kraju, by porozmawiać ze swoim największym wrogiem. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Brooke popełniła wielki błąd, nie precyzując o którego opiekuna prawnego chodziło. Wydaje mi się, że ona dopiero w trakcie całego zamieszaniu w związku z Deacon'em podjęła decyzję o przekazaniu 2% udziałów. I nie przewidziała skutków swojej decyzji. A teraz nieodpowiedzialny i nie znający realiów biznesowych Deacon będzie podejmował strategiczne decyzje o FC. ::ysz::
Damians, domyślałem się, co Stephanie kombinuje, ale nie chciałem nic pisać, by nie narazić się na napisanie spoiler'u - to w odniesieniu do mojego ostatniego zdania w poprzednim poście w tym temacie. :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dziwię się, że Brooke nie chce wydać kolekcji Erick'a. Rozumiem, że jest droga, ale gdyby nie produkować jej seryjnie tylko na zamówienie? Coraz bardziej podoba mi się rola Samanthy. Jest naprawdę ciekawą postacią. Ta Macy jest naprawdę bezczelna. Chce odebrać dziecko Rick'owi i Amber. To oni przez kilka lat zajmowali się Eryck'iem, a ta od razu chce im go odebrać. Jestem ciekaw czy ona wie, że Deacon chciał sprzedać własnego syna?! ::kwasny::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dzisiejsze odcinki baardzo ciekawe, nie moglam oderwać oczu od telewizora :D . No chyba że kiedy widziałam Macy, której poprostu nienawidze już wolałam Taylor od tej baby ::kwasny:: . Mam nadzieję, że Deacon w ostatniej chwili wyrwie się spod jej wpływów i wreszcie zobaczy z jakim okropnym babsztylem się ożenił.
Co do firmy to nie mam zdania bo i Brook i Eric są ważnymi osobami i dużo zrobili dla tej firmy. Jednak bez dyskusji sposób w jaki Stepghani chce ją odebrać Brook jest okropny. Stephanie mówi , że Brook wszystkich wykorzystuje, a sama korzysta na okropnym cierpieniu Ricka i Amber. Brook miała racje Macy i ona mają ze sobą wiele wspólnego i liczę , że obie zostaną na lodzie Stephanie bez Erica, a Macy bez żadnego faceta. :evil:
Dzisiaj Deacon powrócił do wspomnień i widać wyraźną zmianę w jego wyglądzie aż dziwnie bylo patrzeć na jego postać w wspomnieniach. Zaczynam go coraz bardziej lubić. Jako jedyny chce się zająć swoim życiem a nie mieszać w życiu innych mimo tego, że ma wiele powodów do zemsty na Brook...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Zablokowany