Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?
Re: Jak zaczęła się Twoja przygoda z MNS ?
Ja odkąd pamiętam zawsze w domku ktoś oglądał "modę na sukces".Póżniej zaczęłam oglądać ja jak miałam może 6 lat
i tak zostało do dzisiaj. 
- Amber Moore
-
Bridget_Fan
Ja oglądam MNS jakoś od drugiej połowy 1992 roku (w Polsce był to chyba rok 1998), ale już niestety niewiele pamiętam z tego okresu. U mnie w domu jeszcze nikt wtedy nie oglądał tego serialu i pewnego razu po prostu przeglądałem sobie poszczególne kanały w moim telewizorze i jakoś tak wpadłem na MNS (nie pamiętam jaki to był odcinek).
Spodobało mi się to i następnego dnia obejrzałem kolejny odcinkek. W końcu "wciągnąłem się" w to i tak już mi zostało do dziś. Później jeszcze mamę przekonałem do tego serialu (akurat były ciekawe akcje z Maggie i Mike'm w wesołym miasteczku
).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
I_Love_You
Ja modę zacząłem oglądać chyba ponad 10 lat temu. Pierwsze co pamiętam to jakieś urywki jak Brooke jeszcze była kelnerką. Tyle potem oglądałem z przyzwyczajenia. Koło 2000 roku miałem przerwę chyba rok albo dwa ale jak zacząłem znów przypadkowo oglądać to po 2 miesiącach już wszystko było wiadomo o co chodzi.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Czekam na dalsze wasze komentarze , widzę że większość z was ogląda mode od dość nie dawna.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ja w zasadzie "MNS" ogladam od dobrych 11 - 12 lat. Pamietam troche Barbados, wybuch w laboratorium po ktorym Ridge oslepł, pierwszy powrot Taylor, Dylana i Jessice. No i oczywiscie Maggie vs. Sheila. Granta oczywiscie tez lubilem. Jednak przez rozne pory emisji, gdzie raz serial był po 16.00, potem troche po 15.00, nastepnie znowu około 16.00, raz serial w soboty był o roznych porach np. po 13:00 a raz go nie było nieregularnie ogladałem. Dopiero gdy emisja ustabilizowała sie, zaczałem bardziej regularnie oglądac.
Od zawsze kibicowałem Brooke ale podobala mi sie początkowo takze Taylor, jej tez kibicowałem, jednak po sprawie z ukrywaniem ojcostwa Thomasa i zniszczeniu na parę ładych lat dzieki temu Bridge, przestałem jej kibicowac ale mam momenty do tej pory gdzie albo lubie Taylor albo nie, to zalezy od wątku w jakim jest,
Od zawsze kibicowałem Brooke ale podobala mi sie początkowo takze Taylor, jej tez kibicowałem, jednak po sprawie z ukrywaniem ojcostwa Thomasa i zniszczeniu na parę ładych lat dzieki temu Bridge, przestałem jej kibicowac ale mam momenty do tej pory gdzie albo lubie Taylor albo nie, to zalezy od wątku w jakim jest,
Ja przez ten wątek z ukrywaniem ojcostwa Thomasa znienawidziłem Brooke właśnie i stałem się fanem Taylor. Przez lata jednak emocje we mnie osłabły i nie mogę powiedzieć, że teraz nienawidzę Brooke, może co najwyżej za nią nie przepadam.Skisły pisze:jednak po sprawie z ukrywaniem ojcostwa Thomasa i zniszczeniu na parę ładych lat dzieki temu Bridge, przestałem jej kibicowac ale mam momenty do tej pory gdzie albo lubie Taylor albo nie, to zalezy od wątku w jakim jest,
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pamiętam, że do około 2002 roku nienawidziłem mody na sukces, oglądała ją ciągle moja mama, a ja ją wyzywałem
W końcu po wielu latach nie miałem wyjścia, tylko zacząłem oglądać ten serial. Pamiętam Brooke stojącą nad łóżeczkiem Ricka i kilka innych urywków, zdecydowanie do serialu wciągnęła mnie akcja kiedy to Sheila postrzeliła Stephanie rok 1999. To były najlepsze lata dla serialu.