Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Patka

Re: Jak zaczęła się Twoja przygoda z MNS ?

Post autor: Patka »

Ja odkąd pamiętam zawsze w domku ktoś oglądał "modę na sukces".Póżniej zaczęłam oglądać ja jak miałam może 6 lat :D :roll: i tak zostało do dzisiaj. ::chytry::
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Moja przygoda z MNS zaczęła się niedawno :) Najpierw oglądała ją moja mama aż w końcu ja przysiadłam z nudów i się wciągłam ::krzyw::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

ja zaczeąłm oglądać MNS razem z moją ciocia 2 lata temu... ::chytry:: ::chytry:: ::chytry::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja oglądam od niedawna - gdzieś od momentu urodzin małego Eryka
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Ja zaczęłam dopiero jak Kimberly i Amber walczyły o Rick' a.... I pamiętam tą randkę jako pierwszy odcinek mody, który oglądałam :-)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja oglądam MNS jakoś od drugiej połowy 1992 roku (w Polsce był to chyba rok 1998), ale już niestety niewiele pamiętam z tego okresu. U mnie w domu jeszcze nikt wtedy nie oglądał tego serialu i pewnego razu po prostu przeglądałem sobie poszczególne kanały w moim telewizorze i jakoś tak wpadłem na MNS (nie pamiętam jaki to był odcinek). :) Spodobało mi się to i następnego dnia obejrzałem kolejny odcinkek. W końcu "wciągnąłem się" w to i tak już mi zostało do dziś. Później jeszcze mamę przekonałem do tego serialu (akurat były ciekawe akcje z Maggie i Mike'm w wesołym miasteczku :twisted: ).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
agasb11

Post autor: agasb11 »

Ja oglądam Mode od samego poczatku wrzesień 1994 bodajże? I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!!!Szkoda tylko ze nie był to naprawde pierwszy odcinek tylko 200 z kawałkiem co jest chore dla mnie, jak w szystko w tym kraju zresztą ::ok::
I_Love_You

Post autor: I_Love_You »

Ja zaczełam oglądac w 2006 roku . Pamiętam, ze pierwszy odcinek jaki obejrzałam było to wtedy gdy Amber przyniosła małego Eryka do domu i zaprosili gości <Brooke , Tejlor , Ridża >
:serce:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ja modę zacząłem oglądać chyba ponad 10 lat temu. Pierwsze co pamiętam to jakieś urywki jak Brooke jeszcze była kelnerką. Tyle potem oglądałem z przyzwyczajenia. Koło 2000 roku miałem przerwę chyba rok albo dwa ale jak zacząłem znów przypadkowo oglądać to po 2 miesiącach już wszystko było wiadomo o co chodzi.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Mnie...jak podobnie paru osób wciągneŁY babcie :D
Przyjeżdżałem na wakacje do obu babci,ciagle patrze mns na telewizorze,w koncu onejrzalem jeden odcinek i juz dalej ogladalem;][/b]
Tomala

Post autor: Tomala »

Nawet nie zauważyłem że 24 czerwca minęły 3 lata odkąd zacząłem oglądać "Modę na sukces". Pamiętam jakby to było dzisiaj.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czekam na dalsze wasze komentarze , widzę że większość z was ogląda mode od dość nie dawna.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ja w zasadzie "MNS" ogladam od dobrych 11 - 12 lat. Pamietam troche Barbados, wybuch w laboratorium po ktorym Ridge oslepł, pierwszy powrot Taylor, Dylana i Jessice. No i oczywiscie Maggie vs. Sheila. Granta oczywiscie tez lubilem. Jednak przez rozne pory emisji, gdzie raz serial był po 16.00, potem troche po 15.00, nastepnie znowu około 16.00, raz serial w soboty był o roznych porach np. po 13:00 a raz go nie było nieregularnie ogladałem. Dopiero gdy emisja ustabilizowała sie, zaczałem bardziej regularnie oglądac.
Od zawsze kibicowałem Brooke ale podobala mi sie początkowo takze Taylor, jej tez kibicowałem, jednak po sprawie z ukrywaniem ojcostwa Thomasa i zniszczeniu na parę ładych lat dzieki temu Bridge, przestałem jej kibicowac ale mam momenty do tej pory gdzie albo lubie Taylor albo nie, to zalezy od wątku w jakim jest,
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Skisły pisze:jednak po sprawie z ukrywaniem ojcostwa Thomasa i zniszczeniu na parę ładych lat dzieki temu Bridge, przestałem jej kibicowac ale mam momenty do tej pory gdzie albo lubie Taylor albo nie, to zalezy od wątku w jakim jest,
Ja przez ten wątek z ukrywaniem ojcostwa Thomasa znienawidziłem Brooke właśnie i stałem się fanem Taylor. Przez lata jednak emocje we mnie osłabły i nie mogę powiedzieć, że teraz nienawidzę Brooke, może co najwyżej za nią nie przepadam. :P Ale to też zależy od wątku, bo lubiłem Brooke, gdy wiązała się z Thorne'm, czy Deaconem. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
shizer

Post autor: shizer »

Pamiętam, że do około 2002 roku nienawidziłem mody na sukces, oglądała ją ciągle moja mama, a ja ją wyzywałem :P W końcu po wielu latach nie miałem wyjścia, tylko zacząłem oglądać ten serial. Pamiętam Brooke stojącą nad łóżeczkiem Ricka i kilka innych urywków, zdecydowanie do serialu wciągnęła mnie akcja kiedy to Sheila postrzeliła Stephanie rok 1999. To były najlepsze lata dla serialu.
ODPOWIEDZ