Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dawidek pisze: Brooke, faktycznie przejrzała nowe plany Stephanie. :D Nie podobało mi się jednak jej zachowanie w stosunku do Samanthy. Zanim cos powie, to powinna pomyśleć, mogła się kocno ugryżć w język. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Po prostu Brooke zgłupiała dzisiaj. ::loll::

Tak, zgadzam się z Toba w 100%, zachowała się wtedy jak kretynka ::loll:: A Sami powiedziała taki fajny tekst, że pokój Ridge'a będzie z lewej strony, Nicka z prawej, a Brooke po środku :mrgreen: ::cojest::

Dziś było baaaardzo ciekawie ::chytry:: Po prostu takie odcinki bardzo mnie kręcą! 8) Brooke jest podła i strasznie powiedziała Macy w Insomnii ::kwasny:: Ale ta się jej jak widac odpłaci ::krzyw:: Głosowanie było super, teksty Steph świetne, a wejście Deacona& Macy rewelacyjne :zeby: Skojarzyło mi się, jakby jakieś czarne demony w ,,Czarodziejkach" albo coś innego :mrgreen: Myślę, że Deacon zagłosuje jutro na ,,I", oby nic go nie powtrzymało :P Bo jeśli tak zrobi, to jutro będę się bardzo cieszyć :wink:

P.S. Steph, Ridge, Thorne itd. jak głowowali -mówili ,,I". A co mówiła Bridget, Brooke i Rick :?: Akurat wiercili u mnie za ścianą i nei dosłyszłam, jakieś ,,nein" albo ,,noin" :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cudownie dla odmiany pooglądac czasem taką "suczą" Brooke :twisted: Rewelacyjnie dogadała ofiarze losy Macy, która już nie kryje że zionie zemstą i Deacon to widzi, na dodatek można podejrzewac że on nadal ma uczucia do Brooke tak jak to ona przed ślubem mówiła Macy :zeby: Brooke mogła jednak domyślić się że coś się święci widząc pewność Stephanie i Macy, ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni :D więc zobaczymy co dalej. Odcinki bardzo ciekawe, cudownie też patrzeć jak Bridget i Rick po stronie Brooke, Stephanie i Macy gadają bzdury i zafałszowują historię odnośnie Brooke, na szczęście kto oglądał wie jak było z "kradzieżą" firmy i facetów (faceci sami chcieli Brooke, co do firmy chcieli ją wyrolowac, wiec ona prawnie wziela co jej bylo należne i rozwinęła firmę).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Gabra-Sheila pisze:P.S. Steph, Ridge, Thorne itd. jak głowowali -mówili ,,I". A co mówiła Bridget, Brooke i Rick :?: Akurat wiercili u mnie za ścianą i nei dosłyszłam, jakieś ,,nein" albo ,,noin" :lol:
Oni mówią "aye" i "nay". Wiem, bo "zajrzałem do notatnika" Megan kiedyś i sprawdziłem potem w internecie. ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W tej dyskusji w "Insomia" obie miały rację. Tyle, że Brooke miała jej więcej. Tym wszystkim komplikacjom w życiu, obie są winne.
Stephanie moim zdaniem działa nie do końca uczciwie. O tym, co chce zrobić na posiedzeniu zarządu, powinna powiedzieć wszystkim, nie tylko sprzyjającym jej osobom. Tak, by wszyscy mogli przygotować swoje stanowiska. stephanie wolałaby tego nie robić, ze względu na to, że Brooke zmieniłaby taktykę. ::chytry::
Dobrze, że Deacon ma jakieś skrupuły. Mogę na niego spojrzeć trochę przychylniejszym okiem. Wątpię jednak, że on zmieni zdanie. Macy ma na niego zbyt duży wpływ.
Ja nawet chciałbym, by Eric znów został szefem FC. Przejęcie przez niego kierownictwa powinno się to odbyć na zasadzie porozumienia, a nie intryg Stephanie. ::ysz::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ależ było dzisiaj ciekawie. To głosowanie jest niesamowite. I na końcu wejście Deacona i Macy i ta dramatyczna, intrygująca muzyczka. A ja obejrzę dalszy ciąg dopiero po powrocie.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Szkoda mi Brooke. Kolejna intryga mająca na celu pozbawienia jej kierownictwa. Forresterowie wykorzystają każdą okazję, żeby odebrać jej firmę ::kwasny:: Nawet Ridge, który na dobrą sprawę powinien poprzeć Logan, głosował za przywróceniem Eryka jako kierownika firmy :roll: Brooke powinna dać mu kopa i związać się z Nickiem. Przynajmniej miałaby normalną teściową :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Super, nareszcie Brooke znów będzie płakać :) ::ok:: ::jezyk::
Okropny babsztyl z niej jak gadała z Mejsi w Insomni. Co to w ogóle za tekst, że "pijaczki i udające martwą nie mają nic", przecież nie ona o tym decyduje :P No ale wreszcie dostanie za swoje :)

Bridget brzydko wyglądała w tym garniturku (czy nie wiem jak to sie nazywa)

I super odcinka pod koniec II odcinka :)
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

No nareszcie zaczyna się robić baaardzo ciekawie. :D
Jestem ciekaw jak zagłosuje Deacon, czy wyrzuty sumienia wymogą na nim decyzję głosowanie na nie. Ale w końcu jest Macy i pewnie będzie go przekonywać.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem w końcu Forresterowie przejmą to co im się należy.
Już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka... :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja po baaaardzo długiej (pewnie ze 2 tyg ::jezyk:: ) nareszcie obejrzałam MnS. Ciekawa jestem tej Sam. Okropnie. I jestem w szoku zachowaniem Macy :shock: . Lubiłam ją, a teraz, przez to co wyprawia ::bojesie:: . Pewnie ma to związek nie tylko z Thornem i jego malżeństwem z Brooke, ale i z sytuacją, że Macy nie może mieć dzieci. To chyba największa pustka jaką czlowiek może odczuwać. Znajduję dla niej więc usprawiedliwienie, ale i tak nie rozumiem i nie popieram zachowania :roll: .Myślę też, że wykorzystuje ona Deacona i go nie kocha. Może nawet myśli że go kocha, ale szybko zrozumie, że jest tylko narzędziem w jej rękach, prowadzącym do celu - zemsty. Już mi go nawet szkoda.
Gdzie Nick? Stęskniłam się za nim? I czemu Brooke ciągle sprzeciwia się oddzieleniu jej i Ridga? Pewnie z przekory do Steph, bo Nietoper czorta wart!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunka pisze: I czemu Brooke ciągle sprzeciwia się oddzieleniu jej i Ridga?
Bo to jest główny wątek w "Modzie na sukces" ::loll:: ::jezyk::

Brooke jest nienormalna.
Macy jest nienormalna.
Stephanie jest nienormalna.

::loll:: ::plask wczolo:

Brooke już faktycznie wpada w mała paranoje, jeżeli chodzi o nią i o Ridge'a. Przecież Stephanie nie miała kompletnie nic wspólnego z pojawieniem się Sam, a ta umyśliła już sobie całą historię, jak to Stephanie zaplanowała to z Massimo i jeszcze ich o to oskarża ::loll::
A Stephanie się to chyba nawet podobało...

Na początku myślałem, że to Macy kocha Deacon'a i to on jest dla niej najważniejszy, a Deacon wiąże się z nią tylko aby odzyskać dzieci, ale jak widać, jest całkiem inaczej. Owszem, Macy chce kochającą rodzinę, ale to jest u niej na drugim miejscu. Jest gotowa poświecić ją ,w zamian za zemstę na Brooke ::plask wczolo: Natomiast Deacon kocha Macy i swoją rodzinę ( chociaż po kryjomu myśli o Brooke ::jezyk:: ) i nie chce myśleć o przeszłości. W ostatnich dniach Macy sporo straciła w moich oczach, stała się złą i podłą babą - identycznie jak Stephanie. Ale i tak lubię oglądać sceny z Macy ::jezyk::

A Stephanie wygrała :zeby: :zeby: :zeby: Do Brooke: "laleczko" ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby:

[ Dodano: 2008-07-01, 18:46 ]
Zanim ktokolwiek zaatakuje Ridge'a, niech się zastanowi!!!
Czy w takiej sytuacji Nick zagłosowałby przeciwko swojej ukochanej matce, a za Brooke?! ::krzyw:: ::plask wczolo:
Dlatego rozumiem Ridge'a i dalej kibicuję mu, żeby zdobył Brooke.

Brooke w śmietniku ::loll:: ::cojest:: Stephanie ma genialne pomysły :zeby: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

No i Brooke znów w dołku , ale dobrze ,że tylko na moment :mrgreen: Logan dostała nauczke ,że nie warto być chojnym i wyrozumiałym wobec rodziny, Brooke chciała być wspaniałomyślna w stosunku do własnego wnuka ,a tutaj się okazało ,że ta wspaniałomyślność odbiła się jej bokiem .
Z jednej strony rozumiem Eric'a ,że chce być dyrektorem FC ale prosić o pomoc Deacon'a to dla mnie mało zrozumiałe . On zabrał syna jego synowi ,a teraz to kumpel Eric'a.
Deacon jedyny który czuł ,że źle zrobił ,ale co z tego. Widać ,że mało myśli. Brooke teraz mu da popalić jeżeli chodzi o kontakty z Hope. Poza tym dziwnie dziękuje Logan za to ,że ona dała jemu synowi udziały firmię.
Zachowanie Ridge jest najdziwniejsze , jego postawa otworzy pole manewru dla Nick'a.
I Stephanie ,która z jednej strony wykorzystała Deacon'a ,ale z drugiej uważa ,że dziecko należy się Rickowi , ale to się kupy nie trzyma ponieważ jak Rick odzyska syna to i udziały czyli znów Brooke i jej dzieci będą miały większość.
Co do Macy to już się na jej temat wypowiadałem. Główny jej cel to zemsta na Brooke . Coś mi się zdaje ,że los szybko się jej za to odpłaci :-P :lol: ;-)
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Trochę trudno będzie mi się przestawić na to, że to Eric znów kieruje firmą. W końcu przez 10 lat robiła to Brooke i już nawet nie pamiętam jak to było w poprzednim "ustroju" ::jezyk:: Stepha w końcu dopięła swego. I to jej wejście do gabinetu Brooke ... Mogłaby sobie darować :roll:
Z tymi udziałami Erica III, to rzeczywiście zagmatwana sprawa. Ciekawe na jak długo kontrolę nad nimi będzie miał Deacon :?:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W firmie wytworzyły się dwa stronnictwa. Jedno, z Brooke na czele ma 49% udziałów, drugie, z liderującą Stephanie - tyle samo. Deacon, jeśli nadal będzie prawnym opiekunem małego Eric'a, będzie takim języczkiem u wagi.
Nie podobała mi się dzisiaj postępowanie Brooke. Z trzech powodów: po pierwsze, niepotrzebnie odstawiła szopkę z drugim głosowaniem, i tak ta decyzja by nic nie zmieniła, po drugie - uparcie łączyła sprawy zawodowe z uczuciowymi. Może mieć wątpliwości, co do lojalności wobec Ridge'a, i tu po trzecie - ten jej proponuje współpracę. Czyżby ona zbytnio przywiązała się do FC? I nawet podaje racjonalne argumenty, dlaczego głosował za przywróceniem ojca na stanowisko. Brooke zapomniała o więzach łączących go z ojcem. Mam nadzieję, że tylko na chwilę.
Stephanie też dziś mocno przesadziła. Z tym koszem i nazwania Brooke "dziwką", to też gigantyczne nadużycie.
Mimo to, nie zmieniam zdania, to Eric powinien być szefem FC, ale bez tych intryg Stephanie.
Dzisiejsze odcinki mocno trzymały w napięciu. Oby takie były przez cały czas. :lol:
jumper

Post autor: jumper »

Żal mi się zrobiło strasznie Brooke. Stefani przesadziła, z dziwką, koszem i widać że potrafi być zdolna do wszystkiego, nawet do zdrady własnych wnuków (bo jak nazwać to co zrobiła Rickowi i Briget zapraszając Deacona?). Zawsze kibicowałem Brooke i nadal to będe robiił mimo, iż niepotrzebnie mówiła że to ona zbudowała te firmę :P
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wczorajszy odcinek był po prostu boski :serce:
Stephanie może trochę przesadziła z tą dziwką, ale kosz był jak najbardziej OK ::loll::
Nareszcie dopięła swego i to teraz Erick będzie dyrektorem. Należy mu się.
Tylko gorzej będzie jakby Rick przekonał jakimś cudem, aby to on stał się prawnym opiekunem małego Erick'a. ::bojesie::
Zablokowany