Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mimo, że nie przepadam za Brooke, to jednak ona powinna kierować firmą. To dzięki niej firma odnosiła sukcesy: ta tkanina, chyba Believe, Sypialnie Brooke, Ambrozja itd. itp. a Eryk dobrze sie spisywał jako krawiec wiec wszystko bylo w porządku. Bridget pięknie patrzyła na Deacona, ale powinna go przynajmniej raz strzelić w ten jego ryj :) ::jezyk:: I w ogóle to Bridget, Amber i Brooke zasługują na pakiet większościowy, a nie ci nadeci Forresterowie.

A i Brooke jest ładnie w śmietniku :)))) Pasuje do niej. I jestem w szoku, ze zwykly pracownik odważył sie zrobić coś takiego :)
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Faktycznie, śmietnik pasuje do Brooke, no ale kto tu jest "śmieciem z przyczepy"? Ta scena była najlepsza w całych tych 2 odcinkach.... :P
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Stephanie: " Znajdziemy, na świecie jest pełno dziwek " :: bow :: .

Dobrze, że Brooke odnalazła ( z małą pomocą ) swoje miejsce. 8)

Nareszcie firma jest w dobrych rękach. Argumenty Brooke tylko z pozoru są słuszne, retro- scena pod koniec drugiego odcinka idealnie obrazuje jaką wredną suką była wtedy Logan i przede wszystkim dlatego powinna stracić firmę. Jej szantaż wobec Rigdea pokazał ile warte są jej uczucia.
Macy powinna dać sobie spokój z tą zemstą, nie popieram tego.
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

A mi się najbardziej podobała mina Deacone, gdy Macy wylała na Brooke tequilę i wygłosiła monolog, że niby teraz to ona jest górą. Tak spojrzał na swoją zone z niedowierzaniem, że aż żal mi się go zrobiło. No bo Macy tak zapewniała że nie chodzi jej o zemstę, Deacon dał się w koncu przekonać, a tu nagle zonk - Jej jednak chodziło o zemstę na Brooke!!!
Ciekawe, kiedy Deacon zrozumie jaka tak naprawde jest Macy i od niej odejdzie? Mam nadzieje, że szybko. ::chytry::

A tekst Stephanie: " Znajdziemy, na świecie jest pełno dziwek " tez powalił mnie na kolana ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie z\ koszem i dziwkami - przesadziła. W gabinecie Brooke zachowywała się, jakby wygrała 100 mln UDS na loterii. ::ysz::
Dziś Brooke straciła u mnie 2 kolejne punkty: po pierwsze zaserwowała Macy tequillę, wiedząc, że ta leczy się z alkoholu, po drugie - przydusiła Stephanie (też z zemsty, bo ta druga ją dusiła conajmniej 2 razy). Brooke nie powinna tego jednak robić.
Deacon nie cieszy się z przegraną Brooke. On chyba zastanawia się, jakie konsekwencje może pociągnąć jego krok. Może mysli, że może teraz mieć mniejsze szanse na to, by zostać z Eric'em.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Stephanie to najgorsza szmata jaką można podziwiać w Modzie na sukces :evil:
Nienawidzę jej, ona jest chyba chora psychicznie ::plask wczolo: A do kosza na śmieci to można byłoby ją wsadzić :evil:
Głupia przewrażliwiona stara jędza :evil:
Nienawidzę Cię ty .... ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::

Macy też nie lepsza :evil:
Za kogo ona się uważa, cholerna alkoholiczka ::kwasny::
Niech odczepi się od Brooke. A tekst o kulisach, gwiazdach itp. to niech powie komuś innemu.

Jedyna osoba która obecnie mnie nie wkurza to chyba Samantha :serce:
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

hahahahaha dobrze tak Brooke! Stephanie tylko podsumowała jej oblicze : dziwka i śmieć! I dobrze zrobiła. Cieszę się, że Eryk dostał tą firmę.
Imagination is more important than knowledge.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Moim zdaniem to Stephanie jest najgorszym śmieciem :evil:
Może i Brooke popełniła dużo błędów, ale to Stephanie ciągle knuje i spiskuje ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Rewelacyjnie Brooke przydusiła Stephanie i zabrała ze śmiechem wizytówke :D Stephanie zawsze zbyt wcześnie siec ieszy, no ale każdy musi mieć chwile radości i smutku ::rad:: A Macy mówi że teraz ona jest gwiazdą ::loll:: chyba ze spalonego teatru lub sezonową, Brooke więcej osiągneła od niej, Macy jest teraz trochę żałosna bo nie dość że ściemnia Deaconowi że zemsta nie jest dla niej priorytetem to jeszcze podnieca się nią jak dzieci Ridge'a lodami :lol: lepiej niech już uważa by nie żałowała bo Brooke nie jest typem przegranej, jak mówił Eryk ona zawsze wraca silniejsza.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze: podnieca się nią jak dzieci Ridge'a lodami :lol:
Dobre :zeby: :zeby: :zeby:

Nie, tekst Macy mnie dzisija rozwalił, prawie spadłem z kanapy ::loll:: ::loll:: ::loll::
"The Brooke Logan Show is over! Od teraz, to ja jestem GWIAZDĄ!"

::ke:: ::cojest:: :zeby: ::loll:: ::plask wczolo: :mrgreen:
I jak tu nie lubić tej wariatki :lol: Ona już zrobiła się taka sama jak Sheila czy Morgan. Przez nią Brooke straciła wnuka, firmę i jeszcze jej mało... Podła alkoholiczka! Niech lepiej pilnuje swojego męża, bo ten nawet będąc przy niej myśli o Brooke :twisted:
Deacon się teraz bardzo zmienił, on pragnie tylko i wyłącznie szczęści i spokoju rodzinnego. Niestety, tego ta ogarniętą chęcią zemsty wariatka mu nie da.

Stephanie kolejna wariatka ::loll:: I jeszcze założyła sobie na głowę diadem ::loll:: :zeby: O ile dobrze pamiętam, to Brooke kiedyś walnęła tym tekstem: "Umarła królowa, niech żyje królowa", który ona dziś powtórzyła. Świadczy to wiec tylko o niej, że nie potrafi wymyślić nic swojego ::plask wczolo:

Ridge zamiast stać w progu drzwi i krzywić gębę niech lepiej wymyśli coś, żeby odzyskać Brooke!!!
jumper

Post autor: jumper »

Scena kiedy Brooke dusiła Stefani i jej uśmech kiedy ściągnęła tabliczkę ze swoim imieniem było świetne, Stafa się przestraszyła :serce: Stefani chyba zapomniała co zrobiła,sama wiecznie knuje intrygi, święta nie jest i też nie lepsza od Brooke ;) Macy wariatka, tekst jaką oa teraz jest gwiazdą mnie rozwalił ::cojest:: Wyszło na jaw, że ciągle chodziło jej tylko o zemstę ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

a to Wy nie pamiętacie jak ta podła i łatwa latawica (Brooke) wyrzuciła Stephanie z jej gabinetu? Dobrze, że już nie jest CEO bo to nie ona tworzyła tą firmę, tylko Eryk i to on powinien być dyrektorem! Może Brooke zrobiła coś dla firmy ale jej czas się skończył! Firma nie jest jej, nie była przy tym jak tworzono tą firmę od ziarna, tylko podstępkiem ją zabrała sprzed nosa Eryka. Stephanie super zrobiła! A to, że powtarzała jej teksty to tylko i wyłącznie dlatego, żeby Brooke bardziej zdenerwować i przypomnieć jej jak ona potraktowała Stephanie.

Co do sytuacji w Las Olas, Brooke bardzo nieładnie się zachowała stawiając tekilę Macy, ponieważ ona dobrze wiedziała, że miała problemy z alkoholem. Właśnie przez tą latawicę (Brooke of course). Zabrała Macy męża i była wobec niej bezczelna tak więc dobrze, że oblała ją w ten beznadziejny, zniszczony ryj. ;] Może i zemsta ale jak nie szczycić się upadkiem takiego pasożyta? :)
Imagination is more important than knowledge.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Booke dobrze powiedziała Macy, że wystarczyło tylko odmówić przyjęcia tequilli, a nie robić z tego zaraz wielką aferę. Moim zdaniem to był tylko trening silnej woli alkoholiczki Macy ::jezyk::

Nareszcie Stepha gdzieś wyjeżdża. Mam nadzieję, że na jak najdłużej. Krzyż na drogę :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Tak więc po długiej nieobecności znów wypowiem sie o dzisiejszych odcinkach - no i trzeba powiedzieć ,że jest o czym pisać.

Zagranie Ridge'a jest poniżej najgorszej noty - nienawidze go za to , taka podłość dla Sally w imię .... szkoda gadać. :x

Dziwi mnie także zmienność Brooke , która po prostu leci na Ridge'a od niechcenia , jak jej pasi. :D

Sharpowie jak dla mnie super . Widać ,że wreszcie Macy jest szczęśliwa po tylu latach . No i sprawiedliwość była tak blisko , gdyby nie ten Ridge :evil:

Nick troche zrobiony w balona , ale tam szkoda go mi nie jest.

Stephanie dziś odpoczywa po swojej zemście . Troche okrutna , ale w sumie należała jej się zemsta .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podobały mi się dzisiejsze odcinki. :wink:

Pomysł z "Logan Design" jest dosyć ciekawy. Może faktycznie, Brooke nabierze wiatru w żagle i nabierze nowego doświadczenia zawodowego. Tylko lepiej byłoby, gdyby ona z Ridge'em zakładali biznes od nowa, a nie przejmowali firmę Sally. :| Nie dziwię się złości Sally, w końcu firmę ma przejąć jej największy wróg.
Jak ktoś powie Macy o zemście, to ona unika tematu. Jednak ona nie musi w ogóle mówić, że się mści. Nawet, jakby się zaklinała, że tego nie robi, to i tak prawda wygląda inaczej.

Tak na marginesie, dzisiejszy pierwszy odcinek widziałem kiedyś na ZDF, ale z niego nic nie rozumiałem. Miło obejrzeć jeszcze raz ten odcinek, i dowiedzieć się o czym rozmawiano. :D
Zablokowany