Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Nie spodziewałem się, że w takich okolicznościach Stephanie uzyska siwiznę. ::loll::
Nie dziwię się pretensjom Brooke, w stosunku do Massimo, w końcu on już 2-krotnie próbował manipulować jej bliskimi.
Ridge tym razem ma pecha. Tym razem do ludzi, którzy chcą kasy, zarobionej w nieuczciwy sposób. ::ysz::
Nawet sojuszniczka Amber - Bridget ją zbyła i nie słuchała jej rewelacji. Też się jej nie dziwię, w końcu Amber lubi wpadać w różne tarapaty.
Pucci, jak zwykle najlepszy. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Odcinki coraz ciekawsze :twisted:
Też się nie dziwię złości i podejrzeniom Brooke wobec Massimo.
Susan wreszcie na Tvp1 w swojej naturalnej fryzurze bez peruki :mrgreen: Wszystkie siwe panie będa mogły się identyfikowac z seniorką Forresterów, szkoda tylko że tak krótko pokazali Stephanie, do tego ładnie ją ubrali, więc odmiana był dlatego efektowna :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oczywiście, że nie ma co się dziwić Brooke, w końcu przez tego kretyna spadła z Wieży Eiffela!!! Ciekawo czy Nick o tym wie...
W ogóle jak widzę Nicka to mnie coś bierze :evil: Po prostu nienawidzę faceta, z każdą scena jest coraz gorszy.

Zawsze myślałem, że Bridget lubi i akceptuje Amber. Ale po tych ostatnich scenach w szpitalu widać, jacy Forresterowie są samolubni. Gdy tylko ktoś "obcy" ma jakieś problemy od razu się odwracają, rozwodzą itd. Tak było z Macy, po części z Sheilą a teraz z Amber. W tej rodzinie może przetrwać tylko bardzo silna kobieta - Brooke :zeby: :serce:

Sceny Ridge - papuga rewelacyjne :zeby: Ridge taki maczo, a nie mógł sobie poradzić z biedna papużką. I został powalony świecznikiem ::loll::
Ostatnia scena w której mieli nad nim taki wielki tasak była prawdziwie modowa ::loll:: Chociaż zabrakło mi jeszcze czarnej dziury i krzyku.

Stephanie wygląda bardzo pozytywnie :D Mimo, że tak babciowo....
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Świetne odcinki. :D
Nareszcie porwali Ridge'a, bo już nie mogłem na niego patrzeć.
Jednak baaardzo żal mi Brooke. To co ona teraz przeżywa to musi być koszmar.

Zachowanie Bridget wobec Amber było delikatnie mówiąc nie uprzejme.
Jak można potraktować kogoś, kto tak na prawdę stracił już troje dzieci? ::kwasny::
I co, ona chce być lekarzem? A gdzie tu wyrozumiałość dla pacjenta?

Fryzura Stephanie jest świetna :D Wygląda tak elegancko, ale i tak muszę się przyzwyczaić.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Zastanawiam się na tym, czy Massimo nie pogrążył dzisiaj sprawy z Ridge'em. Gdyby się nie targował, to może porywacze nie podbiliby stawki za uwolnienie "Forrester'a", jak Ridge'a nazywa Nick.
Oscar mi się zaczyna podobać. :D Fajnie, że może pogadać z kimś. Bridget znalazła się we właściwym miejscu i we właściwym czasie i daje dobre rady. :lol:
Forrester

Post autor: Forrester »

Ostatnio świetne odcinki z porwaniem Ridga :zeby: Znając "MNS" wszystko przeciągnie się jeszcze dobrych kilka odcinków lub nawet więcej :wink: Porywacze nie zamierzają tak szybko ustąpić :wink: Nick taki pomocny się zrobił, ale chcąc ratować braciszka pragnie zyskać nieco w oczach Logan :wink: Ciekawe czy mu się to uda. Akcja Massimo nie wypaliła ::loll:: Oscar i Bridget - ech szykuję sie pewnie kolejny nudny romans :roll:

Stephanie i Sally jak zwykle rewelacyjne, a fryzura Królowej wymiata. Tamte scenki były jednymi z najzabawniejszych w całej historii serialu ::ok::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Zauważyłem że Massimo się dziś spocił pod pachą
::rad:: Kolejne emocjonujące odcinki dziś były, Brooke zdesperowana (nic dziwnego ledwo wzieli ślub a tu znowu jakaś katastrofa), Nick zachowuje spokój i zgrywa bohatera, ktoś dzwonił do Ridge'a ::chytry:: Macy artystka światowa ::rad:: (trochę naciągane że aż cały świat na nią czeka -jej super koncert z Thorne'm to przecież aż bodaj 1994 rok)
Aktor grający Massimo jest dobry w tych odcinkach 8)
Koniecznie oglądajcie jutro!!!!! :!: :!: :!:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
jahek

Post autor: jahek »

Zachowanie Bridget wobec Amber bardzo mi się nie spodobało. Wydaje mi się, że Bridget po tej historii z Deaconem i Brooke naprawdę się zmieniła, ale na gorsze.
Amber znalazła się w bardzo trudnej sytuacji, poprosiła o bezinteresowną pomoc Bridget, a ta ją zignorowała. Prawdziwego przyjaciela poznaje się w biedzie...
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Tomala

Post autor: Tomala »

Mamy prawdziwy horror w MNS. Ależ emocje. Bardzo żal mi Ridge'a. Jest taki bezbronny. Ale zaczął przecinać sznur, którym ma związane ręce. Zobaczymy co z tego wyniknie... Podoba mi się postawa Nicka. Po raz piewrszy odkąd się pojawił robi coś co mi się podoba. Naprawdę chce pomóc Ridge'owi. A ci terroryści są naprawdę okrutni. Bez żadnych skrupułów zabili brata Anny. A ten Oscar nawet przypadł mi do gustu. Może wkońcu Bridget się ustabilizuje.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wczorajsze odcinki są świetne! :D Trzymają w napięciu aż miło. :D
Żal mi Brooke i Massima. Robią wszytsko co w ich mocy, aby uratować Ridge'a.
Mi mówiąc szczerze jest mi go żal, ale tylko troszkę.
A jaki Nick zrobił się teraz pomocny...
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Reklama była najlepsza i słowa Sheili ,, pamiętacie mnie ? '' :serce: :serce: :serce:
Wejście smoka :mrgreen: Czekałem na te odcinki od bardzo dawna :zeby: :zeby:
Wystarczy ,że pokaża samą Sheile , a odrazu ciśnienie idzie w górę .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Boski a raczej diabelski powrót Sheili :twisted: Ona dowodzi porywaczami
Ridge jednego zabił wrzucając do pieca ::loll::
Wreszcie mamy te odcinki :mrgreen: (najlepsze w całej historii B&B) a bandyci jak widać także w Los Angeles, mamy też już wspólniczkę Sheili - Sugar! :twisted:
no i dali rewalacyjną reklamę z Ridge'm,Brooke,Sheilą :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Reklama była najlepsza i słowa Sheili ,, pamiętacie mnie ? '' :serce: :serce: :serce:
O tak, pamiętamy ją :!: :zeby: :zeby: :zeby:

Najlepszy czarny charakter w historii seriali ::rad:: :zeby:

Genialne odcinki. Sheila wygląda rewelacyjnie, a psychiki to ona już w ogóle chyba nie ma ::loll:: Próbowała zabić pół rodziny Ridge'a, drugą połowę wykorzystała i teraz mówi, że jest niewinna :zeby:

W sumie nie ma co pisać, że Nick mógł postąpić inaczej i mógł zawiadomić policje gdzie jest Ridge, bo to jest Sheila :zeby: Jeszcze uwięziłaby całą policję, ba całą wyspę trzymałaby pod bronią :serce: :zeby:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Robi pisze:Reklama była najlepsza i słowa Sheili ,, pamiętacie mnie ? '' :serce: :serce: :serce:
O tak, świetnie to powiedziała ::krzyw:: :serce:
Moja ukochana wróciła :!: :mrgreen: Wreszcie :zeby: Czekałam na to tak długo :) Byla dziś rewelacyjna! ::rad:: Tak się cieszę, że powróciła :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ridge to taki kretyn ::loll:: ::plask wczolo: Zachowuje się beznadziejnie. Te jego odzywki ::kwasny::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Super odcinki dziś były! :serce:
Świetne sceny na wyspie, super reklama. Oczywiście najlepszy tekst należy do Sheili: "Pamiętacie mnie?" ::rad::
Z tym wrzuceniem porywacza do pieca było niezłe. ::loll:: Ridge jaki strongman. ::jezyk::
A zauważyliście, że ostatnio Ridge ma jakoś tak bardziej kwadratową szczękę niż zwykle? ::chytry::
Zablokowany