Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Damians, już się nie mogę doczekać!
Adex, ja nadal jestem jednym z "największych" niespoilerowców. Jednak czasem, w trakcie wklejania spoilerów, zdarzy mi się przeczytać dwa, trzy słowa i już trochę wiem, co będzie w następnym tygodniu. Na szczęście są to tylko szczątkowe informacje. Jeśli chodzi o powrót tej psychopatki, to wiedziałem, że ma jeszcze wrócić, ale nie miałem zielonego pojęcia, kiedy. Niestety, na forum czasem poznaję jakiś spoiler, ale to już jest tzw. "ryzyko zawodowe".
Staram się ich jednak unikać.
Sheila ma niezłe kontakty. Ona nawet potrafi zdemoralizować ludzi związanych z wymiarem sprawiedliwości. W swych działaniach jest geniuszem, ale dziś chyba popełniła błąd, skoro Brooke wie, że to ona za tym wszystkim stoi.
Nadal sądzę, że jej związki z "mafią" są dość naciągane.
Mafii w serialu coraz więcej. "Przyjaciele" Oscar'a nie dadzą mu chyba spokoju.
Zapowiadają się ciekawe sceny w nowo nabytym lokalu.
Amber chyba sie poddała. Po ttym wszystkim, co ona zrobiła ostatnio, to jej sie "trochę" należało. Ale i tak jej współczuję. Dobrze, że ma ona jakieś oparcie w Stephanie.
Adex, ja nadal jestem jednym z "największych" niespoilerowców. Jednak czasem, w trakcie wklejania spoilerów, zdarzy mi się przeczytać dwa, trzy słowa i już trochę wiem, co będzie w następnym tygodniu. Na szczęście są to tylko szczątkowe informacje. Jeśli chodzi o powrót tej psychopatki, to wiedziałem, że ma jeszcze wrócić, ale nie miałem zielonego pojęcia, kiedy. Niestety, na forum czasem poznaję jakiś spoiler, ale to już jest tzw. "ryzyko zawodowe".
Sheila ma niezłe kontakty. Ona nawet potrafi zdemoralizować ludzi związanych z wymiarem sprawiedliwości. W swych działaniach jest geniuszem, ale dziś chyba popełniła błąd, skoro Brooke wie, że to ona za tym wszystkim stoi.
Mafii w serialu coraz więcej. "Przyjaciele" Oscar'a nie dadzą mu chyba spokoju.
Amber chyba sie poddała. Po ttym wszystkim, co ona zrobiła ostatnio, to jej sie "trochę" należało. Ale i tak jej współczuję. Dobrze, że ma ona jakieś oparcie w Stephanie.
Bridget i Oscar świetnie do siebie pasują
Ich wspólne sceny wspaniale się ogląda. Remont lokalu Oscara przebiega w błyskawicznym tempie. Dopiero co go kupił a za chwilę otwarcie.
Widać że Sugar patrzy na całą sprawę z porwaniem bardziej realistycznie niż Sheila. Dobrze że Anna chociaż "powiedziała" Brooke jak nazywa się porywaczka. Rozumiem jej strach. Ale moim zdaniem powinna pokazać miejsce gdzie są przetrzymywani Ridge i Nick. Brooke mogła jej zaproponować ochronę albo nawet wyjazd daleko stamtąd w zamian za pomoc. Przecież Massimo jest tak bogaty że mógłby tamtej dziewczynie zapewnić godne życie choćby w USA. Kupić jej mieszkanie itd.
A Macy i Deacon to są już tak szczęśliwi że już bardziej się nie da.
Widać że Sugar patrzy na całą sprawę z porwaniem bardziej realistycznie niż Sheila. Dobrze że Anna chociaż "powiedziała" Brooke jak nazywa się porywaczka. Rozumiem jej strach. Ale moim zdaniem powinna pokazać miejsce gdzie są przetrzymywani Ridge i Nick. Brooke mogła jej zaproponować ochronę albo nawet wyjazd daleko stamtąd w zamian za pomoc. Przecież Massimo jest tak bogaty że mógłby tamtej dziewczynie zapewnić godne życie choćby w USA. Kupić jej mieszkanie itd.
A Macy i Deacon to są już tak szczęśliwi że już bardziej się nie da.
-
kamilabuziaczek
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2008-07-18, 21:00 przez kamilabuziaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o OSTRZEŻENIE dla tej pani

Ostatnio zmieniony 2008-07-18, 20:56 przez Thorne, łącznie zmieniany 1 raz.
If you can't beat them, join them...
Nie zła akcja z tym żyrandolem
Można powiedzieć Macy dostała to na co zasłużyła . Postanowiła zemścić się na Brooke i całej jej rodzinie ,a tak naprawdę wszystko to odwróciło się przeciwko jej. Najpierw uwiodła Deacon bo jest ojcem dzieci Forresterów ,a teraz przez Sharpa , a mianowicie jego kolegę Oscara dostała mały prezent . Trudno , wszystkie postaci które w życiu kierują się zemstą tak kończą 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Macy zasłużyła na strate dziedzictwa, ale nie na śmierć Robi, inna sprawa że przestałem ją lubić, więc mała strata, jedynie mogła więcej pośpiewać bo to jej wychodziło najlepiej.
Akcja była super, bo w zwolnionym tempie, pokazane twarze wszystkich i spadający żyrandol
No i scenki Sugar i Sheili świetne, niesamowite są te odcinki, Massimo na koniec się zdziwił, myślałem że dadzą pewną reklamę, ale jednak nie bo by za dużo zdradziła szokujących rzeczy, które już w poniedziałek

Akcja była super, bo w zwolnionym tempie, pokazane twarze wszystkich i spadający żyrandol
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Obyś się smażył w piekle za te słowa!Robi pisze:Nie zła akcja z tym żyrandolemMożna powiedzieć Macy dostała to na co zasłużyła . Postanowiła zemścić się na Brooke i całej jej rodzinie ,a tak naprawdę wszystko to odwróciło się przeciwko jej. Najpierw uwiodła Deacon bo jest ojcem dzieci Forresterów ,a teraz przez Sharpa , a mianowicie jego kolegę Oscara dostała mały prezent . Trudno , wszystkie postaci które w życiu kierują się zemstą tak kończą
Nikomu nie można życzyć śmierci, a Ty jawnie szerzysz właśnie takie herezje... Przykro mi,że nie masz żadnych zasad.
Odcinki rewelacyjne teraz! Przypominają mi sekwencję zdarzeń w GH. Tam również w 1 odcinku dzieją się mocne wydarzenia z różnych (w Modzie to akurat 2) wątków kryminalno-sensacyjnych.
Massimo, jaki odważny.
Szkoda mi Macy.
If you can't beat them, join them...
No właśnie!
Jeżeli ktoś myśli, że już nic więcej go w MNS nie zaskoczy, to jest w błędzie!
W przyszłym tygodniu koniecznie trzeba oglądać wszystkie odcinki!
To już nie będzie, że może zdarzyć się wszystko, tylko zdarzy się wszystko!!!
Bardzo żal mi Macy. Od jej zmartwychwstania stała się jedną z moich ulubionych postaci, każda scena z nią była świetna
Fajnie, że pogodziła się z Darlą i Thorne'm
A Darla jaki już ma brzuszek
Ona pasuje do Thorna, mam nadzieję, że dziek,i dziecku ich drogi się połączą...
A gdzie jest CJ??? Jego siostra robi wielki powrót na scenę, a on nawet nie raczył tego zobaczyć...
Bridget - hipokrytka roku
Macy ukradła jej bratanka, a ona siedzi w pierwszym rzędzie pod sceną, jest w nią zapatrzona jak w obrazek i klaszcze
Ale i tak ją lubię. Z Oskarem wyglądają bardzo ładnie, oboje robią głupie miny, głupio wymachują rękami. Pasują do siebie.
Nick i Ridge
Ich wzajemne odzywki są poniżej krytyki.
To nie jest jakaś byle jaka porywaczka, tylko największa psychopatka, za wszelka cenę chcąca zemścić się na Forresterach!!! Próbowała zabić Lauren, Meggi, Jamesa, Stephanie, Eric'a, Brooke, Amber, Ridge'a, Massima i Bóg jeszcze wie kogo, zabiła kilka osób, w tym Taylor!!!!
I Sheila zawsze znajdzie sposób, żeby uciec z więzienia
Brooke ostatnio wygląda okropnie. Ale dobrze, że zmieniła spódnice, bo ta miniówa nie pasowała do całej sytuacji
Jeżeli ktoś myśli, że już nic więcej go w MNS nie zaskoczy, to jest w błędzie!
W przyszłym tygodniu koniecznie trzeba oglądać wszystkie odcinki!
To już nie będzie, że może zdarzyć się wszystko, tylko zdarzy się wszystko!!!
Bardzo żal mi Macy. Od jej zmartwychwstania stała się jedną z moich ulubionych postaci, każda scena z nią była świetna
Fajnie, że pogodziła się z Darlą i Thorne'm
A gdzie jest CJ??? Jego siostra robi wielki powrót na scenę, a on nawet nie raczył tego zobaczyć...
Bridget - hipokrytka roku
Nick i Ridge
To nie jest jakaś byle jaka porywaczka, tylko największa psychopatka, za wszelka cenę chcąca zemścić się na Forresterach!!! Próbowała zabić Lauren, Meggi, Jamesa, Stephanie, Eric'a, Brooke, Amber, Ridge'a, Massima i Bóg jeszcze wie kogo, zabiła kilka osób, w tym Taylor!!!!
I Sheila zawsze znajdzie sposób, żeby uciec z więzienia
Brooke ostatnio wygląda okropnie. Ale dobrze, że zmieniła spódnice, bo ta miniówa nie pasowała do całej sytuacji
Ja jedynie stwierdziłem ,że Macy dostała to na co zasłużyła , skąd przypuszczenia ,że życze śmierciThorne pisze: Obyś się smażył w piekle za te słowa!![]()
Nikomu nie można życzyć śmierci, a Ty jawnie szerzysz właśnie takie herezje... Przykro mi,że nie masz żadnych zasad.
Ostatnio zmieniony 2008-07-18, 19:55 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]