Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Rzeczywiście Ridge, a w szczególności Nick zachowują się tak jakby byli w piaskownicy. Te ich teksty tylko jeszcze bardziej powodują wściekłość u Sheili ::ysz::

Szkoda Macy. Nie zasłużyła sobie na taki los. Ci ludzie mogli jednak zabić Oscara, a nie rozwalać ten żyrandol ::plask wczolo: Też mi wielka zemsta. A tak ucierpi niewinny człowiek. Inna sprawa, że Oscar był lekkomyślny ::kwasny::

A Sheila jak zwykle rewelacyjna :zeby: Ale żeby tak łatwo uciekła z więzienia... no cóż to tylko w "MNS" jest możliwe ::plask wczolo: ::loll:: ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze: Ostatnich odcinkach widzieliśmy Macy jako czarny charakter odbierający matce dziecko zemsty na Brooke .
Robi, to już było kilka dobrych odcinków temu ::krzyw::
W ostatnich odcinkach Macy była kochającą i oddaną żoną, wspaniałą matką. Sama powiedziała, ze jeszcze nigdy w życiu nie była taka szczęśliwa i taka zakochana i to jest prawda. Do tego wyglądała jeszcze najładniej w całej jej "modowej" karierze - święta postać :serce: ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
Robi pisze: Ostatnich odcinkach widzieliśmy Macy jako czarny charakter odbierający matce dziecko zemsty na Brooke .
Robi, to już było kilka dobrych odcinków temu ::krzyw::
W ostatnich odcinkach Macy była kochającą i oddaną żoną, wspaniałą matką. Sama powiedziała, ze jeszcze nigdy w życiu nie była taka szczęśliwa i taka zakochana i to jest prawda. Do tego wyglądała jeszcze najładniej w całej jej "modowej" karierze - święta postać :serce: ::rad::
Święta? ::loll:: Że szczęśliwa bo do szczęścia doszła rozwalając rodzinę Amber to wiemy, nie gadaj głupot Damians :wink: a że przed jej wypadkiem była w kilku scenach znowu dość miła to oczywiste, widzom może być jej teraz troszkę bardziej żal przez to. Racja natomiast że dobrze iż Brooke się przebrała teraz wygląda fajnie (oczywiście jak na te warunki i wydarzenia). A zauważyliście strój Sheili w jakim przybyła na spotkanie z Massimo? ::chytry:: Warto było zwrócić uwagę ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie każdy wybaczyłby przyjaciółce, która nosi w brzuchu dziecko jej bodaj "potrójnie" byłego męża, a Macy to zrobiła. I jeszcze z takim uśmiechem dotykała jej brzuszka ::rad:: A stojąc na balkonie wyglądała jak prawdziwy anioł :serce:
A skoro Bridget już nawet nie myśli o tym, co zrobiła Macy jej rodzinie, to widocznie tamte wydarzenia odeszły już w zapomnienie...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja tam się cieszę że na Macy spadł ten żyrandol :P
Dobrze jej tak, za to jak rozwaliła Amber rodzinę :evil:
Sceny z Sheilą robią się trochę nudne :?
Oczywiście nadal ją kocham, ale brak świeżości w tym wątku :P
Podoba mi się jedynie że Macy wybaczyła Darli :)
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

A mi Macy szkoda... Niepotrzebnie to się stało.... :(
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale akcja z tym żyrandolem. Scena bardzo fajna. Jednak trochę mi jej żal. I szkoda mi Oscara bo teraz jego obwiniają o wszystko. Piosenki Macy niektóre fajne, niektóre nie. Podobały mi się te energiczne. A mi się podobają teksty Nicka i Ridge'a. Coraz bardziej lubię tego pierwszego.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Adex, nie powinniśmy łączyć sprawy Amber i tego żyrandola. Ten facet, który odkręcił ten żyrandol w ogóle, prawdopodobnie nie wiedział, co ona zrobiła Amber. Tym bardziej, że to nie była zemsta i to nie na niej. Ja nie wiązałbym tego w kategoriach "kary boskiej" czy czegoś podobnego. Mi dzisiaj Macy szkoda, miała szansę na karierę, i została, może jak na razie, przerwana. Może w ogóle nie wrócić na scenę. Przykre to, że mafijne porachunki wpływają na całkiem nie mającą z tym nic wspólnego osobę.
Scena z żyrandolem bardzo fajna, jedna z lepszych w ostatnim czasie. :serce:
Z jednej strony Ridge i Nick postępują nierozważnie, a z drugiej te ich odzywki powodują, żwe Sheila ujawnia pewne szczegóły, które mogą być istotne. ::chytry:: Im więcej wiemy, tym lepiej.

Kamilabuziaczek już dostała jedno ostrzeżenie. Widać, że niczego się nie nauczyła. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek ja nic nie łącze, albo mylisz mnie z Robim albo niedoczytałeś że tylko odpowiedziałem Damiansowi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Adex-fan Brooke pisze:Dawidek ja nic nie łącze, albo mylisz mnie z Robim albo niedoczytałeś że tylko odpowiedziałem Damiansowi.
Właściwie moja odpowiedź kierowana jest do Robiego w szczególności, ale do Ciebie również. Nikogo nie pomyliłem. :wink: Jakbym kogoś uraził, to przepraszam.

Bardzo się cieszę, że Macy pogodziła się z Darlą. To była jedna z lepszych scen dzisiejszych odcinków. :serce:
Awatar użytkownika
Amber Moore
x 1

Post autor: Amber Moore »

Mareczek pisze:Ja tam się cieszę że na Macy spadł ten żyrandol :P
Dobrze jej tak, za to jak rozwaliła Amber rodzinę :evil:
Całkowicie się zgadzam. Nienawidzę Macy ale cieszy mnie to że wybaczyła Darli. Jeszcze Sally by mogła. Ciekawe co zrobi Mass. Na widok Sheli się trochę przeraził
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Thorne pisze:
Robi pisze:Nie zła akcja z tym żyrandolem ::krzyw:: Można powiedzieć Macy dostała to na co zasłużyła . Postanowiła zemścić się na Brooke i całej jej rodzinie ,a tak naprawdę wszystko to odwróciło się przeciwko jej. Najpierw uwiodła Deacon bo jest ojcem dzieci Forresterów ,a teraz przez Sharpa , a mianowicie jego kolegę Oscara dostała mały prezent . Trudno , wszystkie postaci które w życiu kierują się zemstą tak kończą ::krzyw::
Obyś się smażył w piekle za te słowa! :twisted:
Nikomu nie można życzyć śmierci, a Ty jawnie szerzysz właśnie takie herezje... Przykro mi,że nie masz żadnych zasad.

Odcinki rewelacyjne teraz! Przypominają mi sekwencję zdarzeń w GH. Tam również w 1 odcinku dzieją się mocne wydarzenia z różnych (w Modzie to akurat 2) wątków kryminalno-sensacyjnych.
Massimo, jaki odważny. :mrgreen: :mrgreen: Tak o sobie wyszedł w otwarte pole... no ale dobrze,że zabrał ze sobą uzbrojonych ludzi. Też naciągane. Przecież mogli od razu strzelać. Ale z 2 strony Massimo pewnie nie chciał ich atakować, bo zamierzał wyciągnąć z nich informację o lokum więzienia Ridge'a. :wink: I dość inteligentne to jego namawianie ich na współpracę.

Szkoda mi Macy. :cry: :cry: :cry: :cry: Nie zasłużyła na to co ją dziś spotkało! :cry: Ale pięknie zaśpiewała. Miała niesamowity repertuar, zwł. tę drugą piosenkę. Nie można nie było się wzruszyć. :D I to niesamowite spowolnienie, jak Oscar leci Macy na ratunek... w sumie mógł krzyknąć na głos " Macy, uważaj!". Nie rozumiem czemu tego nie zrobił. :?

ale tam wszyscy klaskali macy sie wydzierala swoim spiewem,a tak wogole to oscar zaczął krzyczec tylko go nikt nie slyszal :cry:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ostatnie odcinki są naprawdę bardzo wciągające.

Na Macy spadł żyrandol. Jest mi jej bardzo żal mimo, iż ostatnio moi ulubieńcy wiele przez
nią przeszli.

Jestem ciekaw jak dalej potoczy się akcja Massimo&Sheila? Fajnie, że ta wariatka wróciła.
Nick, mimo, iż jest porwany nie traci poczucia humoru. I to mi się podoba :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Jak wrażenia po dzisiejszych odcinkach??I co sądzicie o Dianie-córce Massima i Sheili?Ja myśle,że ona w przyszłości wda się w mamusię :D A Sugar-widać,że ma chrapkę na Nicka.Współczuje Deaconowi,bo w końcu dzięki Macy wszedł na dobrą drogę.mam nadzieję,że ona przeżyje.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ciekawych odcinków część dalsza. ::rad::
Ci ludzie (agenci?), którzy przyszli razem z Massimo na spotkanie z Sheilą powinni byli się ubrać na czarno, czy jakoś na ciemno, a oni tu wyskakują w super-maskujących białych kombinezonach... ::kwasny::
Niezła akcja z tym dzieckiem Sheili. Śliczna ta dziewczynka i niepodobna do Massa, na szczęście dla niej. (Jeśli to jego córka) ::jezyk::
Zachowanie i wygląd Sheili się zmieniły, kiedy opowiadała Massimo o dziecku. Sheila może jest morderczynią, ale przy dziecku łagodnieje, choć nie można też przeoczyć, że używa go jako tarczy.
Kurczę, jak to możliwe, że choć ludzie Massima przeszukują wyspę, to jeszcze nie znaleźli domku-kryjówki kilometr od hotelu?! ::plask wczolo: Jest pod ziemią czy co...
Ten śmiech i zachowanie Sugar w pierwszym odcinku było strasznie naciągane i sztuczne (jaki ten Nick ma dar rozśmieszania i rozładowywania atmosfery i jaki z niego amant ::jezyk:: ).
Jak Ridge prosił Nicka o zaopiekowanie się Brooke w razie śmierci tego pierwszego, to od razu przypomniałam sobie scenę, kiedy Taylor prosiła Brooke o opiekę nad Ridge'm. ::jezyk::

Szkoda mi Oscara - ma takie straszne wyrzuty sumienia, dobrze, że chociaż Bridget go pociesza.
Zablokowany