Hope Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Primok

Post autor: Primok »

W końcu ostatnio zaczęli pokazywać Hope, bo długo była cisza o niej. Brooke przez pewien czas nawet o niej nie wspominała :roll: .
Karen

Post autor: Karen »

Primok pisze:W końcu ostatnio zaczęli pokazywać Hope, bo długo była cisza o niej. Brooke przez pewien czas nawet o niej nie wspominała :roll: .
Hope pokazują bardzo rzadko bo to jeszcze dziecko.
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Dokladnie - nie ma sensu dzieci meczyc jak ich obecnosci na planie nie jest zdecydowanie konieczna.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Według prawniczki Hope zostanie w rękach Brooke Logan i całe szczęscie . Odrazu byłem przeciwny temu aby zaczynać kontakty na lini Deacon-Hope. Sharp musi jeszcze dorosnąć , bo z nim nigdy nie wiadomo , moze znów gdzieś ucieknie , zakręci się wokół innej kobiety ,zacznie pić lub co gorsza zechce sprzedać dziecko .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Trzeba tylko pamiętać, że ojcowie mają swoje prawa. I Deacon ma prawo widywac się ze swoimi dziećmi. Spotykanie się, a opieka nad nimi to dwie różne sprawy. To Brooke to opiekuje się córką i dobrze to robi. A Deacon może się spotykać z nią, powiedzmy raz w tygodniu. Jednocześnie powinna mieć na niego oko. Rozumiem, że ona się o Hope boi, ale całkowita izolacja córki od ojca nie wyjdzie wg mnie nikomu na zdrowie.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Fajnie by było gdyby Hope w przyszłości wdała się w matkie
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Fajniej by było,gdyby w ojca ::chytry::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Biedne dziecko, nie dość, że matka poświęca mu niewiele czasu, ciągle podróżuje, je kolacje w restauracjach, pracuje w firmie, i robi sto innych rzeczy, to przez jej egoizm młoda Logan nie będzie znać swojego ojca, który wreszcie stał się odpowiedzialnym człowiekiem i chce utrzymywać z nią kontakty. Kiedy dorośnie a Brooke będzie miała już któregoś męża z kolei, Hope będzie musiała żyć ze świadomością, że jest owocem romansu "zagubionej" kobiety z kimś kto powinien być teraz jej szwagrem. Ohyda.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bzdura, kiedy była scena że Brooke powiedziała że to już definitywny koniec kontaktów z Deaconem? Właśnie jako dobra matka bała się by niestabilny alkoholik interesował się dzieckiem, niby jednak pokazał że już jest stabilny, ale czy to pewne że nie opuści jej nagle tak jak zrobił to ojciec Brooke? Brooke wie jak to boli i tego chce oszczędzić a dziecko zawsze ma dobrą opiekę, Brooke wyjechała tylko wziąć ślub a nie robić coś złego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Joe pisze:je kolacje w restauracjach
To jest skandal :!: Jak Brooke mogła jeść kolacje w restauracji :!: To co ona wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie , jeść kolacje w restauracji , powinna stuknąć się w głowę . 8) Ona domu nie ma czy co :roll: Popieram zamknąć restauracji puby itp ,a kto odwarzy się pójść i coś skonsumować odrazu wychłostać. ::rad::

Joe pisze:pracuje w firmie
Mężczyźni do pracy , kobiety do rodzenia dzieci , sprzątania i gotowania . Jak ona może pracować , to jest chyba jej największy błąd życiowy . PRACA :!: :?: :!: Do domu i słuchać męża . Zachowanie Brooke przechodzi wszelkie normy jakie obowiązują w dzisiejszym świecie. Skandal
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Robi pisze:
Joe pisze:je kolacje w restauracjach
To jest skandal :!: Jak Brooke mogła jeść kolacje w restauracji :!: To co ona wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie , jeść kolacje w restauracji , powinna stuknąć się w głowę . 8) Ona domu nie ma czy co :roll: Popieram zamknąć restauracji puby itp ,a kto odwarzy się pójść i coś skonsumować odrazu wychłostać. ::rad::

Joe pisze:pracuje w firmie
Mężczyźni do pracy , kobiety do rodzenia dzieci , sprzątania i gotowania . Jak ona może pracować , to jest chyba jej największy błąd życiowy . PRACA :!: :?: :!: Do domu i słuchać męża . Zachowanie Brooke przechodzi wszelkie normy jakie obowiązują w dzisiejszym świecie. Skandal

Pomyśl,jakby Brooke nie pracowała w FC byłaby może nawet biedna!!Nie byłoby Bridget i Ricka(nieznałaby Erica),a jakby ich nie było to by nie znała Deacona i niebyłoby Hope!!A tak to jest super bogata,szczęśliwa itp.
Awatar użytkownika
Robi

Mój post był oczywiście pisany ironicznie :zeby:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A czy ja gdzieś napisałem, że to źle, że je kolacje w restauracjach? Czy, że to jest złe? A może napisałem, że ciągle spędza czas poza domem, zamiast zajmować się dzieckiem? No ale skoro brakuje argumentów, można i tak...
A te pożal się Boże "ironie" przemilczę, bo na całe szczęście przeczytałem je tylko dlatego, że ktoś zacytował autora tych niezwykle " kąśliwych" wypowiedzi, których niestety ( a raczej na całe szczęście) nie będzie dane mi przeczytać :lol: .
Awatar użytkownika
Robi

Joe pisze: A czy ja gdzieś napisałem, że to źle, że je kolacje w restauracjach? Czy, że to jest złe? A może napisałem, że ciągle spędza czas poza domem, zamiast zajmować się dzieckiem? No ale skoro brakuje argumentów, można i tak...
Zważywszy na to ,że Moda to nie Klan i nam nie pokazują jak bohaterowie gotują obiadki i co najważniejsze Moda to nie BigBrother aby non-stop pokazywano nam co i ile czasu bohaterowie poświęcają danej sprawie ::krzyw:: Słowo ,,ciągle'' jest dla mnie największym absudrem ponieważ wątpie abyś miał jakieś dodatkowe odcinki aby twierdzić takie ,,mądrości'' ::krzyw:: Poza tym kto ogląda serial wie ,że akurat przy tej matce i przy tym dziecku dużo scen nakręcono . Chociażby jakże świetna scena poszczelenia śmiertelnego Taylor , w którym to Brooke wypuściła z ręki butelke z mlekiem.
Trochę to śmieszne aby ciągle zwalać winę na Brooke za jakieś tsunami w Azji ,ale do tego dochodzi.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak wam się podoba nowa Hope?
Mi nawet się podoba, jest taka słodziutka :mrgreen:
Mam nadzieje że będzie z nią więcej scen :P
ODPOWIEDZ