Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke zawsze była odważna i znowu udowodniła to jadąc w bagażniku Sheili na pomoc Ridge'owi i Nickowi i dobrze że ma ten kompas, teraz może zdarzyć się wszystko! :twisted:
Ja wierze Sheili że Diana to jego córka.
Ta Sugar to śmieszny prostacki babol wg mnie, fajnie że wreszcie w B&B obśmiali prawdziwe znaczenie imion Ridge,Thorne,Sugar
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Odcinki świetne i bardzo emocjonujące :mrgreen: Sheila ma bardzo silny atuta w ręku - dziecko , kolejne .
Massimo mógł to bardziej rozegrać aby Sheila nie mogła mu odebrać tej małej dziewczynki . Natomiast ochrona Marone była dość słaba.
Brooke nie źle wykonbinowała z tym bagażnikiem ::rad::
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: fajnie że wreszcie w B&B obśmiali prawdziwe znaczenie imion Ridge,Thorne,Sugar
A o Amber to już zapomnieli. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Nie wykluczam tego, że Diana nie jest córką Sheili. Ona ma takie pomysły, że można się spodziewać wszystkiego. Mogła porwać dziewczynkę prawdziwym rodzicom. ::plask wczolo: Samoobrona Massimo i próba izolacji Sheili kompletnie nieudana. Moim zdaniem dosyć naciągane jest to, że Brooke jakimś cudem znalazła się w bagażniku samochodu, w którym siedzi Sheila.
Oscar ma wyrzuty sumienia. Może i trochę słusznie, bo w obliczu gróźb mafiozów, mógł choćby zwiększyć ochronę, lub pomyśleć o innych środkach bezpieczeństwa. Bardzo dobrze, że Bridget go wspiera.
Zaczynam powoli przekonywać się do przemiany Deacon'a w kochającego męża i ojca. Macy go odmieniła na lepsze.

Zauważyłem dzisiaj, że imię Diana wymówiono jak "Diana", a nie "Dajana", jak to było w przypadku księżnej Walii. Zastanawiam się nad tym, czy w USA to imię wymienia się inaczej, niż na Wyspach.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Czy Massimo naprawdę myślał, że Sheila jest taka głupia. :?: A ja chyba trochę przegapiłem z drugiego odcinka, bo nie rozumiem co robiła Brooke w takiej pozycji na leżąco i dokąd ona jechała? :roll: Tekst o kompasie był hitem. ::loll::
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

No jechała za,a właściwie z Sheila(do kryjówki,gdzie są Ridge,Nick i Sugar),a kompasem posługiwała się,żeby mówić Massimowi w którym kierunku jedzie :roll:

[ Dodano: 2008-07-21, 22:09 ]
Tz była w bagażniku :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke wykazała się olbrzymią odwagą i sprytem. A ten kompas - tak dla przypomnienia - dostałą od Nick'a i cały czas go nosiła przy sobie :wink:

Również nie mam powodów, aby nie wierzyć Sheili. Akurat w przypadku dzieci jest ona bardzo wyczulona. Jak wiemy, plan był taki, że zdobywają miliony dolarów, Ridge'a wypuszczają żywego, a Sheila się w ogóle nie ujawnia. A tę kasę chciała ona przeznaczyć na szczęśliwe życie pełne spokoju gdzieś daleko, gdzie jej nikt nie zna.

Ale niestety pusty i udający Supermena Nick wszystko zepsuł ::plask wczolo:
I teraz zagrożone jest bezpieczeństwo nie tylko Ridge'a, ale i jego, Małej Diany i Brooke ::plask wczolo: Jak ja nienawidzę tego gościa ::plask wczolo: :evil:
Taki z niego "luzak" i ogólnie "super gość", a zna jakieś miłosne pioseneczki i czyta książki o miłości ::loll:: ::plask wczolo:

Dobrze, że Bridget pociesza Oskara, oni ładnie ze sobą wyglądają.

Macy dzisiaj wyglądała tak pięknie. Taka spokojna, niewinna. Strasznie żal mi Sally i Deacon'a.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke mnie bardzo zaskoczyła, boje się tylko ,że kiedy odkryją ,że ta jest w bagażniku nie będą mieli litości po tym co zrobił Mass ty bardziej! Oby Brooke sprytnie się schowała.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

I co sądzicie o Dianie-córce Massima i Sheili?
Mi się wydaje, że Sheila blefuje i to wcale nie jest dziecko Massima. Albo ma je z kimś innym,
albo je po prostu "pożyczyła"

Niezła akcja z Massimem i Sheilą. Wątek Macy mnie już nie interesuje. Ten jest zdecydowanie ciekawszy.
Fajna ta Sugar. I jaka pomocna, jak na wspólniczkę Sheili :D

Sheila z tym, dzieckiem wyglądała tak łagodnie. Aż ciężko uwierzyć, że ona mogła kogoś zabić. Nie chce mi się wierzyć, że w więzieniu nikt nie wie o jej zniknięciu. Wydaje mi się,
że ma ona wspólnika wśród pracowników więzienia.

Jestem pod wrażeniem reakcji Brooke :D Świetnie wyglądała w tym bagażniku, jednak obawiam się, że jak ją znajdą to już nie będzie tak miło.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians pisze:Ale niestety pusty i udający Supermena Nick wszystko zepsuł ::plask wczolo:
Tylko nie pusty! ::jezyk:: Dlaczego Nick wszystko zepsuł? Ja myślę, że raczej Massimo, bo nie dał pieniędzy i teraz Sheila jest wściekła.

Mnie tam nie szkoda specjalnie Macy. Jak dla mnie to może sobie wyzdrowieć i wyjechać gdzieś z Deaconem zostawiając Eryka... No właśnie, nie wiadomo komu...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Moim zdaniem wszystko zepsuł Nick, bo chcąc zgrywać bohatera i podlizać się Brooke na własną rękę chciał uwolnić Ridge'a. Przecież jak znalazł ich kryjówkę, to mógł zadzwonić do Massima, na policję...
A gdyby nie śledził tego boja hotelowego i nie znalazł kryjówki porywaczy, to Massimo i tak zapłaciłby okup, a Sheila w ogóle nie musiałaby się ujawniać...
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja mam mieszane uczucia co do tej Diany. Ale chyba jednak nie wierzę że ona jest córką Massima. I córką Sheili chyba też nie jest. Tak mi się wydaje.
A mi się podobało jak Nick "flirtował" z Sugar. Ale potem ona ochłodziła sytuację. Nick ostatnio zyskuje w moich oczach.
A Macy jakoś mi specjalnie nie jest żal.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A ja wierzę. Że właśnie ciąża i dziecko były powodem, dla którego Sugar zdecydowała się pomóc Shieli.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

ROTFL ::loll:: Jaka orgia w tej odlewni. Niezaspokojona towarzyszka Sheili prawie traciła przytomność przeżywając mikroorgazmy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Najlepsza dziś super reklama i walka Brooke z Sheilą :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany