Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Dziś były moje jedne z ulubionych odcinków, jakie widziałem
Warto tysiące odcinków było czekać na taką bojkę Brooke i Sheili -mogła być nawet dłuższa, jednak akcje z Massimo bardzo sztuczne. Scena ze Stephanie i Brooke tulącymi się i płaczącymi po Ridge'u też ciekawa. Oczywiście nagrałem sobie te odcinki bo uważam że takie warto mieć w kolekcji i po latach sobie przypomnieć że mieliśmy tak ciekawe odcinki. Jako fanatyk B&B ściągam też z netu 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wreszcie sławetny odcinek z "Brook w garnku i Ridżem na lianie". Szczerze mówiąc to trochę śmiesznie będzie oglądać obecne odcinki.
Osobiście Amber bardzo mi się podobała
Chciała pokazać "co nieco" to pokazała - ten błyszczący stanik mogła sobie darować, bo biustu prawie nie ma, ale w czerwonej sukience wyglądała niebo lepiej niż Macy-karykatura w koronie, długiej sukni i rozcięciem do krocza... .
Osobiście Amber bardzo mi się podobała
Ostatnio zmieniony 2008-07-24, 12:29 przez Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
To najbardziej emocjonujące odcinki MNS jakie widziałem. Nawet jak Sheila postrzeliła Taylor nie było takich emocji. Jak zobaczyłem Brooke w tym "garnku" to się tak przeraziłem. Była taka bezbronna, niewinna. Strasznie żal mi teraz jej i Stephanie. To było bardzo wzruszające jak się przytuliły. Aż się popłakałem.
- Adex-fan Brooke
Więc ma trójkącik z Caroline
A Brooke już do nich idzie zbliżając się do pieca 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moe opinie
Ostatnio denerwuje mnie Bridget
Czemu jest taka przeciwna Amber?I jeszcze jeździ z Deaconem i go pociesza.Juz zapomniała co jej zrobił
Brooke bardziej przeżywa smierć Ridga niż Stefa
Scena z odgryzienim klucza naciagana.Przeciez od pary Nick-Sugar a Brooke-Ridge była duza odległość a klucz odpowiednio doleciał tuż pod łapki Ridga
A Sugar to musiała być nieźle podniecona skoro nie usłyszała ''splunięcia''klucza przez Nicka 
Ostatnio denerwuje mnie Bridget
Brooke bardziej przeżywa smierć Ridga niż Stefa
Scena z odgryzienim klucza naciagana.Przeciez od pary Nick-Sugar a Brooke-Ridge była duza odległość a klucz odpowiednio doleciał tuż pod łapki Ridga
Team Hunter:)A jak!
- Adex-fan Brooke
Bridget jest właśnie teraz wkurzająca, dobrze jej Amber powiedziała że zaczyna nowe życie bez Forresterów i by się odwaliła, chociaż Amber też jakaś zbyt energiczna po tych przejściach, ale widac ze scenarzyści chcą nam przywrócić charakter staej szalonej Amber, w sumie może dobrze bo ciekawiej. Jak juz się ubrała u Oscara wyglądała jakoś paskudnie, ona robi czasem zbyt charkterystyczne miny klauna
Za to Jackie wyglądała dziś zjawiskowo pięknie
Brooke faktycznie jakby bardziej rozpaczała niż Stephanie, to tylko udowadnia jej wielką miłość, teraz jest za wizją Ridge'a gotowa iśc do pieca, ale już Nick nasłany przez rodziców się tam pojawił. Teraz mu już nie jest do śmiechu tak jak żartował dobie z groźnej Sheili (za to ona go nie polubiła od razu bo ona ma swoje poczucie humoru
)
-
Dawidek
- Administrator
Misiu, może Stephanie nie jest taka, że okazuje uczucia, ale i tak cierpi po swojemu. ona swoje żale wylewa gdy jest sama. Innym musi pokazać, że jest twardą sztuką.
Brooke po ostatniej tragedii nie myśli racjonalnie. Skoro zbliża się ognia, nie ma instynktu samozachowawczego. Dramat, który przeżywa wpływa niestety na nią samą.
Amber wraca do swoich pomysłów. Aż się dziwię, że bez skrępowania patrzyła na nagiego Oscar'a.
Wydaje mi się, że ona o swoim mężu nie zapomniała. Oscar'em zajmuje się, z powodów czysto zawodowych. Mogłaby zachowywać się jednak bardziej poważnie. Odnoszę wrażenie, że Bridget widzi w Amber konkurentkę.
Brooke po ostatniej tragedii nie myśli racjonalnie. Skoro zbliża się ognia, nie ma instynktu samozachowawczego. Dramat, który przeżywa wpływa niestety na nią samą.
Amber wraca do swoich pomysłów. Aż się dziwię, że bez skrępowania patrzyła na nagiego Oscar'a.
B@r pisze:I teraz już Ridge znowu może być ze swoją Doc!Damians pisze:Sheila zabiła Taylor, a teraz zabiła Ridge'a![]()
Tym razem już na wieczność!
Adex-fan Brooke pisze:Więc ma trójkącik z CarolineA Brooke już do nich idzie zbliżając się do pieca
I teraz akcja "Mody na sukces" będzie rozgrywała się w dwóch światach.
Z ziemi będzie zwykłe życie Stephanie i jej rodzinki, a w niebie trzy babki będą walczyły o Boskiego
Bardzo żal mi Brooke. Dalej są rewelacyjne odcinki.
Ej, nie spoileruj!Damians pisze:
![]()
![]()
I teraz akcja "Mody na sukces" będzie rozgrywała się w dwóch światach.
Z ziemi będzie zwykłe życie Stephanie i jej rodzinki, a w niebie trzy babki będą walczyły o Boskiego![]()
![]()
![]()
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".