Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak to? Darla już ostatnio była.
Wreszcie odłączyli Macy od aparatury a raczej Sally, szkoda że nie pokazali.
Miło ze strony Stefci że przyszła pocieszyć Deacona, może romans by się nawiązał między nim? ::jezyk::
Brooke zyskała uznanie nowych pracowników :) a jej gabinet wygląda elegancko, Samantha zlikwidowała to badziewie w którym tyle lat siedziała Sally. :P
Anytfanów Brooke pewnie skręca że tak jej się powodzi teraz, wygrała nad Sheilą,Macy,Stephanie i ma Ridge'a, który nawet już nie zbyt myśli o Taylor, w zasadzie od razu po jej odejściu chciał spać z Brooke jak pamiętamy, ale ona mu wtedy odmówiła.
Co do Oscara to on jest dziwaczny i nieralny.

[ Dodano: 2008-07-31, 18:28 ]
Jeszcze nagle sekretne przejście w gabinecie do sauny :mrgreen: nigy nie było nawet wiadome co tam jest, może jakieś wc Sally miała ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W końcu odłączyli Macy , z jednej strony troche żal ,że odchodzi ale z drugiej to kto wie co ona jeszcze by wymyśliła aby zemścić się na Brooke .
Logan ładnie zachowała się w stosunku do Sally , upamiętniła ją na plakacie przed jej gabinetem. Szkoda tylko ,że chęć zemsty z Macy przeszła teraz na Sally.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Bez sensu, że nie pokazali jak Sally odłącza Macy... w sumie to tylko po to oglądałem te odcinki, bo są teraz dennie nudne, wycinają ciekawe postacie, a zostają stare wątki, które daaawno temu sie mi znudziły ;p
Jedyne co było ciekawe to pocieszanie Deacona przez Stephani, tego sie nie spodziewałem.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No właśnie, dziwne to pocieszanie... Czemu akurat Stephanie, kim ona jest dla Deacona w końcu? :roll: Sally powinna być na jej miejscu, ale ona jest bardziej zajęta zemstą na Brooke...

Dziś niezbyt dokładnie oglądałam odcinki i jakież było moje zdziwienie, kiedy w pewnym momencie uświadomiłam sobie, że Macy już nie żyje. Myślałam sobie - jak mogłam to przegapić? ::ke:: A tu czytam, że tego nie pokazali. Bez sensu...

Ciekawe po co sauna w pracy... ::chytry:: Nie lepiej zamontować sobie w domu? Chociaż tak jest jakiś dreszczyk emocji... :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem dzisiaj tylko10% odcinków, bo nie było prądu. Włączam końcówkę drugiego odcinka i widzę Stephanie pocieszającą Deacon'a. ::ke:: Trochę to było dziwne i ta rozmowa, z której wynikało, że Macy nie żyje. Przeczytałem spoilerki wklejone tydzień temu i czytam, że Sally odłącza aparaturę podtrzymującą życie. :shock: Sally przeprowadziła eutanazję?Wierzyć mi się w to za bardzo nie chce. 8) Ona dla córki zrobiłaby wszystko, a tutaj taka niespodzianka. ::ysz:: Mam mieszane uczucia, co do tego wydarzenia.
Brooke chyba przyzwyczaiła się do tego, że w pracy jest sauna, dlatego Ridge kazał ją zamontować.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

I stało się. Odeszła moja ulubiona postać, dla której oglądałem MnS w wakacje i dzięki której obejrzałem tyle ciekawych, jeśli nie najciekawszych dla mnie odcinków. Mi podobało się to, w jaki sposób pokazali, a w zasadzie oznajmili odejście Macy. Wydawało mi się, że scena odłączenia od aparatury zostanie pokazana, że zobaczymy chociaż Sally w szpitalu, jednak scenarzyści zaskoczyli mnie i to nawet w pozytywny sposób.
Macy, odeszła, ale i tak jestem szczęśliwy, że mogłem oglądać ją jeszcze raz i słuchać jej pięknego głosu :serce: . Poza tym w tych odcinkach była jak tygrysica :serce: . Potrafiła walczyć o swoje i znalazła mężczyznę, z którym była naprawdę szczęśliwa.
Dobrze, że scenarzyści zostawili sobie furtkę i jest chociaż kilka % szans na powrót Macy :P .
Co do Stephanie, jestem przekonany, że " iluzja" w której żyje długo nie potrwa, zresztą patrząc na obecne odcinki jestem tego pewien ::krzyw:: .
Szkoda mi Sally i Deacona. Sally nie powinna sobie teraz zaprzątać głowy zemstą.
anita42

Post autor: anita42 »

Odkąd Macy spiknęła się z Deaconem, nie znosiłam jej. Ani trochę nie będzie mi jej brakowało ::chytry:: Mogła siedzieć w Italii, a tak wróciła i co? Najpierw wycięli jej macicę, potem Thorne ją zdradził z Darlą, a na końcu spadł na nią żyrandol i zapadła w śpiączkę ::loll:: Bosko. A taki fajny był ten Lorenzo ::rad::
Aktor grający Deacona moim zdaniem nieudolnie grał rozpacz po śmierci Macy.
Denerwuje mnie święta Bridget oraz Ridge obcałowujący Brooke na każdym kroku (niedługo chyba dojdzie do sexu przed biednymi pracownikami). Generalnie aktualne odcinki "Mody" budzą we mnie negatywne uczucia ::ysz:: Czekam na lepsze rzeczy...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Widziałem dzisiaj tylko10% odcinków, bo nie było prądu. Włączam końcówkę drugiego odcinka i widzę Stephanie pocieszającą Deacon'a. ::ke:: Trochę to było dziwne i ta rozmowa, z której wynikało, że Macy nie żyje. Przeczytałem spoilerki wklejone tydzień temu i czytam, że Sally odłącza aparaturę podtrzymującą życie. :shock: Sally przeprowadziła eutanazję?Wierzyć mi się w to za bardzo nie chce. 8) Ona dla córki zrobiłaby wszystko, a tutaj taka niespodzianka. ::ysz:: Mam mieszane uczucia, co do tego wydarzenia.
Brooke chyba przyzwyczaiła się do tego, że w pracy jest sauna, dlatego Ridge kazał ją zamontować.
To nadrób jak będzie na necie! Bo fajna była scena Brooke z pracownikami, najlepsze jak ona mówi żeby im wysłać emaile a Clarke podtyka mikrofon że u jest inaczej :lol: W ogóle Clarke zdradziecko zadowolony z nowej szefowej :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, dzięki za radę, ale nie mam takiej mozliwości. Nie mamm (na razie) możliwości nagrywania, a po drugie w moim kompie brak dźwięku. ::plask wczolo: Oglądanie "niemego" serialu mija się z celem.

Brooke popełnia gigantyczny błąd. Po raz kolejny zresztą. Od razu powinna powiedzieć prawdę o tym, co przeżyła z Nick'iem. Nie powinna tego ukrywać. Nick okazał się złym doradcą, i nie powinna była go słuchać. Gdyby powiedziała od razu, to myślę, że uniknęłaby teraz aż tak stresujących sytuacji? Czy ona ma krótką pamięć? Nie pamięta, jak to było z Deacon'em? Mam wrażenie, że dziś robi to samo.
Jackie jest bardzo przenikliwa. Mnie na jej miejscu byłoby się ciężko domyśleć, że Nick spał z Brooke. ::ke::
Bridget pokazała się z dobrej strony. Znów komuś pomogła.
Czy Sally wie, co się stało w czasie podróży zagranicznej synów Massimo i Brooke. Wydaje mi się, że ona nie ma o niczym pojęcia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Adex, dzięki za radę, ale nie mam takiej mozliwości. Nie mamm (na razie) możliwości nagrywania, a po drugie w moim kompie brak dźwięku. ::plask wczolo: Oglądanie "niemego" serialu mija się z celem.

Brooke popełnia gigantyczny błąd. Po raz kolejny zresztą. Od razu powinna powiedzieć prawdę o tym, co przeżyła z Nick'iem. Nie powinna tego ukrywać. Nick okazał się złym doradcą, i nie powinna była go słuchać. Gdyby powiedziała od razu, to myślę, że uniknęłaby teraz aż tak stresujących sytuacji? Czy ona ma krótką pamięć? Nie pamięta, jak to było z Deacon'em? Mam wrażenie, że dziś robi to samo.
Jackie jest bardzo przenikliwa. Mnie na jej miejscu byłoby się ciężko domyśleć, że Nick spał z Brooke. ::ke::
Bridget pokazała się z dobrej strony. Znów komuś pomogła.
Czy Sally wie, co się stało w czasie podróży zagranicznej synów Massimo i Brooke. Wydaje mi się, że ona nie ma o niczym pojęcia.
Zdaje się że Sally jakieś pojęcie ma bo jak rozmawiała ze Stephanie to Stephanie coś wspomniała że Brooke naraziła życie by ratowac Ridge'a i Sally nie była zdziwiona. To wielka szkoda że nie masz głosu, jedyne wyjście na innym kompie gdzieś :P wszystie odcinki są zamieszczane na mymedia gdyby ktoś chciał któryś odcinek nadrobić
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zastanawia mnie co chciała Sally uzyskać poprzez wielkie i ośmieszające wejście na ślub Massima i Jackie . Czyżby zemsta przysłoniła jej racjonalne myślenie :?: ::plask wczolo:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jestem rozczarowany "Modą" ostatnio, wg mnie systematycznie spada jej poziom i nawet nie żałuje, że wkrótce wyjeżdżam i nie bede juz ogladał przez pare tygodni. Zrobiła się po prostu głupia. Bo po co było zmartwychwstanie Macy (bezsensownie wytłumaczone), skoro po paru miesiącach znowu się ją uśmierca? Nie pokazując sceny śmierci, pogrzebu, a przecież była to jedna z najważniejszych postaci. I np. Sally cały czas dostaje po du*ie, to juz jest naprawde nudne, nie pamiętam, kiedy Sally przytrafilo się coś dobrego. I wątki teraz są 100 razy nudniejsze, np. w ogole nie bawi mnie ogladanie Brooke i Ridża całujących sie 100 razy na odcinek, naprawdę mogliby pokazywać ciekawsze rzeczy. Zastanawiam się kiedy Brooke i Ridż ostatnio zajmowali się którymś ze swojej czwórki małych dzieci. ::ke:: Kiedyś "Moda" była o wieeele lepsza... jak sobie przypomnę Maggi-James-Sheila, Bridget-Deacon-Amber, Morgan, Loren czy Kimberly to naprawdę przykro patrzeć na to co jest teraz.
Dawidek
Administrator

Mikkis, możemy tylko domniemywać, że Brooke zajmuje się dziećmi. Wszystkiego nie pokazują. Ostatnio była scena, kiedy Brooke wspominała, że usypiała dzieci.

Sally czuje wielkie rozgoryczenie, po tym, co ją ostatnio spotkało. Utrata "jej" firmy, i Brooke. Dla niej ona jest uosobieniem zła i chyba nikomu się nie uda wyperswadować zemsty na niej. Darla przynajmniej próbowała. Doświadczenia życiowe tak ja ukształtowały. Niestety, nie jest to obiektywny osąd rzeczywistości. Nie zmienia to faktu, że na ślubie Sally zachowuje się conajmniej niestosownie.
Brooke, przejrzyj na oczy i powiedz prawdę, zanim będzie za późno. ::plask wczolo:
Mimo upływu czasu, Eric nadal nie pogodził się z tym, że Jackie wychodzi za Massimo. Wydaje mi się, że on się w niej zadurzył.
Mikkis, zgodzę się z Tobą w jednym - nie pokazali pogrzebu Macy. Możemy się tylko domyślać, że do niego doszło. To ważne wydarzenie, powinno to być odnotowane. Ostatnio w "MnS" to musimy się pewnych wydarzeń domyślać. :|
anita42

Post autor: anita42 »

Dokładnie moje myśli!! Zgadzam się w 259 % :: bow :: Ridge cieszący się jak idiota i obcałowujący Brooke przy kim popadnie, Sally pochłonięta bardziej głupią "zemstą" niż opłakiwaniem córki, po raz n-ty problem "z kim to bidna Brooke jest w ciąży?"... wszystko jeden wielki chłam chłam chłam, zero prawdziwej akcji ::kwasny:: Łezka się w oku kręci na wspomnienie dawnych wątków :cry: Teraz już nawet nie przeżywam jak ktoś umiera, bo wiem, że za parę odcinków go wskrzeszą podając idiotyczne wytłumaczenie, które tylko wywoła we mnie zażenowanie... A mimo to ciągle oglądam ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Niestety ostatnie odcinki rzeczywiście nie należą do najciekawszych. W dzisiejszym pierwszym odcinku wiało nudą. Nie podoba mi się wątek ciąży Brooke. Czuję, że będzie się on strasznie ciągnął. Pewnie minie bardzo wiele odcinków, zanim Ridge dowie się o tym, że jego żona spała z Nick'iem... ::kwasny:: Zaczyna mnie też niestety nudzić wątek Amber/Deacon/Bridget/Oscar... Denerwują mnie już te ciągłe spięcia pomiędzy Bridget i Amber, w ogóle jakiś dziwny jest ten ich nagły spór... ::ysz:: Serial ratują jedynie biedna, opuszczona przez wszystkich Sally oraz wątek (niestety dość mały ::kwasny:: ) Darli i Thorne'a. :wink: Właściwie tylko dla nich oglądam te obecne odcinki, choć nie mogę już patrzeć na te ciągłe klęski Sally. ::kwasny:: Jako bohaterowie dość ciekawi są jeszcze Massimo i Jackie. :wink: Dobrze, że to im i ich ślubowi był poświęcony dzisiejszy drugi odcinek. Chociaż trochę się w nim działo (wparowanie na ślub Sally, śmieszna scenka Nick/Hudson). :) Wolę oglądać to, niż ciągłe, przesłodzone sceny miłosne Ridge'a i Brooke i cały ten wątek "who's the daddy?" (kolejny zresztą w przypadku Brooke, po wątku z ojcostwem Bridget :ziewam: ). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Zablokowany