Sauna

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Brooke, sauna posłużyła jako zasłona dymna przed Taylor ::loll:: Cóż za niekonwencjonalne wykorzystanie sauny! ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I znowu mieliśmy scenę w saunie. Tylko tym razem lektor czytał "łaźnia" ::ysz:: ::kwasny:: Brooke poleciała tam z nadzieją na miłe spotkanie z ukochanym, a spotkała tam pijanego Deacona ::kwasny::

P.S. Ten czerwony kolor mnie dobija ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

I mamy kolejną saune w Modzie na sukces ::jezyk:: Mam nadzieje ,że zobaczymy w niej wiele ciekawych scen , tak ciekawych jak w saunie u Forresterów . ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Też mam taką nadzieję, Robi. :mrgreen:
I wydaje mi się, że to ta sama sauna, tylko odświeżona. ::rad:: Wygląda podejrzanie podobnie. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Sauna parowa a wcześniej pamiętam sceny odbywały się w saunie takze parowej ale o zabarwieniu czerwonym :)
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Prawdę mówiąc, ja sobie nie przypominam, aby sauna w "MnS" miała inna kolorystykę niż czerwona. Dopiero dzisiaj nastąpiła odmiana, i moim zdaniem, na lepsze. Białe otoczenie jest chyba bardziej naturalne i zgodne z rzeczywistością, niż to czerwone. Zresztą, dla mnie sauna to mało romantyczne miejsce. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie u Forresterów w różu gineli i działy się takie niespodzianki jak Lauren macająca Michael nogą lub Macy uwodzącą Giovanniego :zeby:
Ale tak to w zasadzie sceny w saunach to nudy :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Sauna w LD może stanowić urozmaicenie od biur i domów bohaterów, poza tym ma duży potencjał, który mam nadzieję scenarzyści dobrze wykorzystają :zeby:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Niezbyt podoba mi się ta nowa sauna w Spectrze, czy tam Logan Designs (dla mnie jednak to zawsze będzie "Dom Mody Spectra" ::jezyk:: ). Bardziej podobają mi się te czerwone sauny. Jakoś lepiej ogląda mi się te "saunowe sceny" właśnie w kolorze czerwonym. :wink: Ale ogólnie, jak dla mnie, sceny w saunach to nic ciekawego. :ziewam:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

No sauna chyba niezbyt ciekawa, bo już nie ma czerwonego w niej światła tam. ::jezyk:: No ale Brooke pomyślała o wszystkim. ::jezyk:: Nawet saunie. :D :zeby: Świetna końcowa dziś scena, jak za starych czasów - Brooke i Ridge w saunie. :zeby:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Thorne pisze:No sauna chyba niezbyt ciekawa, bo już nie ma czerwonego w niej światła tam. ::jezyk:: No ale Brooke pomyślała o wszystkim. ::jezyk:: Nawet saunie. :D :zeby: Świetna końcowa dziś scena, jak za starych czasów - Brooke i Ridge w saunie. :zeby:
To Ridge z Samanthą.
W ogóle te ich sauny są erotyczne ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke powinna to przeczytać: http://zyciegwiazd.onet.pl/1800879,4637,1,zemdlala_podczas_seksu_w_saunie,plotki.html

:zeby: ::loll:: :zeby:

Ta nowa sauna wygląda dosyć fajnie i o wiele nowocześniej, niż ta czerwona u Frresterów.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wczoraj i przedwczoraj mieliśmy po dłuższej przerwie sceny w saunie z Ashley i Ridge'm. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ