Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
-
Ryan Lavery
Jeżeli poszukujecie ciekawych artykułów, ploteczek, setek zdjęć z "DH" to zachęcam Was do przeglądania prasy brytyjskiej... W tamtejszych tabloidach wprost roi się od artykułów na temat tego serialu.. Dziś sam byłem zdziwiony, bo w prawie każdym magazynie było po kilka stron o dziewczynach. Szczególnie polecam magazyny typu "OK!", "Now", "Hello!", "M Celebs" etc. Kiedyś było też coś w "Woman's own" ale z wiadomych powodów nie czytuję tego czasopisma...
A brytyjskie magazyny znajdziecie przede wszystkim w Empikach oraz Bibliotekach Brytyjskich - myślę, że takowe są niemal w każdym mieście. Powodzenia!
Polsat zrobił polską stronę Desperatek.
http://www.gotowenawszystko.polsat.com.pl/
A tu news:
Powikłane koleje losu bohaterek serialu "Gotowe na wszystko" skłoniły zapewne Marcię Cross do głębszego zainteresowania się psychiką człowieka. Ku zaskoczeniu wszystkich aktorka zakończyła niedawno ostatnie ćwiczenia z psychologii klinicznej i zdobyła tytuł magistra. Jej fani mogą się więc do niej zwracać per magister Bree.
http://www.gotowenawszystko.polsat.com.pl/
A tu news:
Powikłane koleje losu bohaterek serialu "Gotowe na wszystko" skłoniły zapewne Marcię Cross do głębszego zainteresowania się psychiką człowieka. Ku zaskoczeniu wszystkich aktorka zakończyła niedawno ostatnie ćwiczenia z psychologii klinicznej i zdobyła tytuł magistra. Jej fani mogą się więc do niej zwracać per magister Bree.
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Obejrzałam powtórke i uśmiałam się nieźle.Pierwsze sceny z Bree-super
.Ta lalka i miny policjantów jak spytała co George robił z lalką naturalnej wielkości
Biedna Gaby,nie wiem co Carlos widzi w tej siostrzyczce, która jest paskudna
[ Dodano: 2006-04-08, 21:53 ]
Skąd tam się wziął Paul?Bo przeżyłam szok.Oglądałam poprzedni odcinek i nie widziałąm aby wrócił
.Na pewno byłoby o tym wspomniane,no i Mike by na pewno zwrócił na to uwage i Felicia.
Biedna Gaby,nie wiem co Carlos widzi w tej siostrzyczce, która jest paskudna
[ Dodano: 2006-04-08, 21:53 ]
Skąd tam się wziął Paul?Bo przeżyłam szok.Oglądałam poprzedni odcinek i nie widziałąm aby wrócił
2x04
Kolacja u Bree. Andrew prowokuje Williamsa, mówiąc o jęczeniu Bree.
(2:56 min / 16,1 MB)

Pobierz/Download
2x06
Mike dowiaduje się prawdy. Zrywa z Susan. Zdepserowana Susan wybiega za nim w sukni ślubnej na ulicę.
(2:42 min / 14,8 MB)

Pobierz/Download
P.S. Paul wrócił w 6 odcinku z 2 serii.
[ Dodano: 2006-04-09, 19:57 ]
Jedna z pięciu zdesperowanych zostanie uśmiercona w finale serii. Prawdopodobnie będzie to Bree - zdradził Cherry.
Tylko nie ona
Tak napisali w ŚS.
Drugie źródło mówi, że to ma być Andrew.
Ale tak czy siak wychodzi na to, że to ktoś z rodziny Bree.

Kolacja u Bree. Andrew prowokuje Williamsa, mówiąc o jęczeniu Bree.
(2:56 min / 16,1 MB)

Pobierz/Download
2x06
Mike dowiaduje się prawdy. Zrywa z Susan. Zdepserowana Susan wybiega za nim w sukni ślubnej na ulicę.
(2:42 min / 14,8 MB)

Pobierz/Download
P.S. Paul wrócił w 6 odcinku z 2 serii.
[ Dodano: 2006-04-09, 19:57 ]
Jedna z pięciu zdesperowanych zostanie uśmiercona w finale serii. Prawdopodobnie będzie to Bree - zdradził Cherry.
Tylko nie ona
Tak napisali w ŚS.
Drugie źródło mówi, że to ma być Andrew.
Ale tak czy siak wychodzi na to, że to ktoś z rodziny Bree.
O...rany
Już od momentu jak dowiedziałam się o śmierci Rexa to stwierdziłam,że za dużo tam szaleją z tym uśmiercaniem
.Mogliby już zaprzestać
Pomysł mi się ewidentnie nie podoba.Jeśli Bree-to beznadzieja,to przecież jedna z najważniejszych postaci!Jeśli Andrew-to chyba przesadzają z tym ile kładą na barki Bree.
Może Edie?Jej najmniej byłoby mi szkoda choć ją lubie.
A może Susan bo czytałam gdzieś kiedyś,że Teri myśli o tym by przestać grać w serialu...?
A co do Paula-jak to się stało,że Mike go nie rozszarpał jak zobaczył,że wrócił?A Felicia??Prosze o odpowiedź.
Już od momentu jak dowiedziałam się o śmierci Rexa to stwierdziłam,że za dużo tam szaleją z tym uśmiercaniem
Może Edie?Jej najmniej byłoby mi szkoda choć ją lubie.
A może Susan bo czytałam gdzieś kiedyś,że Teri myśli o tym by przestać grać w serialu...?
A co do Paula-jak to się stało,że Mike go nie rozszarpał jak zobaczył,że wrócił?A Felicia??Prosze o odpowiedź.