Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Ach ta Eva Longoria :oops: Niezła laska :twisted:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

To ja dodam fotkę Evci:

Obrazek

I jeszcze jedną:

Obrazek

Ta też niezła:

Obrazek

Obrazek
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

W "Gali" jest artykuł o desperatkach,można go przeczytać tez na stroinie internetowej :D .M.in Eva Longoria mówi,ze nie lubi swojej postaci Gaby bo jest niewierna :mrgreen:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jeżeli poszukujecie ciekawych artykułów, ploteczek, setek zdjęć z "DH" to zachęcam Was do przeglądania prasy brytyjskiej... W tamtejszych tabloidach wprost roi się od artykułów na temat tego serialu.. Dziś sam byłem zdziwiony, bo w prawie każdym magazynie było po kilka stron o dziewczynach. Szczególnie polecam magazyny typu "OK!", "Now", "Hello!", "M Celebs" etc. Kiedyś było też coś w "Woman's own" ale z wiadomych powodów nie czytuję tego czasopisma... :mrgreen: A brytyjskie magazyny znajdziecie przede wszystkim w Empikach oraz Bibliotekach Brytyjskich - myślę, że takowe są niemal w każdym mieście. Powodzenia!
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Ryan Lavery

Teri nosi czarne majteczki :serce: :serce: :serce: Już ma kolejnego plusa, że lubi ten sam kolor co ja... :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Polsat zrobił polską stronę Desperatek. :D

http://www.gotowenawszystko.polsat.com.pl/

A tu news:

Powikłane koleje losu bohaterek serialu "Gotowe na wszystko" skłoniły zapewne Marcię Cross do głębszego zainteresowania się psychiką człowieka. Ku zaskoczeniu wszystkich aktorka zakończyła niedawno ostatnie ćwiczenia z psychologii klinicznej i zdobyła tytuł magistra. Jej fani mogą się więc do niej zwracać per magister Bree.
Ryan Lavery

No aż jestem w szoku, że Polsat zainwestował w zagraniczny serial! Zaraz pobuszuję na tej stronce. Dzięks za linka.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stronka nie jest jakas idealna ale bardzo fajne sa opisy odcinkow dosyć długie szkoda ze nie ma takiej strony o 1 sezonie Desperatek :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Najbardziej uśmiałem się na scence gdy Susan stoi przed swoim garażem zna którym widnieje napis "dziwka" i podjeżdża Edie..

Susan: Chcesz coś powiedzieć?
Edie: To mówi samo za siebie. :mrgreen:

Sceny z Bree, lalką Bree i Andrew róznież świetne...
+ "porwanie" tego dziecka przez Lynette. :mrgreen:
Ryan Lavery

Albo z tą sąsiadką co brała gazetę.. Ten uśmiech Susan mnie rozbroił.. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ireth

Obejrzałam powtórke i uśmiałam się nieźle.Pierwsze sceny z Bree-super :lol: .Ta lalka i miny policjantów jak spytała co George robił z lalką naturalnej wielkości ::loll::
Biedna Gaby,nie wiem co Carlos widzi w tej siostrzyczce, która jest paskudna :x

[ Dodano: 2006-04-08, 21:53 ]
Skąd tam się wziął Paul?Bo przeżyłam szok.Oglądałam poprzedni odcinek i nie widziałąm aby wrócił :shock: .Na pewno byłoby o tym wspomniane,no i Mike by na pewno zwrócił na to uwage i Felicia.
Awatar użytkownika
B@r

2x04

Kolacja u Bree. Andrew prowokuje Williamsa, mówiąc o jęczeniu Bree.
(2:56 min / 16,1 MB)

Obrazek
Pobierz/Download

2x06

Mike dowiaduje się prawdy. Zrywa z Susan. Zdepserowana Susan wybiega za nim w sukni ślubnej na ulicę.
(2:42 min / 14,8 MB)

Obrazek
Pobierz/Download

P.S. Paul wrócił w 6 odcinku z 2 serii.

[ Dodano: 2006-04-09, 19:57 ]
Jedna z pięciu zdesperowanych zostanie uśmiercona w finale serii. Prawdopodobnie będzie to Bree - zdradził Cherry. :cry: :cry:
Tylko nie ona :!: :cry:
Tak napisali w ŚS.
Drugie źródło mówi, że to ma być Andrew.
Ale tak czy siak wychodzi na to, że to ktoś z rodziny Bree.
:cry:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nieźle, trochę dramatu na koniec, żeby z większą niecierpliwością czekać na trzecią serię ;)
Awatar użytkownika
Ireth

O...rany :shock: :shock: :shock:
Już od momentu jak dowiedziałam się o śmierci Rexa to stwierdziłam,że za dużo tam szaleją z tym uśmiercaniem :evil: .Mogliby już zaprzestać :evil: Pomysł mi się ewidentnie nie podoba.Jeśli Bree-to beznadzieja,to przecież jedna z najważniejszych postaci!Jeśli Andrew-to chyba przesadzają z tym ile kładą na barki Bree.
Może Edie?Jej najmniej byłoby mi szkoda choć ją lubie.
A może Susan bo czytałam gdzieś kiedyś,że Teri myśli o tym by przestać grać w serialu...?

A co do Paula-jak to się stało,że Mike go nie rozszarpał jak zobaczył,że wrócił?A Felicia??Prosze o odpowiedź.
ODPOWIEDZ