Wszystko wskazuje, że niedługo jednak zostanie, bo Darla jest w ciąży z Thornem.Szogunka pisze:Dotarło do mnie, że Eric nie jest jeszcze dziadkiem
Bieżące odcinki cz. 1
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Ridge i Brooke stracili dwójkę dzieci, to im się należy, nawet jeśli biologicznie by było Nicka, grunt to miłość, Nick jest głupi jeśli zaczął myśleć że to koniec miłości Brooke i Ridge'a, Jackie żyje w świecie fantazji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się w 100%. Wątek z brzuchem Brooke - NUDA!!!Mówiąc szczerze to strasznie mnie nudzą te obecne odcinki.Kompletnie nie interesuje mnie wątek ciąży Brooke, Jackie i Ridge zaczynają mnie powoli wkurzać. Jackie za to ciągłe gadanie do Nick'a "Będziesz z Brooke, zobaczysz." itd. itp. Ridge za to, że o wszystko obwinia właściwie tylko Nick'a i w ogóle, że ma w stosunku do niego takie wrogie nastawienie. Co do wątku Deacon/Bridget/Oscar to jest on trochę ciekawszy dla mnie od wątku ciąży Brooke, ale też raczej nic specjalnego. Deacon mógłby sobie w końcu dać spokój z tą Bridget i zająć się kimś innym najlepiej bezwątkową obecnie Amber.
A Bridget niech już sobie będzie z tym Ozzy'm.
Powoli zaczyna mnie już denerwować także Sally, a raczej to co robią z nią ostatnio scenarzyści. Dlaczego jej nic nie może się ostatnio udać?
Tak w ogóle to powinna sobie ona w końcu dać spokój z tą Brooke i zająć się czymś innym.
Bo z Logan chyba już nie wygra...
Nudne, bardzo nudne są te odcinki ostatnio.Dzisiaj to już je z taką jakąś niechęcią oglądałem.
Czekałem, aż się w końcu skończą. Gdybym był scenarzystą MnS w tych obecnych odcinkach zamiast wątków z ciążą Brooke i z Bridget i jej mężczyznami poświęciłbym więcej czasu wątkowi Thorne'a i Darli i wymyliłbym wątek odżycia romansu pomiędzy Amber i Deacon'em.
Takie rzeczy na pewno z chęcią bym oglądał.
Czyli Brooke jest już babcią pare lat, a stary Eryk nie jest jeszcze dziadkiem ?
Nie, bo Ridge nie jest jego synem, a więc bliźniaczki i Thomas się nie liczą, poronione ciąże Brooke też nie... Felicia też nie ma dzieci, a Thorne dopiero się spodziewa...Logan pisze:Czyli rozumując w ten sposób, Eric też jest dziadkiem.
Chyba, że mówiesz o Kristen, która ma od jakiegoś czasu adoptowanego Zende...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
To tak samo jak BrookeDamians pisze:B@r, Eric jest dziadkiem tylko, że jego wnuk i wnuczka nie żyją - dzieci Rick'a.
[ Dodano: 2008-08-30, 19:44 ]
Skoro Brooke ma wnuki to Eric też,licząc dzieci Rick'a.Mikiks pisze:Zgadzam się w 100%. Wątek z brzuchem Brooke - NUDA!!!Mówiąc szczerze to strasznie mnie nudzą te obecne odcinki.Kompletnie nie interesuje mnie wątek ciąży Brooke, Jackie i Ridge zaczynają mnie powoli wkurzać. Jackie za to ciągłe gadanie do Nick'a "Będziesz z Brooke, zobaczysz." itd. itp. Ridge za to, że o wszystko obwinia właściwie tylko Nick'a i w ogóle, że ma w stosunku do niego takie wrogie nastawienie. Co do wątku Deacon/Bridget/Oscar to jest on trochę ciekawszy dla mnie od wątku ciąży Brooke, ale też raczej nic specjalnego. Deacon mógłby sobie w końcu dać spokój z tą Bridget i zająć się kimś innym najlepiej bezwątkową obecnie Amber.
A Bridget niech już sobie będzie z tym Ozzy'm.
Powoli zaczyna mnie już denerwować także Sally, a raczej to co robią z nią ostatnio scenarzyści. Dlaczego jej nic nie może się ostatnio udać?
Tak w ogóle to powinna sobie ona w końcu dać spokój z tą Brooke i zająć się czymś innym.
Bo z Logan chyba już nie wygra...
Nudne, bardzo nudne są te odcinki ostatnio.Dzisiaj to już je z taką jakąś niechęcią oglądałem.
Czekałem, aż się w końcu skończą. Gdybym był scenarzystą MnS w tych obecnych odcinkach zamiast wątków z ciążą Brooke i z Bridget i jej mężczyznami poświęciłbym więcej czasu wątkowi Thorne'a i Darli i wymyliłbym wątek odżycia romansu pomiędzy Amber i Deacon'em.
Takie rzeczy na pewno z chęcią bym oglądał.
Czyli Brooke jest już babcią pare lat, a stary Eryk nie jest jeszcze dziadkiem ?![]()
![]()
- Adex-fan Brooke
Ten wątek ciąży Brooke to chyba najnudniejszy jaki miała Brooke, ale przynajmniej uwypukla on miłość Ridge'a i Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city