Bardzo fajne promo z całkiem przyzwoitą muzyką
Kate Walsh wyszła bajecznie
Ten koleś z Extreme Makeover: Home Edition jak zawsz wyszedł rozwalająco
Eli o mało co z mostu nie spadł
Podaję terminy emisji niektórych seriali. Informacje zebrane z "To i owo" i "TeleMagazynu":
"Skazany na śmierć" - trzeci sezon - od 7 września w niedzielę o 20.00 w Polsacie,
"Dexter" - TVN, we wtorki o 23.30,
"Seks, kasa i kłopoty" - w niedziele na Jedynce o 20.15 - od 7 września,
"Gotowe na wszystko" pojawią się w październiku,
"Twarzą w twarz" - we wtorki na TVN o 21.30,
"Trzeci oficer" - Dwójka, w czwartki o 20.40'
"Dr House" - w każdy czwartek o 21.35 na TVP2,
"Czarodziejki" - w dni powszednie o 9.00 na Polsacie',
"Brzydula" - od 6 października w TVN,
"Ostry dyżur" - 10 sezon, od 9 września, od poniedziałku do czwartku o 16.30 w Polsacie,
"Zagubieni" - 4 sezon - po dwa odcinki w czwartek o 20.20 w Jedynce.
Pisałem maila w sprawie "Brzyduli Betty" do TVP i napisali że od 7 września (niedziela) jakoś o 17 będą nowe odcinki Pisałem o tym w temacie "Ugly Betty" ale mój post jest tam ostatni. Powiadomiłem o tym w SB ale jakoś odbyło się to bez echa.
Czyli to jednak prawda z tym "Ostrym dużyrem". Mam zamiar oglądać. Na szczęście we wrześniu nie ma jeszcze tyle nauki więc powinno mi starczyć czasu.
A więc to lepsza pora w niedzielne popołudnia i dobrze, zawsze wtedy nie mam co oglądać, już nie mogę doczekać się II sezonu i oczywiście III w ABC!
ER odpada, za dużo seriali i nie zależy mi aż tak na tym.
Nieźle. Jeden tytuł, a dwie wersje. Strona internetowa papierowej gazety pisze co innego, niż gazeta. niewykluczone, że informacja z netu jest bardziej aktualna, niż z tygodnika, chyba trzeba będzie poczekać , aż sprawa sie wyklaruje.
Dawidek pisze:Podaję terminy emisji niektórych seriali. Informacje zebrane z "To i owo" i "TeleMagazynu":
"Skazany na śmierć" - trzeci sezon - od 7 września w niedzielę o 20.00 w Polsacie,
"Dexter" - TVN, we wtorki o 23.30,
"Seks, kasa i kłopoty" - w niedziele na Jedynce o 20.15 - od 7 września,
"Gotowe na wszystko" pojawią się w październiku,
"Twarzą w twarz" - we wtorki na TVN o 21.30,
"Trzeci oficer" - Dwójka, w czwartki o 20.40'
"Dr House" - w każdy czwartek o 21.35 na TVP2,
"Czarodziejki" - w dni powszednie o 9.00 na Polsacie',
"Brzydula" - od 6 października w TVN,
"Ostry dyżur" - 10 sezon, od 9 września, od poniedziałku do czwartku o 16.30 w Polsacie,
"Zagubieni" - 4 sezon - po dwa odcinki w czwartek o 20.20 w Jedynce.
Dexter na TVNie???????? Ooooo!! Zawsze chciałem obejrzeć ten serial, ale jakoś nigdy nie mogłem się zebrać. Czy od 1 odcinka będą puszczać?!
Thorne, w TT piszą, że w najbliższy wtorek będzie pierwszy odcinek. Będzie to odcinek z 2006 roku.
Sama też zainteresowałam się tym serialem z powodu reklamy w TT i głównego bohatera ( ), ale godzina dla mnie nieludzka niestety.
A co z "Chirurgami"? W "Świecie seriali" w poprzednim numerze był opis do 1. odcinka 4. sezonu i napisane że będzie 2. września o 23.00 a w telegazecie nic nie ma o "Chirurgach" jutro A w dzisiejszym ŚS już nie ma opisów do nowych odcinków. Polsat się rozmyślił? Odłożyli emisję na później?