Klan
Nie, no brak słów
Ciekawo co na to Ciocia Stasia, pewnie krzyknęłaby "Bożesz Ty móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"
A tak na poważnie, to Doktor Lubicz pewno robi już sobie kampanie reklamową przed JOŚ4. Cóż, jeżeli nie zna się innych sposobów...
A tu jeszcze niespodzianka
[ Dodano: 2008-08-18, 15:20 ]
[shadow=black]Kilka spoilerów: zapowiada się nudno
- Jerzy chce się wyprowadzić z Sadyby
- Rysio zakłada firmę budowlaną
- Donata i Jacek są szczęśliwi
- Czesia zdaje prawko
I jedyna ciekawa rzecz: Monika idzie na imprezę do klubu studenckiego i poznaje tam tajemniczego Szymona... Czyżby to był ten amant, co zakochał się w Krystynie
[/shadow]
Ciekawo co na to Ciocia Stasia, pewnie krzyknęłaby "Bożesz Ty móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"
A tak na poważnie, to Doktor Lubicz pewno robi już sobie kampanie reklamową przed JOŚ4. Cóż, jeżeli nie zna się innych sposobów...
A tu jeszcze niespodzianka
Znając życie, to film nie odniesie żadnego sukcesu, ale każde "oderwanie się" od Klanu jest dobre. Na pewno obejrzę ten film.Izabela Trojanowska zagra rolę garderobianej w komedii romantycznej reżyserowanej przez Tadeusza Paradowicza "
Fenomen". Zdjęcia do filmu rozpoczynaja się na początku sierpnia tego roku w Warszawie.
W rolach głównych wystąpią Ewa Hornich i Alessandro Bertolucci ( z klanu Bertoluccich). Zagrają również Jan Nowicki, Rafał
Cieszyński, Piotr Bikont a także gościnnie reżyser Franco Zeffirelli, który zagra samego siebie
[ Dodano: 2008-08-18, 15:20 ]
[shadow=black]Kilka spoilerów: zapowiada się nudno
- Jerzy chce się wyprowadzić z Sadyby
- Rysio zakłada firmę budowlaną
- Donata i Jacek są szczęśliwi
- Czesia zdaje prawko
I jedyna ciekawa rzecz: Monika idzie na imprezę do klubu studenckiego i poznaje tam tajemniczego Szymona... Czyżby to był ten amant, co zakochał się w Krystynie
A mnie się nowy format Klanu podoba, nareszcie nie odstaje on od innych seriali.
Odcinek może i mało ciekawy, bo dowiadywaliśmy się, co kto robił w czasie wakacji.
I tak doktorowie zakamuflowali się w Topolinie.
Surmaczowie w Nowej Zelandii poddawali się masażom na jędrne ciało.
A Elżunia z Beatą i dziećmi były podrywane przez przystojnych Greków w Grecji oczywiście.
Monika była w spa i samotnie spędzała wieczory.
Czyli cały Klan, o wszystkim dowiadujemy się z opowiadań
A z innych "ciekawostek", to Rysio ma zafarbowane włosy, a Czesia ma jakoś nienaturalnie długie, ale wygląda ładnie
Wątek Jacek vs. Rafalski dosyć ciekawy, mało co się faceci nie pobili dzisiaj
Ale w sumie nie ma co się cieszyć, przecież to jest nasz poczciwy Klan, więc żadnych takich scen i tak nie będzie

Odcinek może i mało ciekawy, bo dowiadywaliśmy się, co kto robił w czasie wakacji.
I tak doktorowie zakamuflowali się w Topolinie.
Surmaczowie w Nowej Zelandii poddawali się masażom na jędrne ciało.
A Elżunia z Beatą i dziećmi były podrywane przez przystojnych Greków w Grecji oczywiście.
Monika była w spa i samotnie spędzała wieczory.
Czyli cały Klan, o wszystkim dowiadujemy się z opowiadań
A z innych "ciekawostek", to Rysio ma zafarbowane włosy, a Czesia ma jakoś nienaturalnie długie, ale wygląda ładnie
Wątek Jacek vs. Rafalski dosyć ciekawy, mało co się faceci nie pobili dzisiaj
Masakra, wszyscy wczasują
jeszcze niektórzy niezdażyli wrócic z wakacji na 1 odcinek po wakacjach
jak ciotka Staśka z Jeremiaszem czy Michał z dzieci. Wstyd mi za nich
Odcinek byl taki nudny, że nawet nie ma o czym pisac
To może tylko tyle, że mam nadzieję, że Jackowi chodzi tylko o dzieci , a oglądajac scene jak podjechał pod szkołę to był chyba głównie dlatego zły, że Rafalski obejmował Beatę i to było znaczyło, że był o nią zazdrosny i to z kolei wyjasnia dlaczego byl taki zimny do Donatki. Oby to nie szło w tym kierunku
Odcinek byl taki nudny, że nawet nie ma o czym pisac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Rafalski powiedział, zeby Jacek ustalic godziny wizyt aby się z nim nie spotykał.Jacek powiedział, że nie życzy sobie aby ten przyprowadzał Jasia tak późno. Warto zauwarzyc słowo powiedział. Beata kazała im się uspokoic .Tak zrobili Rafalski poszedł do domu, a Jacek do dzieci. Nic ciekawego
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
I oni dalej mówią do siebie na pan po tylu latach
a jak zobaczyłem początek Klanu ze stara czołówką a potem przesłodzoną Elą do zdradzieckiego Jureczka zrobiło mi się mdło
potem widziałem też Plebanię i jestem w szoku że ona jest bodaj lepsza
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, już rok temu zauważyłem, że Plebania jest o wiele lepsza od Klanu. MA więcej "gwiazd", więcej ciekawych scen, zarówno komediowych, jak i dramatycznych. I wiele jest świetnie zrealizowanych
[ Dodano: 2008-09-04, 17:54 ]
Główny wątek Klanu - wojna gosposi
Pani Stenia uważa, że lepiej sprząta od pani Kaczorek
To teraz czekam tylko na bite tych dwóch pomocy domowych
Monika jaka hrabina wśród tych studentów
Wątek zapowiada się bardzo ciekawie, żeby tylko scenarzyści go nie zmarnowali!!!
[ Dodano: 2008-09-04, 17:54 ]
Główny wątek Klanu - wojna gosposi
Pani Stenia uważa, że lepiej sprząta od pani Kaczorek
Monika jaka hrabina wśród tych studentów
Wątek zapowiada się bardzo ciekawie, żeby tylko scenarzyści go nie zmarnowali!!!
- Adex-fan Brooke
Pani Kaczorek jest w ogóle jakaś psychiczna jak dla mnie, okropna postać, jeszcze chyba zarywa tego plującego się beznadziejnego Koziełłe a Anna już się zbulwersowała
Jacek to okropna postać, jest taki wyrachowany i zimny, nawet nie był wzruszony w dniu pogrzebu brata, poza tym zapowiadała się fajna scena kochanka Jaca vs. Beata, ale nie oczywiście genialni scenarzyści ucieli nawet taką scenę, za to o zupkach dupkach kupkach potrafią zaserwować sceny kilkuminutowe
Coś Stasi nie widac ostatnio. Ona teraz gdzieś z Jeremiaszkiem mieszka?
Jurek też beznadziejny lub raczej Elka że po tym co jej zrobił ona dla niego nadal taka uprzejma. A z Moniki to polewka jak zawsze, ciekawe czy prześpi się z tym studentem
A z Ryśka to widze MacGaver bo z tego co mówi wiele rzeczy umie zrobić, poza spisaniem jakiejś umowy płatności 
Jacek to okropna postać, jest taki wyrachowany i zimny, nawet nie był wzruszony w dniu pogrzebu brata, poza tym zapowiadała się fajna scena kochanka Jaca vs. Beata, ale nie oczywiście genialni scenarzyści ucieli nawet taką scenę, za to o zupkach dupkach kupkach potrafią zaserwować sceny kilkuminutowe
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city