Bieżące odcinki cz. 1
Fajna atmosfera była dziś w drugim odcinku, taka świąteczna, nikt nie robił aluzji do dziecka Brooke, do Deacona czy innych aktualnych wydarzeń. Szkoda tylko, że nie było wszystkich obecnie występujących postaci łącznie z dziećmi.
Szkoda, że podczas piosenek nie było paska na dole ekranu z treścią utworu.
Szkoda, że podczas piosenek nie było paska na dole ekranu z treścią utworu.
- Adex-fan Brooke
Do tak muzycznego odcinka mogli dać napisy. Naciągane i śmieszne było wspólne świętowanai Ridge'a&Nicka i Brooke&Sally, ale to jeden z najlepszych odcinków, więc warto go mieć w swojej kolekcji i włączyć w wigilie dla przypomnienia!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mi tak samoDamians pisze:Odcinki bardzo fajne, a Sally rewelacyjnaJak pomyślałem, że od dawna już nie żyje, a tu w filmie robi takie rzeczy, to jakoś zrobiło mi się smutno...
![]()
Dzisiejsze odcinki bardzo się od siebie różniły. W pierwszym Jackie manipulowała Brooke i wciskała jej swoje nierealne fantazje.
A drugi odcinek to rewelacja
No właśnie, to trochę dziwne że nie było dzieci Brooke i Ridge'a. Niby Brooke mówiła, że Thomas i bliźniaczki śpiewają z Rickiem kolędy i zaraz przyjadą, no ale chyba samochód im się zepsuł.
Dziwne też, że nie było Bridget. Może gdzieś się zaszyła z Oscarem
A może też śpiewała kolędy z Rickiem i dzieciakami. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Może nie chcieli ściągać wszystkich aktorów , więc powiedzieli ,że reszta pojechała gdzieś . To może dotyczyć wszystkich. Tak było z dziećmi Brooke gdy były młodsze.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Mimo to chciałem, by w domu Stephanie byli wszyscy. Z CJ'em, dziećmi, Clarke'em i innymi. wtedy ten odcinek naprawdę niósłby przesłanie, że święta jednoczą ludzi. Przynajmniej w serialu. Końcówka drugiego odcinka mile mnie zaskoczyła. Życzenia całej ekipy.
To chyba najlepszy odcinek świąteczny w historii serialu.
Smutne była ta samotność Sally. 
-
Gabra-Sheila
Wczorajszy odcinek był świetny
Szkoda mi sięSally zrobiło
Sally w świeta słuchała swej córki
To super , że Stephanie ją odwiedziłą i dała jej piękny prezent
A potem Sally wpadła przebrana za św Mikołaja-cała Sally
I jak śpiewała !
Eric super grał <brawo
> i Steph też
Wogóle ten cały odcinek świąteczny to rewelacja
Szkoda,że dzieci nie były, bo śpiewały koędy z Rickiem
A na końcu cała ekipa
Świetne
- Adex-fan Brooke
Dzisiejsze odcinki o męskości Deacona
jeszcze Bridget poleciała do szpitala o tym zdarzeniu pogadać
Jaka ta Bridget niesamowita, przywraca ludziom czucie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Odcinki męczące . Głowny wątek to dobro dziecka.
Przecież ten chłopiec będzie miał wszystko i przy tym nie trzeba robić jakiś alpejskich kombinacji
Brooke i Ridge jako małżeństwo i dodatkowo drugi tatuś. W czym to przekszadza .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Po wczorajszym świetnym odcinku świątecznym znów nudne i okropnie męczące odcinki.
Jedyne co mi się w nich podobało to ta sprawa z czuciem Deacon'a.
O wątku ciąży Brooke wolę się już nie wypowiadać. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zgadzam sięDamians pisze:Brooke został kompletnie zmanipulowana przez głupią JackieA dołożyli jej jeszcze Mass i Stepha
![]()
Durny wątek!!
Zdecydowanie najciekawsze było dzisiaj z Deacon'em. Wybuchłem śmiechem jak "stanął mu"