Darla Einstein

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A wiecie że aktorka kręcąc tę scenę sama jeszcze była w prawdziwej ciąży (z CJem) :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajny był ten poród Darli. Przede wszystkim cieszę się, że zeszła się ona z Thorne'm i pogodziła z Sally. Zawsze byłą pozytywną bohaterką i niech tak pozostanie.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Darla jest super :mrgreen: Polubiłam ją od początku :wink: Taka żywiołowa, zwariowana i te jej kolory włosów :mrgreen: Bardzo dobrze, że pogodziła się z Sally :: bow :: Teraz życzę jej dużo szczęścia z Thornem. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Darli teraz nie widać bo chociaż mamy odcinki z roku 2004 to kręcone na koniec roku 2003 i ona poszła wtedy na urlop już rodzić prawdziwe dziecko CJowi :P Zauważyliście że była trochę bardziej pulchna na twarzy ostatnio? Biust też jej się poprawił :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Swoją drogą, szkoda że w serialu też nie związała się z CJ'em i nie urodziła mu dziecka :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:Zauważyliście że była trochę bardziej pulchna na twarzy ostatnio?
Dziwne byłoby, jakby będąc w ciąży była chuda :P

W ciąży wyglądała świetnie :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ziggy pisze:Swoją drogą, szkoda że w serialu też nie związała się z CJ'em i nie urodziła mu dziecka
Nieee... Ona jest do niego za stara. A z Thorne'm bardzo do siebie pasują.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Fajnie że Darla już urodziła, szkoda tylko że jej nie pokazują.
Rozumiem że aktorka naprawdę była w ciąży i musi wypocząć, ale fajnie byłoby ją zobaczyć na ekranach odmienioną i radosną.
A nie ciągle słysześ że "Darla śpi" lub "Darla opiekuje sie Alexandrią"
Tomala

Mareczek pisze:A nie ciągle słysześ że "Darla śpi" lub "Darla opiekuje sie Alexandrią"
Mnie też to strasznie wkurza :evil:
Awatar użytkownika
Mareczek

Wreszcie dzisiaj była Darla :D
I już jak za dawnych "rozmiarów" ::jezyk::
Fajnie wyglądała w tej czerwonej sukience i fryzura też bardzo mi się podobała :serce:
Wogóle cała mi się podobała :serce:
Oby więcej jej teraz pokazywali w MnS i dali jej kolejny porządny wątek :)
Tomala

Fajnie że pokazali Darlę. Odkąd jest z Thorne'm wyładniała. Stała się bardziej elegancka i ma lepszy gust. Fryzura rzeczywiście fajna.
Awatar użytkownika
Mareczek

Thorne oświadczył się Darli :mrgreen:
Teraz jak Darla zostanie panią Forrester to na pewno dostanie wątki :D
Mam nadzieję że jakieś ciekawe sceny bedą jeszcze przed ich ślubem.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Darla powinna być bardziej ostrożna , dobrze wie jaka panuje sytuacja , a ona tak bezmyslnie postąpiła. Ale to nie zmienia faktu ,że jest wspaniałą postacią tego serialu .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No i Darla jest ostrożna, ogólnie ona jest świetną postacią, bez zarzutu. Bardzo wzruszająca była ostatnio scena jak płakała i głównie jak powiedziała że oddawali ją z rodzin zastępczych mimo że się starała być dobrym dzieckiem :(
Awatar użytkownika
Mareczek

Darla ostatnio nie wprowadza do serialu nic ciekawego, chodzi za Thorne'm jak cień,
przytakuje na każde, choćby nawet głupie, słowa męża.
Ogólnie na razie to schodzi na boczne tory :ziewam:
Mam nadzieję że się później jakoś rozrusza jej wątek :)
ODPOWIEDZ