Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:A Cichopek i Ibisza powinno się zamknąć w Getcie i ich w ogóle nigdy nigdzie nie pokazywać ::krzyw::
Nie wiem, czy to wynika z twojego wieku i braku wiedzy na pewne tematy, czy po prostu z bezczelności, ale nie masz pojęcia, z czym kojarzy się Polakom - Patriotom "getto". Mnie tym postem bardzo uraziłeś.

Goku pisze:Argumenty fanów JoŚ przeciw Mam Talent są żałosne...
Żałosne i małe jest to, co ty napisałeś, to można nazwać tylko jednym słowem - obraza. Obraza całego społeczeństwa. Obraza Polski i jej historii.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Goku pisze:A Cichopek i Ibisza powinno się zamknąć w Getcie i ich w ogóle nigdy nigdzie nie pokazywać ::krzyw::
Słowo "getto" ma jednoznaczne skojarzenia. Negatywne. Twoje słowa wiele osób może uznać za obraźliwe. Nie dziwię się oburzeniu Damiansa. ::krzyw:: Na przyszłość zastanów sie zanim napiszesz coś równie kontrowersyjnego.
Goku pisze:Argumenty fanów JoŚ przeciw Mam Talent są żałosne...
Rzecz gustu. Każdy ogląda, to co lubi.

Fajnie mi wyszło to selektywne cytowanie. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ziggy pisze:
Damians pisze:Dziecko powinno być dzieckiem, bawić się lalkami, kopać piłkę, a nie śpiewać Niemena ::cojest:: ::plask wczolo:
Co kto lubi Damians. Może akurat jej sprawia radość śpiewanie Niemena.
Oprócz dojrzałego głosu ta dziewczynka wydaje się również bardzo dojrzała emocjonalnie jak na swoje 11 lat, więc być może twórczość Niemena nie jest jej tak odległa jakby się mogło wydawać.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mam talent jest napewno lepsze od JOŚ, sam Rubik powiedział, że to show jest po prostu nudne... ^^ :roll: ::loll::
Ale to JOŚ oglądałam dla jednego człowieka-Artura :serce: Jaki on jest fajniutki :) Po prostu boski ! ::krzyw:: A śpiewa rewelacyjnie :zeby: Razem z moją koleżanką się wzruszyłyśmy po ostatniej piosence i zagłosowałam na niego :D Jeśli nie wygra on,albo Malinowska...to będzie masakra ::kwasny:: Zelnik ładnie śpiewał San Francisco 8) A ten gościu co jest zagrożony też nieźle :D W każdym razem było ok ::rad:: Ale ten Artur ... ::chytry:: Po prostu cudo ::krzyw:: Śpiewa wonderful! Noi taki skromny, taki...ludzki :D :serce: A nie taka Szwed czy kto... ^.
A Kasia wyglądała całkiem fajnie :P Natomiast ten Ibisz :zmiesz:: Patrzeć na niego już nie moge :ziewam: Anka Mucha wymiasta ::loll:: ::jezyk:: Jak powiedziała Górniakowej, że rani jej serce i ta krew poszła :lol: ,,Ja krwawię" ::jezyk:: A tą idiotkę zatkało :: bow :: Jak ja jej nie lubię :x A w tej fryzurze wyglądało brzydko i staro :mrgreen: Już wolę Dodę w GTNL ::loll:: :wink: 3 szóstki dostała, a ja tak śmiałam :twisted: ::cojest::
Fortu nie oglądałam bo zapomniałam :x
A Ranking ten cały beznadziejny :roll: Puste, głupie te baby :| Górniak, Rosati, Woszczak, Książkiewicz . . . ::loll:: ::jezyk:: Także nie polecam
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja uwazam,że E.Górniak jest piękna!Wydaje mi się,ze można ją różnie stylizować i wielu odsłonach wygląda bardzo fajnie.Ostatnio wyglądała jak jakaś rzymska czy grecka królowa,super wygląda również wystylizowana na cygankę lub indiankę.Myśle,ze jej można nie lubić, ale urody i głosu to jej się nie da odmówić!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Misia pisze:Ja uwazam,że E.Górniak jest piękna!Wydaje mi się,ze można ją różnie stylizować i wielu odsłonach wygląda bardzo fajnie.Ostatnio wyglądała jak jakaś rzymska czy grecka królowa,super wygląda również wystylizowana na cygankę lub indiankę.Myśle,ze jej można nie lubić, ale urody i głosu to jej się nie da odmówić!
Święte słowa!!! :: bow :: :: bow :: :: bow :: :serce:

[ Dodano: 2008-09-15, 19:57 ]
Obrazek Obrazek

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Love me tender
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

"Mam talent" niestety nie oglądałem. I trochę żałuję, bo coś czuję, że to fajny i ciekawy program, który na pewno przypadł by mi do gustu. :wink: Ale ja jednak pozostaję mimo wszystko wierny JOŚ. :wink: Dopóki ten program będzie emitowany, ja będę go oglądał (ale to już raczej z przyzwyczajenia, sentymentu).
Co do uczestników nowej edycji JOŚ:
:arrow: Karolina Nowakowska - bardzo fajnie śpiewa. Widzę ją w tym programie na drugim miejscu.
:arrow: Ola Szwed - niewątpliwie ma dobry głos, ale jakoś ostatnio za nią nie przepadam. Widzę ją gdzieś na V miejscu.
:arrow: Jacek Kawalec - jak dla mnie świetnie śpiewa, ma super głos. Chciałbym, żeby doszedł daleko, dobre by było dla niego IV miejsce.
:arrow: Monika Mrozowska - szkoda, że jest zagrożona razem z Jackiem. :( Ciężko mi jest dokonać pomiędzy nimi wyboru. Lubię ją, dobrze śpiewa. Jak dla mnie III miejsce jej się należy.
:arrow: Artur Chamski ::rad:: :: bow :: :D - mój faworyt. Świetny głos. :D A do tego taki skromny i lekko nieśmiały. Bardzo go lubię. :)
:arrow: Jerzy Zelnik - także dobrze śpiewa, ma świetny głos. Powinien dojść tak daleko jak Szapołowska, lub Włodek Matuszak.
:arrow: Łukasz Dziemidok - początkowo wydawał mi się kompletnym beztalenciem w dziedzinie muzyki. Jednak widzę u niego teraz poprawę. Trzeba dać mu szansę, a poza tym lubię go. :)
:arrow: Alżbeta Lenska - szkoda, że odpadła. Napewno śpiewała lepiej od Łukasza.
:arrow: Tomasz Stockinger - ma fajny głos, ale nie aż tak dobry by znaleźć się w conajmniej półfinale programu.
:arrow: Ela Romanowska - niezbyt ją lubię. Śpiewa średnio. Powinna odpaść za jakieś dwa odcinki.
:arrow: Jola Fraszyńska - trochę mnie denerwuje. Śpiewa tak sobie. Tak do środka edycji powinna dojść.
:arrow: Anna Mucha - jak dla mnie nie umie śpiewać i już raczej się nie nauczy. Jej ostatni tekst do Edyty z krwawieniem serca wymiata! :zeby:
:arrow: Kasia Galica - chyba dobrze wychodzi jej śpiewanie, ale jakoś nie widzę w niej jakiejś przyszłej wokalistki. ::ysz:: Właściwie to na dzień dzisiejszy o niej w tym show za dużo nie mogę powiedzieć. :roll:
:arrow: Żora Koroljow - dobrze wychodzi mu chyba tylko śpiewanie piosenek w jego ojczystym języku. Innych raczej już tak dobrze nie zaśpiewa, ale mimo wszystko jakoś go lubię. :wink:

Co do IV jurora to podoba mi się ten pomysł. :D W końcu coś ciekawego jest w wypowiedziach tego dodatkowego jurora, a nie tylko ciągle to "6, szósteczka, jakże by inaczej" itd. itp. :) Rubik i Sztaba sprawdzili się jak dla mnie w tej roli. :wink:

Ogólnie rzecz biorąc jak na razie podoba mi się ta edycja. Uważam, że jest ciekawsza od poprzedniej. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Odbyła się już oficjalna konferencja prasowa GTNL i kilka zdjęc z prezentacji par

Tomasz Jacyków :|
Obrazek
Obrazek
I moi faworyci :wink:
Gosia Andrzejewicz
Obrazek

Kasia Zielińska
Obrazek

Jolanta jak cudnie wyglądała :serce:

Obrazek
Obrazek

Samuel Palmer
Obrazek

Conrado Moreno

Obrazek

Beata Ścibakówna
Obrazek
Obrazek

Już nie moi faworycie , ale też liczę, że dojdą wysoko
Michał Milowicz
Obrazek
Obrazek
i Rafał Cieszyński
Obrazek
To będzie masakryczna edycja jeszcze nigdy nie było takiego składu brawo! Większosc tancerzy się powtarza z poprzednich edycji

Na konferencji nie mogła pojawic sie Aga Włodarczyk, ale jej parter Łukasz Jóźwiak był :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tkk_Bolly, a kiedy zaczyna się nowa edycja? Rzeczywiście, aż dziwnie bo skład ciekawy, ale ja i tak tylko kibicuję Beacie Ścibak. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

A gdzie Aga Włodarczyk??

Jacyków + Doda + Człowiek Koń ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:
Ich konfrontacje będę największym hitem tej jesieni.

[ Dodano: 2008-09-16, 14:54 ]
http://www.medialink.pl/artykul/1700,Gw ... deo,group4

Tutaj wywiady z niektórymi gwiazdami.

A zaczyna się 3 października.
Tkk_Bolly

No właśnie Aga Włodarczyk jak wyżej edytowałem nie mogla pojawic sie na konferencji, ale był jej parter Łukasz Jóźwiak. To przez sprawy zawodowe, serwisy plotkarkie piszą, że nie będzie jej cały tydzień, a to by oznaczało, że nie będzie mogła w tym czasie cwiczyc, ale chyba i tak podobno do tej pory radzi sobie najlepiej , wiec nic sie nie stanie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

O matko, a Gosi Andrzejewicz co dolega na tym zdjęciu? ::jezyk:: i czemu jest bez partnera? ::chytry::
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ten program "Mam Talent" wymiata ::jezyk:: Najlepsi byli ci staruszkowie co śpiewali i facet,który przyjechał na motorze i zaczął udawać ptaka no i oczywiście "Snake" ::cojest::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jolanta wywołała skandal na pierwszym treningu haha Jako partnera dostała Marcina Lewandowskiego a ostatecznie w programie pokaże się z Łukaszem Dzióbkiem.
http://pl.youtube.com/watch?v=w30L5Aa58mo
Nobody does it better
Tkk_Bolly

W tym filmiku jest cała Jolanta, taką jaką znamy i lubimy z BB ::jezyk:: Oglądam sobie J&J ale bez większego entuzjazmu, tylko ze wzgledu na Jolę, bo ciężko oglądac tą formułe programu.Ostatnio był Klaudiusz, nawet pozytywnie wygląda o wiele lepiej niż za czasów Baru4, nawet trochę schudł wydaje mi się. Dla fanów BB jak i kuchnii nowy program gdzie Klaudiusz gotuje i zaprasza znane i lubiane gwiazdy ( np Gulczas czy Miller lider grupy Boys) leci na TVS (na Cyfrowym Polsacie jest ten program, niewiem jak zinnymi) Czekam na Manuelę i Isis, najlepiej i chyba dosc naturalnie wypadła Gosia Andrzejewicz w programie
Jeszcze co do Jolanty to chyba muszę sobię ściągnac ostasniego Szymona! Ciekaw jestem jak ją z paradiowali i Doda też byla :zeby:
ODPOWIEDZ