Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

W Mam Talent Ci akrobaci :shock: Rewelacyjne.
CO ja bym zrobiła bez youtube ::krzyw:: :P
Super DF, że Artur jest także Twoim faworytem! :)

Damians, aż tak bardzo podoba Ci się ta ,,pseudo Cyganka"?
Obrazek
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DG

,,They tried to make me go to rehab but i said 'no, no, no... " :mrgreen: ::loll::

Uważam, że ona jest nawet ładna, naturalna jak najbardziej, czasem przesadza po prostu z makijażem (bleeeeee :x ), fryzurami (na zdjęciu powyższym) oraz ubiorem ... :evil: Natomiast super wyglądała w Sopocie na Tom Trendy!
Czasami przez te rzeczy, które wymieniałam wygląda staro i brzydko. ;/
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:W Mam Talent Ci akrobaci Rewelacyjne.
CO ja bym zrobiła bez youtube
A na mnie oni aż takiego wrażenia nie zrobili.
A tak na marginesie to dlaczego nie masz TVN-u Gabra? Nie odbiera w Twoim regionie?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kto wie, może nawet skuszę się na któryś odcinek tych całych łyżew, ze względu na M.M. :D
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:
Gabra-Sheila pisze:W Mam Talent Ci akrobaci Rewelacyjne.
CO ja bym zrobiła bez youtube
A na mnie oni aż takiego wrażenia nie zrobili.
A tak na marginesie to dlaczego nie masz TVN-u Gabra? Nie odbiera w Twoim regionie?
Nie mam satelity, mam tvp1, tvp2, polsat info i slowackie dwa :P
A na GTNL będę patrzec,juz nie moge sie doczekac zobaczyc tą Rutowicz i Dodę w akcji :twisted:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zauważyłem ,że moje słowa odnośnie reality show potwierdzają różne portale m.in ESKA.
Reszta jest bez szans. "Mam talent" rządzi!
Żadne show z gwiazdami, tańce, śpiewy, rankingi nie mają chyba szans przy najnowszym programie TVN "Mam talent". Pierwszy odcinek oglądały ponad 4 miliony widzów. To absolutny rekord. Nikogo już chyba nie bawią trzecioligowe gwiazdy na lodzie, na wodzie czy w forcie. Za to zwykli ludzie z niezwykłymi talentami przyciągają. Do tego - trzeba przyznać - fajnie dobrane jury i pół Polski siedzi przed telewizorami. Wazzzup gratuluje!
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Dyskusja "joś" vs. "mam talent" bardzo zacięta ::jezyk:: Proponuję żeby każdy zobaczył chociaż po 15 min show który krytykuje, bo możne się okazać że wam się jednak spodoba ::cojest::

Ja jestem przeciwniczką programów, w których polskie pseudo-gwiazdki dostają po kilkadziesiąt tysięcy PLN za odcinek, dlatego z miłą chęcią oglądam YCD i Mam Talent, a unikam tych wszystkich tańców, łyżew i śpiewów z gwiazdami. Wolę zwykłych ludzi, którzy dzięki telewizji mogą rozwijać swoje talenty, a pózniej zarobić więcej kasy niż gdyby w tv nie wystąpili.

Mam talent
- jestem zachwycona. Jury fajne - obawiałam się, że Foremniak będzie taka "ę-ą", ale zachowuje się ok. Chylińska i Wojewódzki tez sobie dali spokój z głupimi tekstami i zachowują się normalnie. Prowadzący (Prokop i ?? ) sa wg mnie zbędni, tak jak Rusin w YCD - ale najwidoczniej taka ich rola :zeby: Najlepsza była rozmowa wojewódzkiego i chłopaka od żonglerki kontaktowej:
Kuba: "No fajnie, tylko jestem ciekaw co pokażesz w następnym etapie... Dwie kulki ?"
Chłopak: "Nawet do jedenastu."
Mina Kuby bezcenna ::loll::
Podobali mi sie prawie wszyscy , dlatego nie będę tu wymieniać żeby kogoś nie pominąć :mrgreen: Ziemowit i Klaudia może i fajni, ale to jednak dzieciaki - ciekawe jak sobie poradzą :)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Agatka pisze:Proponuję żeby każdy zobaczył chociaż po 15 min show który krytykuje, bo możne się okazać że wam się jednak spodoba
Ja oglądałem Jak Oni Śpiewają , Taniec z Gwiazdami , na lodzie itp i wszystkie te programy jednoznacznie oceniam, oczywiście negatywnie - to jest moje zdanie. :wink:
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Robi pisze:Ja oglądałem Jak Oni Śpiewają , Taniec z Gwiazdami , na lodzie itp i wszystkie te programy jednoznacznie oceniam, oczywiście negatywnie - to jest moje zdanie. :wink:
Ja tez oglądałam i tez mi się nie podobało, ale podejrzewam że fani "jak oni śpiewają " nie oglądali "Mam talent" :mrgreen:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

... A ci, którzy oglądali ostatni Mam Talent, znają już raczej JOŚ, tak jak ja. I dlatego mogę stwierdzić, że wolę zdecydowanie Mam Talent. :wink:
Prośba do "oglądaczy" JOŚ - obejrzyjcie w najbliższą sobotę chociaż pół godzinki MT (albo powtórki) i napiszcie tu opinię, ale tak z głębi serca. :mrgreen:
Zapomniałam jeszcze wspomnieć w poprzednim moim poście o MT o ostatnich uczestnikach - mianowicie boysbandzie z Poznania - byli cudowni. :serce:
Czy był ostatnio w MT nasz forumowy kolega gregi? 8) Pytam, bo nie oglądałam początku, jeśli nie było, to może będzie w następnym odcinku, skoro jego występ był w necie... 8)

Kiedy zaczyna się GTnL? Patrzyłam w programie i w piątek jeszcze nie ma, co mnie zdziwiło...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Gtnl zaczyna się 3 października w piątek o 20.00, ale tydzien wczęsnie chyba będzie przedstawienie uczestników, wywiady, relacje z treningów itd, ale nie jestem pewny czy specjalne wydanie w piątek 27. września czy w paśmie 19.30-20.00 w jakies dni tygodnia.

Jak łamię regulamin to przepraszam, ale widze, że niektórzy mają problemy z oglądaniem, więc na przykład Mam talent można ściagac tu http://peb.pl/pozostale-gatunki/371926- ... vbrip.html i kolejne odcinki będą się pojawiały na biężaco co jest kolejnym powodem do wybrania JOŚ
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:i pół Polski siedzi przed telewizorami.
No to jest akurat kłamstwo.
A poza tym, TzG wyprzedził Mam talent.

Oglądałem Mam Talent w przerwach JOŚ i kompletnie mnie nie zainteresował. Nie lubię, jak ludzie robią z siebie debili, a akurat natrafiłem na same takie kretyńskie występy. I nienawidzę Chylińskiej, ta kobieta mnie przeraża :o
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze: I nienawidzę Chylińskiej, ta kobieta mnie przeraża :o
Widzisz - ty nienawidzisz Chylińskiej, a ja nienawidzę Górniakowej. I to kolejny powód dla którego wolę Mam Talent! od JOŚ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tkk_Bolly pisze:Dla fanów BB jak i kuchnii nowy program gdzie Klaudiusz gotuje i zaprasza znane i lubiane gwiazdy ( np Gulczas czy Miller lider grupy Boys) leci na TVS (na Cyfrowym Polsacie jest ten program, niewiem jak zinnymi)
Jest na wszystkich platformach. Widziałem kawałek tego kulinarnego programu z Klaudiuszem na czele, ale nie zainteresował mnie on za bardzo.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

O tak od śmiechu po łzy, mam talent jest boski. W odcinku z Gdańska będzie chór z mojego miasta! ha ;] Oglądałam wersje Amerykańska i Brytyjską, muszę przyznać, że już pierwszym odcinkiem przebiliśmy obie :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Artur2

Post autor: Artur2 »

Jestem ciekawy co wybiorą widzowie w piątkowy wieczór GTnL, czy Fabrykę Gwiazd?
ODPOWIEDZ