Dyskusja "joś" vs. "mam talent" bardzo zacięta

Proponuję żeby każdy zobaczył chociaż po 15 min show który krytykuje, bo możne się okazać że wam się jednak spodoba
Ja jestem przeciwniczką programów, w których polskie pseudo-gwiazdki dostają po kilkadziesiąt tysięcy PLN za odcinek, dlatego z miłą chęcią oglądam YCD i Mam Talent, a unikam tych wszystkich tańców, łyżew i śpiewów z gwiazdami. Wolę zwykłych ludzi, którzy dzięki telewizji mogą rozwijać swoje talenty, a pózniej zarobić więcej kasy niż gdyby w tv nie wystąpili.
Mam talent - jestem zachwycona. Jury fajne - obawiałam się, że Foremniak będzie taka "ę-ą", ale zachowuje się ok. Chylińska i Wojewódzki tez sobie dali spokój z głupimi tekstami i zachowują się normalnie. Prowadzący (Prokop i ?? ) sa wg mnie zbędni, tak jak Rusin w YCD - ale najwidoczniej taka ich rola

Najlepsza była rozmowa wojewódzkiego i chłopaka od żonglerki kontaktowej:
Kuba: "No fajnie, tylko jestem ciekaw co pokażesz w następnym etapie... Dwie kulki ?"
Chłopak: "Nawet do jedenastu."
Mina Kuby bezcenna
Podobali mi sie prawie wszyscy , dlatego nie będę tu wymieniać żeby kogoś nie pominąć

Ziemowit i Klaudia może i fajni, ale to jednak dzieciaki - ciekawe jak sobie poradzą