Massimo Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Abec

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Abec »

Również go lubię. To typ człowieka, który na 100% angażuje się w to co robi - kiedyś były to interesy, majątek, teraz - ochrony jedynaka ;)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

B@r pisze:Jak oglądałem te odcinki na ZDF, to jakoś Massima nie polubiłem, a teraz oglądając go ponownie muszę przyznać, że zmieniłem o nim zdanie. :) Ciekawa i dobrze napisana postać.
Mi też się Mass nie podobał na ZDF. Ale tu u nas jest o wiele lepszy 8) Ma czasem głupie pomysły jak np. ten z Bridget i Ridge'm, ale ogólnie jedna z najlepszych obecnie postaci. Kiedyś była taka fajna scena, jak był u Ridge'a na kolecji i tak fjanie rozmawał ze swoimi wnukami :) Podoba mi się to, że angażuje się swoje interesy, a nei jak Forresterowie, że zrobią 2 szkice na miesiąc... ::jezyk::

Mój 1800 post=)
Abec

Post autor: Abec »

We wszystko się angażuje, to jest chyba jego główna cecha - w interesy, w miłość, w budowanie szczęścia syna - tak jak je sobie wyobraża ::krzyw::
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Odkąd jest z Jacke , Marone złagodniał , nawet dzisiaj jadł kolacje z Brooke :lol: choć nie mógł wyzbyć się docinek pod jej adresem.
Od jakiegoś czasu próbował zeswatać Brooke z Nick'iem ponieważ nie chciał aby Logan weszła do jego rodziny , a teraz Marone nie ma wyjścia . Pytanie jest jedno , z którym jego synem ożeni się Brooke . :zeby:
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Znając Mass'a, to on coś wymyśli, by Brooke była jak najdalej od jego dzieci. Nie wykluczam, że on może znowu kąsać. Dziś Jackie udało się go poskromić, pytanie tylko, czy to tylko jednorazowy jej sukces, czy na stałe oba będzie trzymać go na wodzy. Odnoszę wrażenie, że Massimo trochę ustąpił poprzez grzeczność.
Massimo nie lubi Brooke, może podziękować za to Stephanie, która w swoich opowieściach negatywnie odnosiła się do do swojej byłej synowej.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Massimo jest teraz w odcinkach kreowany na seniora rodu Marone, ma juz kolejnego syna, wkrótce żonę Jackie, mamy tym samym nagle kolejną rodzinę w serialu -Marone, podoba wam się? Widać że Massimo się tym wszystkim bardzo ekscytuje np. te rzeźby
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze: Massimo nie lubi Brooke, może podziękować za to Stephanie, która w swoich opowieściach negatywnie odnosiła się do do swojej byłej synowej.
Przecież Mass dokładnie śledził przez te wszystkie lata życie Stephanie i doskonale wie, że Brooke odebrała jej męża, jednego syna i tak blebleble...
A poz tym nie zapominajmy, że przez Massima Brooke spadła z wieży Eiffela i o mało się nie zabiła. Doprowadził on też to skłócenia się Brooke z ojcem.

Jako senior nowej rodziny jest natomiast dosyć fajny. Podobają mnie się też jego relacje z Jacke, widać, że ja kocha. I jest to o wiele większe uczucie, niźli ze starą Stephanie.
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Stephanie nigdy nie była obiektywna w stosunku do Brooke ,więc nie można się spodziewać czegoś dobrego w tych listach o Brooke.
A co do katastrofy Brooke na wieży to wina głownie Massima , który zaszczuł pieniędzmi cała rodzine Loganów ,a potem wysłał na Brooke tego pseudokochasia Żaka ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nienawidzę go :evil: :evil: :evil:
Głupi, stary, beszczelny, wredny, niesympatyczny i popieprzony dziad :evil:
Co on sobie myśli, że jak ma bardzo dobrze prosperującą firmę to ma władzę nad światem :evil:
Szczytem jest wykupienie bloku, żeby Oscar się do niego przeprowadził ::plask wczolo:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja nadal uważam, że Mass jest ok ::ok:: ::krzyw:: ::jezyk:: Trochę zazdrosny, ale bez niego mielibyśmy dopiero nudny serial :: bow :: Choć ma głupią żonę (rzekłabym żonę-jędzę ;pp), to nie narzekam na niego :) NO bo który Forrester robi choćby co chwile rodzinne kolacje ::cojest:: :>
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Biednego Marone chcą ubezwłasnowolnić , a Deacon na jego oczach kręci się wokół jego żony, a ten nic nie może zrobić. Szkoda troche mi go , chociaż nie jest do konca człowiekiem uczciwym .
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie rozumiem czemu Massimo nie chce żeby go ubezwłasnowolniono. Przecież on teraz nie jest do niczego zdolny. A jak już wyzdrowieje (jeżeli wyzdrowieje) to może odzyskać swoje prawa. Przecież rodzina go nie zrobi w konia.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Post autor: DeaconFan »

Szkoda mi teraz Massimo jak nigdy. Mimo wszystko, nie zasłużył sobie na taką chorobę, jaka go teraz spotkała. Mam nadzieję, że prędko dojdzie do zdrowia i pokaże na co go stać. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Massimo dopioł swego . Deacon'a znów sprowadził na złą drogę ,a sam odzyska Jackie. Choć nie popieram tego co robi , to jednak w pewien miał prawo się zemścić na nim za to co czynił w czasie jego choroby.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ogólnie z początku go nie lubiłem, ale potem gdy pokazał trochę miękkiej strony stał się sympatyczniejszy, sceny w których najbardziej budził sympatię to jak Sally dla niego tańczyła lub jak dzieci ujeżdżały go jak konia :lol: , sceny w których denerwował to jak gnębił Brooke, wychwalał wyższość rodziny Marone, traktował Jackie jak swój eksponat i jak krytykował Eryka. Obecnie śmieszyło mnie jak przyszedł z Dante na święta jakby byli parą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ