Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Już jest oficjalna informacja oraz nowe innowacyjnie liczone glosy.

Otóż po koncercie jury wybiera 11 osób, które automatycznie przechodzą do kolejnego odcinka , natomiast pozostala czwórka jest poddana pod osąd widzów i osoba z najmniejszą liczbą sms-ów odpada z programu. Pierwszy uczestnik odpadnie już dziś co jednoznaczne jest, że nie zamieksza w Akademii.(plotka, że odpadnie dwóch ::jezyk:: )

popieram system głosowania, czyli zawsze jury wylania najgorszą czwórkę... tylko teraz oby jury było sprawidliwe.
Nick to ten murzyn z chórków Kukulskiej to go znam :wink: Zresztą pewnie większosc jest już w chórkach jakiegos wokalisty.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj w popołudniowych "Wydarzeniach" mówli że dzisiaj startuje "Fabryka Gwiazd" i mam wrażenie że wypowiadał się nasz były forumowicz - gregi. Czy oglądał to ktoś jeszcze i też odniósł takie wrażenie? Ja popatrzę jeszcze na główne wydanie to może też pokażą.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tomala, chodzi ci o tego "a, u, sia-la-la-la..."? ::jezyk:: To chyba nie on z tego co pamiętam z filmiku z castingów do Mam Talent.
Jeśli chodzi o dzisiejszą FG, to zamierzam oglądać i wtedy zdecyduję, czy będę to dalej śledzić.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

"Fabryka Gwiazd" dosyć fajna, ale jednak nie zaskoczyła mnie tak bardzo jak "Mam talent". :nie: To takie połączenie "Idola" i "Big Brothera". Najpierw była gala i już odpadła jedna osoba z 15, a teraz przez cały tydzień o 17.30 będą pokazywali tzw. akademię czyli przygotowania uczestników do występu na kolejnej gali w przyszłym tygodniu.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Tkk_Bolly

Nasz Gregi był w Fabryce dziś :wink:

Poziom uczestników nisamowicie wysoki , zapowiada się ciekawa rywalizacja i nowe postacie na polskiej scenie muzyczne.
Bardzo dobre prowadzenie Macieja Rocka, fantastyczna orkiestra Adama Sztaby i przede wszystkim chórki. Marne jury
Co do samych uczestników

To oczywiście największa uwagę przykuła Julita Woś, fantastyczna głos, ale udaje osobę, którą nie jest, przecież pamiętam ją jaka była w Barze... próbuje zrobic jakis swój wizerunek, nie do końca jestem przekonany czy jej się do uda.
Ponadto podobały mi się wykonania Marty, Martyny, Piotra i Roberta

I bardzo dobrze, że odpadła Malwina, spodziewałem się przed ogłoszeniem wyników, że na nią padnie, głos identyczny jak Edyta Górniak. I nic w związku z tym , z takim głosem nie ma szans aby teraz zrobic karierę w Polsce
Ogólnie Fabrykę oceniam pozytywnie i dalej będe oglądac

Tatiana odesżła z GTNL i wyjezdza do Stanów na nagranie nowej płyty... ja bym chciał na jej miejsce zobaczyc Anię Popek.
W dzisiejszym J&J była Manuela z BB1
Awatar użytkownika
Marcus

Tkk_Bolly pisze:Nasz Gregi był w Fabryce dziś :wink:
A który to był :?: Mi się zdawało, że on występował w "Mam talent" (ktoś kiedyś zamieścił link) ::ke::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Tkk_Bolly

Ziggy pisze:
A który to był :?: Mi się zdawało, że on występował w "Mam talent" (ktoś kiedyś zamieścił link) ::ke::
W tym i tym programie, w Fabryce był jak pokazali filmik na początku"że każdy śpiewac może"

I w Fabryce Gwiazd pojawi się też Alicia Keys to potwierzone przez Polsat :wink:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Gregi? Dajcie linka :mrgreen: Podoba mi się formuła Fabryki Gwiazd, ale już nieco znudziła i za dużo zachodu, aby obejrzeć wszystkie przygotowania, więc będę zerkał od czasu do czasu na piątkowe show ;)

Znudziła, bo oglądałem rosyjskie edycje, których było już z... siedem? 8)

Via Gra & Sogdiana - Brillianti http://www.youtube.com/watch?v=EYs3J5zmngE
t.A.T.u. & Arseni Borodin - All About Us http://www.youtube.com/watch?v=hkVvvpLe3rU (lepiej brzmi ta piosenka w męskim wykonaniu)
Irina Allegrova & Prohor Shalyapin - Skazhi http://www.youtube.com/watch?v=aIF5GJeF2j8
Dima Bilan & Arseni Borodin - Never let you go http://www.youtube.com/watch?v=8Fjg6aRAodk
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Akurat widziałem jego "występ " ::loll:: Równa porażka, jak "występ" w Mam Talent.

Fabryki Gwiazd widziałem tylko urywki, ale program bardzo fajny :D
Doskonała realizacja, prowadzenie, ciekawe głosy uczestników, tylko faktycznie można przyczepić się do Jury. Kasia jest z nich wszystkich najlepsza. Natomiast ten cały Tede coś tam powiedział o Edycie Górniak - matko, co za matoł ::plask wczolo: Znalazła się gwiazda muzyki ::loll:: :evil:

Na codzienne relacje będę jedynie zerkał, bo o tej porze oglądam Klan.
A później, jak zaczną się śmiechy na lodzie, to będę po prostu "rozerwany" między dwoma kanałami.

No i a propos GTNL, wielka strata dla programu, że nie będzie w nim Tatianki :| ::kwasny:: Drugą edycję oglądałem tylko i wyłącznie, aby na nią popatrzeć i śmiać się z jej głupich tekstów.
No i zapewne nie usłyszymy już w jej wykonaniu piosenki programu.
Nie mam pojęcia, kto może ją zastąpić.
Popkowa chyba by się nie sprawdziła w tej roli, a poza tym ona ma chyba kontrakt z TVN-em, że do czasu zakończenia edycji TzG nie może wystąpić w żadnym innym show... Chociaż teraz i tak te wszystkie programy są już tak wymieszane, że przeciętny człowiek nie łapie o co w tym wszystkim już chodzi ::loll:: ::ysz::
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Damians pisze: Natomiast ten cały Tede coś tam powiedział o Edycie Górniak - matko, co za matoł ::plask wczolo: Znalazła się gwiazda muzyki ::loll:: :evil:

:
Osobiście cenie Edytę Górniak za głos, ale Tede ma prawo do swojego zdania, jeśli jej nie lubi i chce to powiedzieć, to dlaczego nie?. Zresztą sama Górniaczka postępowała w podobny sposób, obrażając Dodę.

Jeśli chodzi o program Fabryka Gwiazd, myśle że to dobry pomysł, dobry prowadzący, fajne jury...a uczestnicy? Julita Woś to nie ta sama skromna dziewczyna z Baru, przeżyłam szok, kiedy ją zobaczyłam. Jej zachowanie jak narazie dla mnie jest bardzo nienaturalne.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczoraj oglądałem "Fabrykę Gwiazd" tylko urywkami a teraz trochę zerkam na powtórkę. Jestem mile zaskoczony. Program nie jest aż taki zły jak się spodziewałem. Zacznę of tego co mi się nie podoba. A więc szkoda że nie pokazywali castingów i jury nie za bardzo. Kayah jest mi obojętna, Tede raczej nie lubię bo nienawidzę polskiego hip-hopu, Marcin Bisiorek :evil: Nienawidzę go. A tego ostatniego kolesia nie znam.
A co mi się podobał: prowadzenie i studio jest bardzo fajne. Ma się wrażenie że Ci ludzie co tam są mają taki kontakt z uczestnikami.
Jeśli chodzi o piosenkę Boba Sinclara to ona mi sie już dawno znudziła i fajnie byłoby gdyby co odcinek była inna piosenka.
Programu bardzo uważnie śledzić nie zamierzam, jednak chcę orientować się co się dzieje, kto odpadł.
Ale moim zdaniem Polsat zamiast tego programu mógł po prostu reaktywować "Idola" bo FG jest do niego bardzo podobna. A "Idol" był świetny.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Fabryka Gwiazd nic specjalnego, z nudów można obejrzeć. ::ok:: Ja czekam z niecierpliwością na Mam Talent. :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak informuje jedna z gazet, potwierdziły się plotki o tym, że Tatianę Okupnik w roli prowadzącej show "Gwiazdy tańczą na lodzie" zastąpi Ola Szwed.
Dotychczasowa prowadząca, Tatiana Okupnik, zdecydowała się zrezygnować z programu, by móc poświęcić się pracy nad nową płytą. "Super Express" donosi, że zastąpi ją teraz Ola Szwed - aktorka znana m.in. z serialu "Rodzina zastępcza". "Nowa prowadząca rozpoczęła już treningi" - czytamy w gazecie. "Co prawda Ola nie śpiewa jak Okupnik, ale na lodzie ślizga się po mistrzowsku".
Awatar użytkownika
Marcus

Dzisiejszy "Mam talent" niczym szczególnym mnie nie zaskoczył :nie: Tydzień temu było znacznie lepiej. Dwie osoby zasługujące na uznanie, to iluzjonista i niewidoma śpiewaczka. Poza tym poniżej oczekiwań :|
Tkk_Bolly

Od czego by tu zacząc w opisie JOŚ ::chytry:: Może od tego, że to był najlepszy odcinek tego sezonu, uczestnicy poprawiają się w śpiewie i robi się taki fajny zamęt charakterystyczny dla III edycji :zeby:

Liszowska w roli prowadzącej radzi sobie wyśmienicie.Chcę ją na stałe! Ale za tydzień wraca Kasia i będe miał niesmak ::jezyk::

Bardzo się ucieszyłem gdy uslyszałem, że Monika Mrozowska zostaje! Serce mi waliło tak jak w podkładzie. To dowód, że ta edycja wzbudza równie duże emocje jak poprzednia. Niby się spodziewałem, że Monika zostanie, ale zawsze jednak była ta niewpewnosc. Wspaniałe wykonanie piosenki Villas i jest bezpieczna, a nie dostała o dziwo jokera.

Mucha mnie rozwaliła strojem... jak zpraszała na reklamy, jak wchodziła na scene chyba Edycie ciasto zostawiło, do tego zakonnica nosząca różową podwiązke.Plus pierwszy śmieszny filmik , kiedy grała redaktorkę i odpchyła powoli osobę, z którą robiła wywiad, nie dosc ze jej nie dopuscila do slowa to na koncu ta osoba była już poza ekranem. Świetne. Plus nienajgorsze wykoanie, ale dużą rolę odegrał chórek.

Fantastyczne wykonanie Oli Szwed :: bow :: oraz Jerzego Zelnika :: bow :: Wielką mam sympatię do Joli Fraszyńskiej, ale do mnie jej śpiew nie przemawia, chociaż i tak mam nadzieję, że się długo utrzyma.
I jeszcze ostatnia Kasia Galica, no właśnie fantastyczny głos, ale dostało okropną piosenkę, na której poległa, mogła to jakieś inaczej wymyślec , zaśpiewac, ma potencjał, zresztą to jedna z moich faworytek, więc mam nadzieję, że z Łukaszem Dziemidokiem sobie poradzi,, chociaż zapowiada się dosc wyrównana walka, ale ja trzymam kciuki za Kasię :!:

I dzis sobie obejżałem powtórkę Fabryki z pogłaszaniem na maxa na występy. uczestnicy są cudowni
ODPOWIEDZ