Mareczek pisze:"Co prawda Ola nie śpiewa jak Okupnik
Oj śpiewa, ŚPIEWA!!!
Ale to jest oczywiste kłamstwo, bo nie wyobrażam sobie, żeby jedna osoba była w dwóch programach, dwa dani z rzędu!!
Mam dziwne przeczucie, że GTNL poprowadzi Richardson...
Tomala pisze:trochę mnie irytuje ten jego pedalski głosik.
Mnie również!! W pewnych chwilach jest mi go wręcz żal
Oleńka ładnie wyglądała, z profilu jest bardzo podobna do matki. Identyczne policzki.
I też bym chyba nie przedstawił swoje mamie Edyty Górniak, jak większość facetów
To jest kobieta tylko do oglądania i podziwiania, pewnego rodzaju bóstwo, które jest zbyt odległe jak na takiego zwykłego człowieczka, jak ja
Adex-fan Brooke pisze:jeszcze większy ubaw jak tez zerknąlem 2 razy na jakieś drętwe filmowe nagrody na Tvp2 a tam beznadziejna sztywna Szapołowska
JOŚ - wręcz pomnik kultury masowej - nie, kultura wysoka - również nie.
Adex, nie można żyć samymi serialami!!! Człowiek powinien w swoim życiu odczuwać jakieś większe potrzeby oglądając telewizję...
Jedne z najważniejszych nagród filmowych w Polsce, a Ty piszesz "ubaw, drętwe, sztywna..." litości!!
Tkk_Bolly pisze:chyba Edycie ciasto zostawiło
Bolly, to była taca na pieniądze, a nie ciasto
Wracając dzisiaj z Kościoła pomyślałem sobie, że nie będę się tu rozpisywał ponownie na temat JOŚ, którego i tak większość nie lubi, bo i pewnie nikt nie czyta tych moich esejów
No ale po tych dzisiejszych emocjach nie mogę się powstrzymać!!
Zgadzam się Bolly, że to najlepszy odcinek, wróciły emocje z poprzednich edycji, na które tak czekałem
Liszowska w ogóle była tam nie potrzebna. Zawsze zajmowała 2/3 kadru i tylko się myliła
"Po przerwie zaśpiewa Elżbieta Zapendowska", chodziło jej o Romanowską
Mnie ona kompletnie nie pasowała, chce z powrotem przesłodzone do szpiku kości Kasieńki
Ale fajnie, że pokazali ją i Hakiela i nawet Marsz Mandelsona zagrali
Szkoda, że Polsat nie transmitował jej ślubu na żywo

I tak jej życie opiera się na mizdrzeniu do kamery i zarabianiu na tym kasy, więc co tam prywatność, ważna oglądalność

Ale jednak woli zachować resztki prywatności, nie można mieć o to pretensji.
Edyta przyznała, że zmieniła stylistę

Te dotychczasowe dwie babska zmieniła na jakąś jedna. No i faktycznie widać zmianę. Jej stroje w tej edycji są... normalne.
Żora dzisiaj wygrał wszystko

Wymachiwać Edytą w małej czarnej nad studiem

Też bym tak chciał nią machać, ale chyba prędzej strzeliłby mi kręgosłup
Jolę Fraszyńską lubiłem od zawsze, a dzisiejszy Autostop genialny

Mnie się jej głos bardzo podoba dla mnie może wygrać ten program! I odparła zarzuty, że wcale nie jest pijana podczas występów, chociaż dzisiejszy występ również na to wskazywał

Szczególnie jak padła na koniec na ziemie. Chociaż raz chciałbym ją usłyszeć w normalnej piosence, rzeczywiście poznać jej wokal, bo ona cały czas nas oszukuje, a za tydzień swoje wady przykryje wielbłądem i wodą na pustyni
Mucha a'la zakonnica w przebraniu

Z każdym odcinkiem zaskakuje, ja chciałbym ją zobaczyć na scenie z Wojewódzkim

Ale to raczej nie będzie ta niespodzianka, bo TVN się w życiu na to nie zgodzi... A może szykuje jakiś występ z Dodą...

Po niej można się spodziewać wszystkiego. Edzia przyrównała ją poniekąd do Miśka, ale dla mnie to dwa światy. Mucha się wydurnia, ale śpiewa i robi postępy! Dzisiaj zaśpiewała dobrze. A Misiek tylko robił jakieś kiczowate show dla babć
Mucha mogła zaśpiewać "Wszystko czego dziś chcę" Trojanowskiej!!! Wysłałem na nią pięć SMS-ów i wszytko przepadło, bo zaśpiewa co innego. Pod koniec odcinka wku****** się
Szkoda mi było dr Lubicza. Mnie się jego występ podobał, a Edzia go tak skrytykowała. Zelnik wcale nie śpiewał lepiej od Stockingera.
I tak jak Zelnik to nasza męska Szapołowska tej edycji ( och, ach każdy się tylko zachwyca ), to pan Chamski jest naszą męską Nataszą!! Tak! I ja go nie lubię, tak samo jak nie lubię Nataszy. Jest on od Nataszki bardziej skromny, ale mimo wszystko widać tutaj szkolenie Buffona, a tego to już w ogóle nienawidzę.
I zaskakujący dobry występ Moniki Mrozińskiej. Szkoda, że Ola nie zaśpiewa "Sing sing" Maryli, przecież to jej serialowa ciotka

Ale jeszcze dużo występów przed nią, więc na pewno wkręcą jakoś Marylę.
Czwarty juror fajnie oceniał i się wypowiadał, a na koniec świetny występ.
Zagrożeni tak jak się spodziewałem, teraz odpadnie Łukasz.
Oglądałem też kawałek FB z Liszowską. Pod koniec już stękała z bólu, ale jakoś wytrwała i wygrali 27 tysięcy

Chyba najwięcej za wszystkich jak na razie.