Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

No, dzisiejszy odcinek Mam talent było gorszy od poprzedniego. Ale ogólnie mi się i tak podobał. Iluzjonista był świetny. Zauważyłem, że Chylińska jest dość łagodna, zbyt łagodna. A Foremniakowej odbija ::loll:: Ale ona mi się taka podoba. Tylko wkurza mnie tym, że udaje że się zna na tańcu ::kwasny:: A na końcu jak pokazywali co będzie w następnym odcinku to pokazali Gregiego. Ale "karierę" robi chłopak :?
Po Mam talent przełączyłem na JOŚ. I stwierdziłem że Joanna Liszowska jest lepszą prowadzącą od Kasi Cichopek. A Ola Szwed mnie zachwyca. Najpierw pięknie jeździła na lodzie a teraz świetnie śpiewa. A jeszcze co do Kasi Cichopek to ja bym ją widział jako prowadzącą You Can Dance. Bo Kinga Rusin mi nie pasuje do tego programu, jest za stara i nie potrafi tańczyć, takich tańców jak właśnie tańczą w YCD. A taniec jest żywiołem Kasi Cichopek i ona by się doskonale nadawała na prowadzącą tego programu. W dodatku ma już doświadczenie w tym zawodzie.
A Ranking Gwiazd się rozkręca. Dzisiejszy odcinek był bardzo fajny. Pytania są coraz ciekawsze. Dzisiaj było "Której z pań nie przedstawiłbyś swojej mamie" i Ola Kwaśniewska dała Edytę Górniak na 5. miejscu, czyli już raczej że nie chciałaby przedstwić a Edyta jej na to "Ty świnio". A Broys Szyc fajnie prowadzi, tylko trochę mnie irytuje ten jego pedalski głosik.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niewidoma dziewczyna co śpiewała była super i jeszcze para dziewczyna&chłopak co tańczyła fajna, Chylińska jest ok, bez sensu gdyby była sztuczna i zgrywała jakąś wiedźmę, jurorzy powinni być szczerzy, ale i wyrozumiali, nie zły moment jak chłopiec powiedział że chciał pokonać nieśmiałość, więc udało mu się!
w międzyczasie tylko 2 razy na moment zerknąłem na JOŚ, ciekawy pomysł Muchy jako występ jako zakonnica, ale ogólnie ten program to maskra nie w moim guście, Liszowska mi się z skojarzyła ze Świnką Piggy przy Ibiszu Kermicie :twisted: ::jezyk:: ::rad::
ale jeszcze większy ubaw jak tez zerknąlem 2 razy na jakieś drętwe filmowe nagrody na Tvp2 a tam beznadziejna sztywna Szapołowska i akurat mieli problemy techniczne ::loll:: ogólnie widac że ludzi byli zażenowani chwilami na tej gali
no i jeszcze zerkałem na J&J, masakra ::kwasny:: Jolka jest tam strasznie męcząca i sztuczna, ale widać taka tego formuła, jednak to też żenujące zwłaszcza dla Jarka że dla kasy siedzi w takim programiku
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze:"Co prawda Ola nie śpiewa jak Okupnik
Oj śpiewa, ŚPIEWA!!!
Ale to jest oczywiste kłamstwo, bo nie wyobrażam sobie, żeby jedna osoba była w dwóch programach, dwa dani z rzędu!!
Mam dziwne przeczucie, że GTNL poprowadzi Richardson... ::chytry::

Tomala pisze:trochę mnie irytuje ten jego pedalski głosik.
Mnie również!! W pewnych chwilach jest mi go wręcz żal ::ysz::
Oleńka ładnie wyglądała, z profilu jest bardzo podobna do matki. Identyczne policzki.
I też bym chyba nie przedstawił swoje mamie Edyty Górniak, jak większość facetów ::jezyk::
To jest kobieta tylko do oglądania i podziwiania, pewnego rodzaju bóstwo, które jest zbyt odległe jak na takiego zwykłego człowieczka, jak ja ::jezyk::

Adex-fan Brooke pisze:jeszcze większy ubaw jak tez zerknąlem 2 razy na jakieś drętwe filmowe nagrody na Tvp2 a tam beznadziejna sztywna Szapołowska
JOŚ - wręcz pomnik kultury masowej - nie, kultura wysoka - również nie.
Adex, nie można żyć samymi serialami!!! Człowiek powinien w swoim życiu odczuwać jakieś większe potrzeby oglądając telewizję...
Jedne z najważniejszych nagród filmowych w Polsce, a Ty piszesz "ubaw, drętwe, sztywna..." litości!!

Tkk_Bolly pisze:chyba Edycie ciasto zostawiło
Bolly, to była taca na pieniądze, a nie ciasto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::loll:: ::loll:: :zeby:

Wracając dzisiaj z Kościoła pomyślałem sobie, że nie będę się tu rozpisywał ponownie na temat JOŚ, którego i tak większość nie lubi, bo i pewnie nikt nie czyta tych moich esejów ::jezyk:: ::chytry::
No ale po tych dzisiejszych emocjach nie mogę się powstrzymać!! :zeby:
Zgadzam się Bolly, że to najlepszy odcinek, wróciły emocje z poprzednich edycji, na które tak czekałem :D
Liszowska w ogóle była tam nie potrzebna. Zawsze zajmowała 2/3 kadru i tylko się myliła ::loll::
"Po przerwie zaśpiewa Elżbieta Zapendowska", chodziło jej o Romanowską :zeby: :zeby: :zeby:
Mnie ona kompletnie nie pasowała, chce z powrotem przesłodzone do szpiku kości Kasieńki :serce: ::rad::
Ale fajnie, że pokazali ją i Hakiela i nawet Marsz Mandelsona zagrali :D ::rad::
Szkoda, że Polsat nie transmitował jej ślubu na żywo ::jezyk:: I tak jej życie opiera się na mizdrzeniu do kamery i zarabianiu na tym kasy, więc co tam prywatność, ważna oglądalność ::loll:: ::jezyk:: Ale jednak woli zachować resztki prywatności, nie można mieć o to pretensji.

Edyta przyznała, że zmieniła stylistę :zeby: Te dotychczasowe dwie babska zmieniła na jakąś jedna. No i faktycznie widać zmianę. Jej stroje w tej edycji są... normalne.
Żora dzisiaj wygrał wszystko :zeby: :: bow :: Wymachiwać Edytą w małej czarnej nad studiem ::rad:: Też bym tak chciał nią machać, ale chyba prędzej strzeliłby mi kręgosłup ::jezyk:: ::loll::
Jolę Fraszyńską lubiłem od zawsze, a dzisiejszy Autostop genialny :serce: ::rad:: Mnie się jej głos bardzo podoba dla mnie może wygrać ten program! I odparła zarzuty, że wcale nie jest pijana podczas występów, chociaż dzisiejszy występ również na to wskazywał ::jezyk:: Szczególnie jak padła na koniec na ziemie. Chociaż raz chciałbym ją usłyszeć w normalnej piosence, rzeczywiście poznać jej wokal, bo ona cały czas nas oszukuje, a za tydzień swoje wady przykryje wielbłądem i wodą na pustyni ::jezyk::

Mucha a'la zakonnica w przebraniu :zeby: Z każdym odcinkiem zaskakuje, ja chciałbym ją zobaczyć na scenie z Wojewódzkim ::krzyw:: Ale to raczej nie będzie ta niespodzianka, bo TVN się w życiu na to nie zgodzi... A może szykuje jakiś występ z Dodą... ::chytry:: Po niej można się spodziewać wszystkiego. Edzia przyrównała ją poniekąd do Miśka, ale dla mnie to dwa światy. Mucha się wydurnia, ale śpiewa i robi postępy! Dzisiaj zaśpiewała dobrze. A Misiek tylko robił jakieś kiczowate show dla babć ::kwasny:: ::jezyk::
Mucha mogła zaśpiewać "Wszystko czego dziś chcę" Trojanowskiej!!! Wysłałem na nią pięć SMS-ów i wszytko przepadło, bo zaśpiewa co innego. Pod koniec odcinka wku****** się

Szkoda mi było dr Lubicza. Mnie się jego występ podobał, a Edzia go tak skrytykowała. Zelnik wcale nie śpiewał lepiej od Stockingera.

I tak jak Zelnik to nasza męska Szapołowska tej edycji ( och, ach każdy się tylko zachwyca ), to pan Chamski jest naszą męską Nataszą!! Tak! I ja go nie lubię, tak samo jak nie lubię Nataszy. Jest on od Nataszki bardziej skromny, ale mimo wszystko widać tutaj szkolenie Buffona, a tego to już w ogóle nienawidzę.

I zaskakujący dobry występ Moniki Mrozińskiej. Szkoda, że Ola nie zaśpiewa "Sing sing" Maryli, przecież to jej serialowa ciotka :zeby: Ale jeszcze dużo występów przed nią, więc na pewno wkręcą jakoś Marylę.

Czwarty juror fajnie oceniał i się wypowiadał, a na koniec świetny występ.
Zagrożeni tak jak się spodziewałem, teraz odpadnie Łukasz.

Oglądałem też kawałek FB z Liszowską. Pod koniec już stękała z bólu, ale jakoś wytrwała i wygrali 27 tysięcy ::rad:: Chyba najwięcej za wszystkich jak na razie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zgadza się , Mam Talent trochę gorszy , ale i tak super ::ok:: :zeby: Najbardziej utkwiła w mojej pamięci ta niewidoma dziewczyna , miała wspaniały głos ::ok:: Los nie obdarzył jej wzrokiem ,ale głosem .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
Adex-fan Brooke pisze:jeszcze większy ubaw jak tez zerknąlem 2 razy na jakieś drętwe filmowe nagrody na Tvp2 a tam beznadziejna sztywna Szapołowska
JOŚ - wręcz pomnik kultury masowej - nie, kultura wysoka - również nie.
Adex, nie można żyć samymi serialami!!! Człowiek powinien w swoim życiu odczuwać jakieś większe potrzeby oglądając telewizję...
Jedne z najważniejszych nagród filmowych w Polsce, a Ty piszesz "ubaw, drętwe, sztywna..." litości!!
Bo takie właśnie było. ::ok::
A programiki telewizyjne z tymi różnymi gwiazdkami są żałosne, królem dna był ten cyrk ::rad:: więc chyba dlatego już oszczędzono sobie dalszych edycji, oczywiście że nie należy żyć samymi serialami bo w tv jest jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy, dobre programy są na Tvn Style w tym reality z Tori Spelling, chociaż aż tak dużo tam się nie dzieje. Warto też zerkać na ciekawe filmy, dziś powtarzają teraz "Dziennik Bridget Jones", lubię głównie za dobrą muzykę.
Kiedy rusza Taniec na lodzie? jestem ciekaw Jolki :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Adex, tańce na lodzie będą za niecałe dwa tygodnie, w piątek oczywiście.
Damians, ja czytam twoje eseje, więc pisz! :wink:
Ja również uważam, że wczorajszy odcinek Mam Talent był mniej ciekawy od pierwszego. Ale i tak ten program jest ciekawszy od JOŚ, którego oglądałam tylko sam początek, dopóki nie zaczął się MT. Dziś jeszcze obejrzałam końcówkę powtórki JOŚ, żeby zobaczyć skróty wszystkich występów i zagrożenia.
Za tydzień wszyscy forumowicze podziwiają talent gregiego! ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Dzisiaj oglądałem powtórkę JOŚ ale samą końcówkę i mam pytanie . Jak nazywa się aktorka która dostała srebnego Jokera oraz młody aktor w skórze :?: I w jakich oni serialach grają :?:
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:królem dna był ten cyrk
Zdecydowanie tak. Ten program był żałosny.
Mi się marzą nowe edycje "Agenta" i "Wyprawy Robinson". To były rewelacyjne programy. Do końca życia nie zapomnę jak w "Agencie" była ta kolacja i Meller pukał nożem o kieliszek, a potem wszyscy rozcinali koperty i wyjmowali piórka - zielone lub czerwone. A "Wyprawa Robinson" miała świetny klimat, bardzo lubiłem zmagania między drużynami, kibicowałem żółtym, a potem oni ciągle przegrywali i mnie szlak trafiał.
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:srebnego Jokera
Brylantowego Jockera :wink:
To jest Elżbieta Romanowska, jest gwiazdą Rancza, gdzie gra Jolę.

A ten chłopak w skórze, to Artur Chamski, on gra raczej epizodyczne rólki wszędzie gadzi popadnie, ostatnio bodaj w Fali Zbrodni. On występował też w Przebojowej Nocy, nawet kiedyś śpiewał perzd MNS.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zadania w Fort Boyard były powtarzane z poprzednich odcinków. Szkoda ale akurat dali im te najtrudniejsze, co i tak im nie przeszkodziło wygrać 27 tysięcy i do tego Lisza doznała kontuzji kolana, miłośnicy Agenta czy Robinsona pewnie oglądają, ten program różni się i fajnie ,że zagadkowy i sprawnościowy show jest w tv.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Dzięki Damians , nie znam tych aktorów. :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
A ten chłopak w skórze, to Artur Chamski, on gra raczej epizodyczne rólki wszędzie gadzi popadnie, ostatnio bodaj w Fali Zbrodni. On występował też w Przebojowej Nocy, nawet kiedyś śpiewał perzd MNS.
A czy przypadfkiem Robiemu nie chodziło o Łukasza Dziemidoka? ::chytry:: On wczoraj miał coś takiego skóropodobnego chyba na sobie. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Przecież Dziemidoka kojarzyłby z Klanu...

To jest Chamski: Obrazek
A to jest Dziemidok: Obrazek

A tu bardzo sympatyczna Ela :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

A tu Joleczka z zeszłego tygodnia :zeby: :serce: "Jak się masz, kochanie, jak się masz" :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robi

Chodziło o Chamskiego ( co za nazwisko :roll: ) :wink: Natomiast tego drugiego kojarze z Pierwszej Miłości.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Dziś w kościele ksiądz na kazaniu wspomniał o Jak oni memłają i Modzie Na Sukces :mrgreen:
Jak tylko wspomniał o tym programie, zaraz pomyślałem o Damianie, w końcu to taki fanatyk tego programu :lol:
A wczoraj widziałem kawałek jak śpiewała Mucha - jak dla mnie mało oryginalne wykonanie nad tym kostiumem to chyba zbyt długo nie myslała.
Widziałe mteż trochę Liszowskiej - chyba nie mogła się odnaleźć w tym wszystkim ale to był tylkko urywek no i początek programu więc możliwe , że z czasem się rozkręciła.
Sex with you is incredible.
ODPOWIEDZ