Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Coraz bardziej przekonuję się do Fabryki Gwiazd. Program, który daje szansę zdolnym młodym ludziom, a nie fałszującym lub udającym, że potrafią tańczyć na lodzie gwiazdom. Podczas piątkowych gali każdy po śpiewa po kole i nie ma półgodzinnych przerw na podawanie numerów, pod które trzeba wysłać smsy.

Wczoraj najbardziej podobały mi się występy: Niny, Przemka i Marcina Sz. Nie wiem dlaczego, ale ten cały Nick mnie irytuje, a Julita z Baru sprawia czasem wrażenie osoby mającej coś z głową 8) A Nina na prawdę wygląda jak ładniejsza siostra Liszowskiej - głos, mimika twarzy i wygląd... .

Przemówienie Marcina było poruszające, ciekawe czy reszta uczestników w ogóle wiedziała o co chodzi.

Nominacje tak jak przewidywałem - Sztaba zostawił w Akademii Mateusza, a pozostali wybrali Czecha, bo wiadomo, że Marina wygra z tym gburowatym Długowłosym :zeby:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Włśnie zapomniałem jeszcze dodac Ninę :!: Nadal utwierdziłem się w przekonaniu i ma dziewczyna głos, fantastyczna barwa , doskonalne pasująca to takich"czarnych" piosenek jak Alicii Keys. :D

Niewiem dlaczego myslicie, że to Marina przejdzie , takie osoby jak Marcin czyli długowłosi rockmeni dochodza w takich programach bardzo wysoko, nie sądzę aby tu było inaczej. Zwłasza, że Marcin śpiewa o niebo lepiej od Mariny. (Chociaż gdyby był z Romanem to by przegrał) Dobrze, że taka mała moc widzów w tym programie, w JOŚ też o tym powinni pomyslec...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Fabryka Gwiazd jest moim zdaniem beznadziejna. Polsat nie ma szczęścia do programów Reality Show. Chociaż ostatnio Polsat u mnie plusuje, bo wreszcie wrócili do puszczania fajnych filmów(w poprzednim tygodniu wyemitowali dwa rewelacyjne filmy: "Osiem Milimetrów" i "Bliżej") :).
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ten z gwoździem chłopak był mocny . To był najbardziej zaskakujący występ dzisiejszego dnia ::ok::
Poza tym dzisiaj był nasz były forumowicz gregi ::rad:: - występ straszny .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi podobali się Ci stepujący faceci :mrgreen:
Byli naprawdę super :P
A ten z gwoździm to taki bardziej dla zabawy, niż jako talent :|
Za to występ "zakonników" był beznadziejny :x
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Czy dzisiaj w Mam Talent to był naprawdę nasz Gregi :?: Był wspaniały ::jezyk:: Oleg, może przywrócisz go na jakiś czas, bo chciałem go prosić o autograf.
Co do innych, oczywiście nie tak fantastycznych :wink: , to bardzo fajna była ta dziewczyna na linie i ta mała dziewczynka udająca węża. Poza tym bez większych rewelacji. Zdecydowanie najlepszy był pierwszy odcinek, na drugim miejscu chyba ten dzisiejszy, a ostatni ten z przed tygodnia.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Specjalnie włączyłem sobie "Mam talent" by zobaczyć Gregiego. Raczej to on - bo go rozpoznałem ze zdjęcia, które zamieścił u nas na forum w "Naszych zdjęciach...". Występ był żenujący. ::plask wczolo: Bardzo fajny był występy chłopaków tańczących break dance oraz Mateusza Ziółko z Zakopanego. :D
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Ziggy pisze:Zdecydowanie najlepszy był pierwszy odcinek, na drugim miejscu chyba ten dzisiejszy, a ostatni ten z przed tygodnia.
Zgadzam się.

Był Gregi. Występ żenujący. Chłopak w niebieskich włosach też był nieciekawy, ale spodobała mi się jego propozycja z podziałem nagrody :) No a ten z gwoździem osiągnął swój cel - pokazali go w tv :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Agatka pisze:No a ten z gwoździem osiągnął swój cel - pokazali go w tv
I będzie na YouTube :lol:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Podobał mi się tekst Prokopa : "Przypomnimy zasady, gdyby ktoś wcześniej oglądał Polsat lub co gorsza TVP2" :lol: ::jezyk::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale się porobiło w Jak Oni Śpiewają
Takiego zaskakującego odcinka jeszcze nigdy nie było!
Po pierwsze, wyniki głosowania Kasia Galica zostaje, Łukasz Dziemidok odpada i tu bez większych zaskoczeń. Bardzo się ucieszyłem, bo Kasia to jedna z moich faworytek.
Następnie jola Fraszyńska rezygnuje z programu z powodu choroby :( Niby nie podobało mi się jak śpiewa, ale wnosiła do programu pozytywnę energię i było jedną z większych gwiazd dla mnie w tym programie
Ogłoszenie wyników Edyta Górniak wyskauje i błaga aby na miejsce Joli wrócił Łukasz, Ibisz odpowiada, że okaże się w nastepnych odcinku. Łukasz daje jokera Monice Mrozowskiej(całe szczęście, bo czułem, że może byc zagrożona) Zagrożeni w tym tygodniu Żora i Jerzy Zelnik i tu ogromne pozytywne zaskoczenie, że Kasia z nim wygrała. No i do programu wraca Łukasz i całe poprzednie głosowanie jak mój tata powiedział ch** strzelił.Szok, szok , szok!
Z jednej strony pozytywny z drugiej nagatywny, sam niewiem co o tym myślec. Wolałbym już aby dzis na przykład nie było zagrożonych do bardziej rozsądne rozwiązanie, powrót Łukasz jest trochę nie na miejscu. Mam nadzieję, że teraz będzie zagrożony a w kolejnym odpadnie. Teraz mam nadzieję, że w tym pożegnamy jednak Jerzego Zelnika.

Co do samych wykonań to Monika Mrozowska i Kasia Galica wyrosły na dwie wielkie moje faworytki, więc trochę mam klapki na oczach i mi się bardzo podobają.
Ola Szwed dziś bardzo słabo jeśli patrząc jak ten utwór wykonała w Fabryce Julita Woś.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądąłem kawałek JOŚ, nie rozumiem dlaczego Ci ludzie tak przeżywają udział w tym programie, mi to już nie wygląda na zabawę, ale ich walkę o egzystencję :roll: nie lubię takiego przesłodzenia, wolę oglądać Mam talent
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Dzisiej Mam talent znów mnie zaskoczył ;-) gwóźdź programu mnie dobił xD pan z gwozdziem ;D dzis według mnie najlepsza była wokalistka w zielonej sukience i kaskaderka.... a jaki talent miał nasz forumowicz bo ja niestety niemogę sobie skojarzyc choc przewertowałem całe forum jak tylko dołączyłem do tego zacnego grona xD
Cieszy mnie to, ze Chylinska w ogóle nie udaje i ma fajne odruchy xD myslałem ze jest inna na szczescie sie myliłem ;p
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I stało się to, o czym pisałem tydzień temu, czyli o chorobie Joli Fraszyńskiej.
Wielka, wielka, ale to wielka szkoda dla tego programu i dla Polsatu. Jola była największą GWIAZDĄ tej edycji, a teraz już jej nie ma z nami :cry: :cry: :cry: :cry:
Mam nadzieję, że przynajmniej będzie się pojawiała co dwa tygodnie i radowała nas swoim uśmiechem.
Dla mnie tym bardziej jest to przykre, że ona była moją faworytką. Po cichu liczyłem też na jakąś jej płytę z Kacprem Kuszewskim, właśnie z takimi pokręconymi kawałkami.
A jeszcze bardziej przykre jest to, że dziś miała zaśpiewać jedną z moich ulubionych piosenek "Nie ma wody na pustyni" Beaty, cały tydzień nastawiałem się na ten występ, nuciłem sobie tę piosenkę, miałem nawet sen na jawie związany z tym występem a tu figa ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Już, jak na początku zobaczyłem, że nie śpiewa ze wszystkimi pomyślałem, że coś jest nie tak, ale kiedy zobaczyłem ją w white-roomie ubraną w egipską sukienkę, uspokoiłem się i byłem pewny, że wszystko jest oki.
Ale niestety, Jola zrezygnowała, JOŚ straciło największą gwiazdę, a mnie z oka poleciała łza :zeby: ::loll:: :roll: :lol:
A wierzcie mi, że ja W OGÓLE nie płacze od pewnego czasu, potrafię odbijać z siebie złe i przykre rzeczy, i mało co mnie wzrusza do łez. Ale dzisiaj Jola naprawdę mnie wzruszyła, a jeszcze mam jakieś dziwne myśli, że może ona w ogóle straci głos... ::ysz::
A ostatni raz uroiłem łezkę, jak Olga śpiewała, a raczej wydawała dźwięki poprzez morze łez, kiedy śpiewała o swoich rodzicach... :roll: :roll: :cry: :cry: :( :(

I nawet teraz nie mogę myśleć o niczym innym, tylko cały czas myślę Fraszce :( A miałem dzisiaj pisać o zmaganiach Cezarego Baryki z polskością i gów** napiszę.

No i na koniec jeszcze jak grom z jasnego nieba spadła wiadomość, że druga Gwiazda edycji jest zagrożona - Jerzy Zielnik ::plask wczolo: I to jeszcze z Żorą!! Nie no, JOŚ staje na głowie!
Żora dzisiaj mimo śpiewania swojej ulubionej piosenki wypadł trochę słabo, ale to ze względu na pierś Edyty Górniak, która wyleciała z sukienki, czuł się trochę tym onieśmielony ::ysz:: A szkoda, bo to właśnie dzisiaj mógł z nią tańczyć, bo piosenka wręcz się o to błagała.

Pozytywne wrażenie Ela, Ola i Karolina Nowakowska, ale co to za gwiazdy? ::ysz::
Stockinger bardzo fajnie, ale te oczy faktycznie latają mu na wszystkie strony, mu teraz kibicuję!
Galica bardzo słabo, pierwszy numer w jej wykonaniu był dobry, a wszystkie kolejne coraz słabsze.
I Ania Mucha jak zawsze świetna. Trochę głupio, że ludzie są dalej zaślepieni tym, że ona dalej nie umie śpiewać, a przecież ona zrobiła Wielkie postępy od pierwszego odcinka i na pewno dzisiaj zaśpiewała lepiej od Miśka, Moskwy i Zającowej razem wziętych!!! Dzisiaj zaśpiewała na 3,5! Ten numer z orkiestrą, która zaprotestowała, że nie chce grać jak Mucha śpiewa jakoś mnie nie śmieszył, tylko zażenował.
Mucha musi dojść jak najdalej!!!

Nie przepadam za Karolakiem, zachowywał się jak jakaś mega gwiazda. Te podteksty do Edytki i liściki jakoś mnie nie zachwyciły.

Bardzo fajna jest atmosfera, taka rodzinna, widać, że wszyscy się tam bardzo lubią - i o to chodzi! Innego takiego show w Polsce nie znajdziecie! Nie ma w ogóle rywalizacji, jest tylko jedna wspólna zabawy, każdy każdemu pomaga, wspiera go w występach, wzrusza się, super ::rad::

I rewelacyjna, moja ulubiona para prowadzących ::rad:: Kasieńka jak zawsze cud, miód i orzeszki :serce: ::rad:: Ona nawet sprawiłaby, że cytryna byłaby słodziutka ::rad:: I Krzysiek ze swoimi minkami i tekstami potrafi zabić! zwłaszcza na końcu!

Co do "uratowania" Dziemidoka przez Edytkę mam mieszane uczucia.

Ogólnie, jestem zły z powodu tego odcinka, cały czas myślę o Joli!! :?

Akurat w czasie przerwy przełączyłem na JOŚ, a tam ten idiota z naszego forum ::loll:: ::loll:: ::loll:: Jak już pisałem, Bóg nad nami czuwa, ze go tu już nie ma. Jakbym tak wyglądał, to bym zamknął się na cztery spusty w piwnicy i z niej nie wychodził. Współczuje temu człowiekowi.

I zerknąłem też na Fort, a tam generał Polko, który poprzez ten program przegrał całą swoją życiową karierę i swój życiowy dorobek ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Death pisze:a jaki talent miał nasz forumowicz bo ja niestety niemogę sobie skojarzyc choc przewertowałem całe forum jak tylko dołączyłem do tego zacnego grona
Według niego , ma tanet wokalny 8) Widziałem jego viedo na profilu YouTube , nie zły ubaw miałem :P
ODPOWIEDZ