Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dawidek pisze:Czy Sally pracuje w Forrester Creations? Takie wrażenie odniosłem w czasie jej rozmowy z Thorne'em.
Sally pracuje zdaje się w oddziale FC, który Deacon dostał od Eryka w zamian za akcje małego Eryka.
Super, że dali napisy do piosenki Nick'a, a nie tłumaczenie lektora. :D
Jackie, jak już niedawno wspomniałam, troszkę wariuje na punkcie związku swojego syna i Brooke. Sama Brooke wygląda teraz niezbyt korzystnie, jak już to ktoś zauważył, bardzo widać, że się postarzała. Nie rozumiem, czemu się dziwi, że Ridge dał jej papiery rozwodowe, skoro sama chciała od niego odejść. :roll: Co on ma biedny zrobić, skoro ona nie chce do niego wrócić, choć ten przekonuje ją w każdym odcinku? 8)
Ostatnio odcinki są nudne, więc cieszę się, że Eryk i Stephanie się godzą, bo to chyba oznacza koniec ich wątku. Teraz zostanie nam tylko wątek Ridge-Brooke-Nick, czyli wejdzie jakiś nowy mam nadzieję, bo zawsze jest ich kilka. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
Robi pisze:Stephanie coraz bardziej przeraża, teraz okazało się
Przecież mówiła o tym już kilka dobrych tygodni temu, więc co tak nagle jest w tym przerażającego :lol:
Cieszę się, że zeszła się z Eric'em :D

A w tych sukienkach na szkicach Eric'a wyglądała genialnie :D Szkoda, że w rzeczywistości tak nie wygląda.

Nie wiem, co dzisiaj Nick odwalił :roll:
To coś, co miało być próbą piosenki napisanej dla Brooke w rzeczywistości okazało się zwykłym popisywaniem się aktora, który wciela się w Nicka. Może i śpiewa on poprawnie, ale taki delikatny głos nie pasuje do takiego brudasa ::plask wczolo: ::ysz::

A na Jackie i jej fanatyzm przeradzający się w bardzo szybkim tempie w obłąkanie Brooke nie mam już słów!! Ta kobieta powinna już się leczyć!!

I wczoraj widzieliśmy bardzo fajne, prawdziwe wspomnienia - młodej Stephanie, scen Ridge'a i Brooke ::rad::
I właśnie takie wspomnienia chce oglądać w MNS! A nie, jakieś wypociny umysłowe Nick'a, który uroił sobie coś pod tymi przetłuszczonymi włosami i blokuje czas antenowy ::kwasny::

Brooke ostatnio wygląda tragicznie, jeszcze nigdy tak źle nie wyglądała ::kwasny::
W ogóle aktorka jakoś zmizerniała. A ten brzuch wcale nie dodaje jej uroku, jak to było podczas ostatniej ciąży.
Lubię Twoje komentarze ::rad::
To prawda co do Jackie, ale to nie aż ak straszne być fanem Brooke ::jezyk:: no chociaż ona jest fanatyczką.
Stephanie ładnie wyglądała w kreacjach na szkicach, szkoda że w rzeczywistości nosi raczej worki na kartofle tylko kolory zmienia ::rad::
Piosenka Going Back Again jest fajna, ale faktycznie to przy okazji promocja płyty aktora gdzie jest ta piosenka.
Szkoda że nadal czołówka bez aktualizacji.
Zdziwiło mnie że Darla do żłobka wozi małe dziecko (niby Sally ją podwiozła) po co żłobek?! Przeciez Darla nawet nie ma pracy ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Kazdy kto nie oglądał nigdy MNS mógł stwierdzic ze Ridge jest sam ;-), a Jego Ojciec nadal jest z Matką xD, poniewaz o Eryka koszule dba Stephanie i jest idealnie czarna a Ridga koszula niestety jest juz szara. Widac ze nie uzywa Black Magic no ale mysle ze odnajdzie swoją drugą połówke chociarz on gra w serialu która jest balladą romantyczną xD i wystepuje tutaj nieszczesliwa miłosc xD. Zauwazyłem tez ze Jackie jest niedoswiadczona jako matka broniąca przyszłosci swego syna. Sheila załatwiała tak sprawe ze miała z głowy powinna wyjąć pasek ze spodni Pani Doktor sie odkreca do wyjscia i na szyje i miała by zgłowy kolejne testy. MNS jak widac jest coraz ciekawsza tylko Thomas mnie rozwalił teskstem oddaj nam dziecko Brooke bedziemy Ci za to wdzięczni, jakos tak to leciało ;p
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians, uwielbiam jak tak krytykujesz Nick'a. Sam bym tego lepiej nie ujął.
Bardzo się cieszę ze Stephanie i Eric się zeszli. Wreszcie mamy jasną sytuację, a nie tak jak wcześniej.
No i okazało się że wcale nie jest pewne iż Nick jest ojcem dziecka Brooke. Znowu czeka ich to straszne wyczekiwanie na wyniki badań. Ale miło mi się patrzało jak Jackie się tak załamywała.
Niestety Brooke podpisała papiery unieważniające małżeństwo. Akurat teraz kiedy jest jeszcze szansa że to jednak Ridge może być ojcem dziecka :(
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szkoda, że Brooke podpisała te papiery.
thomas'a oceniam dwuznacznie. Z jednej strony, chce by rodzina była cała i chce jak najlepiej dla ojca, z drugiej, decyzje dorosłych nie pwowinny byc podejmowane pod wpływem woli dzieci. Dzieci, szczególnie starsze, maja prawo wyrazić swoje zdanie, ale to rodzice sami powinni podjąć decyzję. Chłopak wydoroślał.
Jackie najchętniej zamknęłaby lekarkę, by ta nie podejmowała żadnych działań. Ostatecznie jest bezsilna wobec sytuacji. Sam wątek błędu w komputerze lekko naciągany, owszem, awarie czy błędy mogą się zdarzyć nawet w najbardziej bezpiecznym systemie, jednak mam małe wątpliwości. W jednym Jackie miała rację - to szpital poniesie konsekwencje całej sprawy. Zastanawiam sie teraz, czy to nie jest skutek "nieudanego" mieszania Sally.
Czy dr Paxson zmieniła fryzurkę przed przyjściem do Jackie? Wydaje mi sie, że w gabinecie miała trochę inną.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nie mam ostatnio czasu, żeby pisać tyle postów co w wakacje i żeby na bieżąco oglądać Modę (ale oczywiście w wolnej chwili oglądam sobie na myvideo - dzięki Mareczku! :: bow :: ), ale dziś zobaczyłam oba odcinki i muszę skomentować, bo nareszcie zaczęło się coś dziać, takich akcji wyczekiwałam w zeszłym tygodniu!
Nie czytam spoilerów i dlatego strasznie się zdziwiłam informacją, że dr Paxon nie żyje. :shock: Strasznie szkoda mi teraz Brooke, Ridge'a i jego dzieci. Dziwię się trochę Jackie, że zamierza powiedzieć prawdę Nick'owi - przecież jeśli okaże się, że dziecko jest jednak Ridge'a, to Nick straci Brooke, a tego przecież Jackie nie chce.
Promo na końcu drugiego odcinka było niezłe, bo bywały ciekawsze, ale fajnie, że w ogóle coś dali, dawno nie było.
Nie wkurza was, kiedy Jackie nazywa swojego syna Nicki? Bo mnie strasznie, przecież to okropne zdrobnienie. :roll:
Wzruszyła mnie dziś scena z Brooke, Thomasem i Ridgem. Thomas przekonał mnie, że rzeczywiście on i bliźniaczki potrzebują Brooke jako matki.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Gdy pokazywali Jackie to śmiać mi się chciało :lol: Jej lament mnie bawił.

Osoby które nie przepadają za Brooke mają pecha , wszystko toaczy się wokół niej. Każda scena i każda akcja ma cos związanego z Logan.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajnie były dzisiejsze odcinki.

Przede wszystkim świetne wspomnienia Ridge'a + takie specjalnie wyreżyserowane dla potrzeb seny. Ale dzięki temu widzieliśmy, jaką Brooke była wspaniałą matką dla dzieci Ridge'a i jak jaką szczęśliwą rodzinę stworzyli ::rad::
Ale niestety, przyszła szmata od mopa i wszystko popsuła ::plask wczolo:
Ale za to Ridge dzisiaj zachował się na medal :D Mówił dokładnie to wszystko, co ja tu pisze od kilku tygodni ::krzyw:: Czyli, że tak naprawdę Nick zgwałcił nieświadomą Brooke, wykorzystuje ją, popisuje się marnymi pioseneczkami i powinien popłynąć gdzieś daleko.

Już było tak blisko zburzenia tych urojeń Nicka, ale niestety, to był po prostu pech. Wielki pech, że ciężarówka wjechała w samochód doktor Paxton, nim zdążyła wyjawić prawdę.
Teraz wszystko jest w rękach Jacki, która już knuje kolejne urojenia, jaki to jej synek jest szczęśliwy ::plask wczolo:
Jest szczęśliwy, ale całe te jego szczęście do kłamstwo, a jak wiadomo każde kłamstwo w MNS kiedyś się wyda ::krzyw:: ::ok::
Jak nie po miesiącu, to po 40 latach... ::jezyk:: ::jezyk::

Brooke i Stephanie - przyjaciółki ::ke:: :zeby:
Fajnie wyglądała ta ich pogawędka.

Catlin jest bardzo głupia ::loll::
Już się sam pogubiłem, co ona wie o Forresterach, a czego nie wie. Niby była tak nimi zachwycona, czytała o nich w gazetach, śledziła pokazy mody, a nic nie wie "kto z kim" itd. ::loll:: ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Wczoraj nie widziałem odcinków, więc jak przeczytałem info, które napisała Beja o śmierci dr Paxson, to byłem nieźle zaskoczony.

Trochę sie nie dziwie Jackie, chce szczęścia swojego syna i z wielkimi oporami przyjmuje fakt, że Nick może nie być ojcem. Na miejscu tej bohaterki też miałbym problem. Dla dobra sprawy powinna od razu powiedzieć, co sie dzieje. To zbyt poważna sprawa, by to ukrywać. Tym bardziej, że ona dotyczy ojcostwa.
Szkoda mi lekarki. Mam tylko nadzieję, że nikt nie macał palców w tym wypadku.
Coś mi sie wydaje, że dużą rolę w tym całym zamieszaniu odegra Caithin.
Ciekawa była kłótnia miedzy braćmi. W tym momencie nie stałem po niczyjej stronie. Brooke ma prawo być wściekła na obu. Oni tak naprawdę nie ułatwiają jej zadania.
Mam nadzieje, że Brooke nic poważnego sie nie stanie.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Szkoda, że nie oglądałem przez kilka dni Mody. Chyba więcej się wtedy działo niż przez kilka poprzednich tygodni ::kwasny::
Co do dzisiejszych odcinków, to coraz bardziej znielubiłem Jackie. Nick przez to, że jest kontrolowany non stop przez mamusię też dużo u mnie traci.
Podobały mi się sceny w Insomnii. Szkoda, że Cathlin nie powiedziała Forresterom prawdy, którą dr Paxon zabrała do grobu. Oczywiście zjawiła się Jackie i ją powstrzymała, bo pewnie gdyby weszła do sali gdzie była Brooke i Ridge to powiedziałaby im prawdę. Wkurza mnie, że wszystko cały czas działa na korzyść Jackie. Massimo ostatnimi czasy u mnie zyskuje.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Jackie powinna powiedzieć prawdę. Gdyby to przemilczała, a tajemnica wyszłaby na jaw, spadłby na nią gniew, także Nick'a, który raczej nie chce żyć w kłamstwie. I jest to najbardziej winna Brooke, którą przecież zaakceptowała.
Jak Caithin będzie dalej mówić, że rodzina Ridge'a sie połączy, to zaczną się pytania, skąd ona o tym wie. To przecież to dziewczyna z zewnątrz, a już ma tajemnice. Ona i Thomas mogliby stworzyć fajną parę. ::rad::
Dobrze, że Brooke nic się nie stało.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niestety te odcinki są teraz jak Klan! Bo nawet nie pokazali wypadku Paxson i upadku Brooke!
A Caitlin już traci moją sympatie bo ukrywa świadomie ważny fakt, no i Jackie jest bardzo denerwująca (ale aktorka ją grająca jest świetna!). Nick tez jest denerwujący jak przesadnie przejął się ta ciążą, dobrze mu Ridge niedawno przygadał by podniósł kotwice i zostawił ich w spokoju, po co Ci ludzie utwierdzają Brooke w przekonaniu że ona dobrze robi?! Dobrze to by było aby została z Ridge'm i jego dziećmi! Jeśli Brooke nie będzie szczęśliwa to dziecko też nie! Wczoraj była fajna reklama, dziś już nic.
Uśmiałem się z Jackie jak gadała do nieboszczki Paxson a potem jeszcze zamkneła trumnę ::plask wczolo: ::cojest:: Caitlin już jest denerwująca że daje znać, iz coś wie, ale nie mówi i teraz Jackie ją dopadła. A Nick jak dorwał biedną Hope :lol: I jeszcze Stephanie jak mówiła Brooke w szpitalu by dać ja na początek listy pomocnych osób czy jakoś tak, polecam dzisiejsze odcinki kto przegapił na poprawę humoru ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Co za podła świnia jest z Jackie!!!!!!!!! Nie dość że sama kłamie to jeszcze omotała Caitlin.
Ale bez sensu było że Jackie zamknęła trumnę z dr Paxson. Przecież to powinni robić ludzie z zakładu pogrzebowego albo przynjamniej rodzina a nie jakaś obca i na dodatek wredna baba, która widziała tą lekarkę zaledwie kilka razy.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jacqueline dzisiaj naprawdę przesadziła :evil:
Chyba przeszadza z tą swoją miłośćią do Brooke i szczęścia swojego Nickieg'o
Widzieliście dzisiaj w napisach końcowych "Taylor Forrester" :shock:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

A czy na pogrzebie dr Paxson była jej jakaś rodzina czy coś?
Jak wyglądał jej pogrzeb??
Zablokowany