Deacon dziś na początku się ośmieszył, od razu powinien przewidzieć że Eryk,Thorne i Stephanie traktują go z góry i że nie ma szans przypodobać się Forresterom, stroje Amber oceniam tak sobie, niby kolorowe, odważne, ale kolczyki bodaj różowe w kształcie serca u modelki skojarzyły mi się z Jolą
w każdym bądź razie było to małe oderwanie się od spraw Brooke, ale tylko na chwilę bo jak widać Deacon już wszedł w ten wątek poznając sekret Jackie, fane minki Jackie strzelała, głównie gdy dmuchnął jej dymem w twarz

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ale oni mają halucynacje xD Taylor przyleciała i im powiedziała Ewangelie by byli dobrzy, nasza strazniczka dobra nie spi ;D. Deacon troche sie przeliczył to co oni pokazali nie było takie cudowne mi sie nie podobało no ale cóz o gustach sie nie dyskutuje, a Deacona jak wkręcili w watek ojostwa juz widze te szantaze... xD
Deacon pokazał swój wielki nieprowesjonalizm. Tak to jest jak się bierze za coś o czym nie ma się pojęcia. Mi się stroje Amber podobały. Nawet dla mnie jest oczywiste że pokazy przedpremierowe robi się po to, żeby wprowadzić poprawki. Ale po minie Eryka było widać że niezbyt się przejął odejściem Deacona
A te sceny Brooke i Nick'a były beznadziejne. Wkurza mnie kreowanie Nick'a i Brooke na wspaniałą kochającą się parę. Normlanie myślałem że mnie szlak trafi jak to oglądałem.
A te sceny Brooke i Nick'a były beznadziejne. Wkurza mnie kreowanie Nick'a i Brooke na wspaniałą kochającą się parę. Normlanie myślałem że mnie szlak trafi jak to oglądałem.
Dzisiejszy tekst Deacona do Jackie: "Mam wrażenie, że w torebce masz klucz hydrauliczny" - bezcenny
Od razu wyobraziłem sobie jak Jackie grzebie przy rurach w Logan Design
Zresztą, ciekawe czy ta awaria to był przypadek
Jackie i Deacon przypominają mi teraz trochę Sheilę i Mike'a w wątku z ojcostwem Bridget.
Szkoda Pucci. Ciekawe czy będzie pokazany pogrzeb
Swoją drogą Stephanie miała rację, że to trochę przesada z reakcją Sam. Ciekawe czy faktycznie za tym kryje się coś więcej. Wreszcie w serialu zaczyna się coś dziać. Wyszedł na jaw związek Hectora z Forresterami, chociaż to nie tłumaczy dlaczego ich nie lubi.
Matka Samanthy zrobiła na mnie wrażenie takiej snobki.
Szkoda Pucci. Ciekawe czy będzie pokazany pogrzeb
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Zdedydowanie tak.Damians pisze:Trochę dużo tych przypadków związanych z Jackie... Śmierć dr Paxton, pęknięta rura i zalane całe piętro. Od tej kobiety bije jakaś zła moc
Żal mi Pucci. Ale jak to sztucznie wyglądało jak pod tym kocem była jakaś maskotka.
Jak widać zaczął się wątek Samanthy
(której bardzo współczuje)skoro pojawia się jej matka Priscilla - w tej roli wielka gwiazda serialu "Dallas" Linda Gray gdzie grała Sue Ellen a w "Melrose Place" pojawiła się jako matka Amandy, fanie ją widzieć w B&B
A Ridge i Brooke śmiesznie że polecieli do tej rury, czyżby sami chcieli naprawić? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nareszcie Samantha ma jakiś wątek. Dzisiaj dowiedzieliśmy się że jako młoda dziewczyna była w ciąży ale urodziła martwe dziecko. A na dodatek jej rodzice się z tego cieszyli. Nie podoba mi się ta Priscilla.
O Boże! Jak Jackie mnie dzisiaj wkurzyła! Powiedziała że Deacon chciał im powiedzieć o pokazie
Już nic bardziej idiotycznego nie mogła wymyśleć
A Ridge i Brooke w to uwierzyli
Rick też mnie dzisiaj strasznie wkurzył
Powiedział Nick'owi że w pełni popiera jego związek z Brooke. Co za idiota!!! Widać jak się "troszczy" o matkę.
O Boże! Jak Jackie mnie dzisiaj wkurzyła! Powiedziała że Deacon chciał im powiedzieć o pokazie
Rick też mnie dzisiaj strasznie wkurzył
Rick dopiero co wrócił po dłuższej przerwie, a już mnie wkurza
Zrobiła się z niego druga Jackie. Brakuje tylko tego, żeby zawiązał z nią sojusz
Prisilla też mi się nie podoba. Nie dziwie się, że Samantha nie pała do niej zbytnią miłością. Za Hectorem też nie przepadam. Zachowuje się dla mnie dokładnie jak Adam alias Miles.
Prisilla też mi się nie podoba. Nie dziwie się, że Samantha nie pała do niej zbytnią miłością. Za Hectorem też nie przepadam. Zachowuje się dla mnie dokładnie jak Adam alias Miles.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Administrator
Nie widziałem poniedziałkowych odcinków, kolekcja Amber zapowiadała sie ciekawie.
Hector'a na razie trudno ocenić. Nie podoba mi sie w nim to, że zbyt sie uprzedza do innych ludzi, nawet jeśli ich nie zna. On ma chyba alergię na nazwisko Forrester. Ciekawe, z jakiego powodu. W jaki sposób on sie dowiedział, że Caithin pracuje w FC? Duzym jego plusem jest fakt, że pomaga ludziom po tym, jak stracili cały dobytek.
Nie dziwię sie Brooke i Ridge'owi, że nie wzięli Deacon'a na poważnie. On już wiele namieszał. Ma już sporego plusa, że chce powiedzieć prawdę. Mam tylko nadzieję, że wygra jego bezinteresowność. Pytanie tylko, skąd sie ona wzięła. Jeśli faktycznie chce pomóc Brooke - to nie powinien sie cackać z Jackie, choć fajnie to wygląda, jak gra jej na nerwach.
Ta rura jest faktycznie podejrzana.
Szkoda mi Sam. Straciła swojego przyjaciela. Troche nie rozumiem Stephanie i matki Sam, które lekceważą fakt, że Samantha żywiła głębokie uczucie wobec psa. Wreszcie dziewczyna ma wątek - podobny do wątku Morgan. Zabawne - Mniej więcej w tym samym czasie Stephanie i Priscilla zachowywały sie podobnie - różni je tylko stopień pokrewieństwa z dziewczynami. Przymusowa aborcja nie jest dobrym rozwiązaniem. sam jest tego przykładem. Priscilla woli opinię otoczenia, niż dobra swojej córki. Nie przypadła mi do gustu. ciekawe, czy ojcem córeczki sam jest...Ridge?
rozumiem Rick'a, on widział co Brooke przeżywała z Ridge'em, więc ma prawo mieć wątpliwości, czy jego matka dobrze lokuje swoje uczucia. Nie powinien ingerować w jej życie.
Hector'a na razie trudno ocenić. Nie podoba mi sie w nim to, że zbyt sie uprzedza do innych ludzi, nawet jeśli ich nie zna. On ma chyba alergię na nazwisko Forrester. Ciekawe, z jakiego powodu. W jaki sposób on sie dowiedział, że Caithin pracuje w FC? Duzym jego plusem jest fakt, że pomaga ludziom po tym, jak stracili cały dobytek.
Nie dziwię sie Brooke i Ridge'owi, że nie wzięli Deacon'a na poważnie. On już wiele namieszał. Ma już sporego plusa, że chce powiedzieć prawdę. Mam tylko nadzieję, że wygra jego bezinteresowność. Pytanie tylko, skąd sie ona wzięła. Jeśli faktycznie chce pomóc Brooke - to nie powinien sie cackać z Jackie, choć fajnie to wygląda, jak gra jej na nerwach.
Szkoda mi Sam. Straciła swojego przyjaciela. Troche nie rozumiem Stephanie i matki Sam, które lekceważą fakt, że Samantha żywiła głębokie uczucie wobec psa. Wreszcie dziewczyna ma wątek - podobny do wątku Morgan. Zabawne - Mniej więcej w tym samym czasie Stephanie i Priscilla zachowywały sie podobnie - różni je tylko stopień pokrewieństwa z dziewczynami. Przymusowa aborcja nie jest dobrym rozwiązaniem. sam jest tego przykładem. Priscilla woli opinię otoczenia, niż dobra swojej córki. Nie przypadła mi do gustu. ciekawe, czy ojcem córeczki sam jest...Ridge?
rozumiem Rick'a, on widział co Brooke przeżywała z Ridge'em, więc ma prawo mieć wątpliwości, czy jego matka dobrze lokuje swoje uczucia. Nie powinien ingerować w jej życie.
Oglądałem dzisiaj MnS po raz pierwszy od kiedy Sally obcięła kłaki Stefie xD.
Moja pierwsza reakcja -OMG! Amber ma czarne włosy :O xDDD W blond wyglądała bardziej agresywnie. W czarnych tak jakoś łagodnie xD A może to zasługa tego różowego sweterka ala Kimmy?? xDD
Rickowi też coś włosy sciemniały. Ciekawe przez ile ich nie mył.
Stefa to hipokrytka ;]. Powiedziała do Sally: "Zawsze jesteś tu mile widziana". Tak?? Niech sobie przypomni co było kilka lat temu xDD
Ale Jackie staro wygląda :O
Nick gada jak obłąkany. xD Boże, że biedna Brooke musi tego wysłuchiwać xD.
Stodoła Amber się pali xD. A tak na serio to tylko szkoda tego mieszkania, bo całkiem fajne było
. No i może jeszcze zdjęć z Becky.
A tak w ogóle to co się stało z Pucci??
Moja pierwsza reakcja -OMG! Amber ma czarne włosy :O xDDD W blond wyglądała bardziej agresywnie. W czarnych tak jakoś łagodnie xD A może to zasługa tego różowego sweterka ala Kimmy?? xDD
Rickowi też coś włosy sciemniały. Ciekawe przez ile ich nie mył.
Stefa to hipokrytka ;]. Powiedziała do Sally: "Zawsze jesteś tu mile widziana". Tak?? Niech sobie przypomni co było kilka lat temu xDD
Ale Jackie staro wygląda :O
Nick gada jak obłąkany. xD Boże, że biedna Brooke musi tego wysłuchiwać xD.
Stodoła Amber się pali xD. A tak na serio to tylko szkoda tego mieszkania, bo całkiem fajne było
A tak w ogóle to co się stało z Pucci??
Ale tam nie bylo mowy o tym, ze Priscilla zmusiła Samanthe do aborcji... ja tylko slyszalem, ze czekala na dziecko w szpitalu, znaczy, ze byl normalny poród, że się obudziła i dowiedziała, że dziecko urodziło się martwe i że nie mogła go nawet zobaczyć.... chyba, że przegapiłem to, że to aborcja była, ale wydaje mi sie, ze nie.Przymusowa aborcja nie jest dobrym rozwiązaniem. sam jest tego przykładem.
Teraz sie zrobilo WRESZCIE troche ciekawiej. FAjny jest wątek Deacona z Jackie i Samanthy i jej matki
Właśnie, wreszcie jest ciekawiej. Powiedziałabym nawet, że mamy multum "napoczętych" wątków. Szczególnie interesują mnie te, które nie są już obgadane ze wszystkich stron przez każdego w rozmowie z każdym i kilka razy odgrzane (Nick-Brooke-Ridge). Ciekawy jest wątek palącego się domu Amber, strażaka niecierpiącego Forresterów i Samanty.
Rick wrócił.
Goku, Pucci zdechł.
Ostatnio oglądam MnS przy koleżance i chyba już się wciąga, bo zaczyna komentować co bardziej wkurzające wypowiedzi bohaterów i domaga się opowiadania przeszłych wątków obecnych postaci.
Rick wrócił.
Goku, Pucci zdechł.
Ostatnio oglądam MnS przy koleżance i chyba już się wciąga, bo zaczyna komentować co bardziej wkurzające wypowiedzi bohaterów i domaga się opowiadania przeszłych wątków obecnych postaci.