Dawidek - zaszokowałeś mnie
. "Rura" w Twoich ustach, na określenie eleganckiej kobiety - brzmi dziwnie. I nie za dokładnie oglądasz. Stefa zmusiła Morgan do aborcji, a mama Sam ją wywiozła. Mam przeczucie, że dziecko Sam jednak może żyje...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Goku pisze:Oglądałem dzisiaj MnS po raz pierwszy od kiedy Sally obcięła kłaki Stefie xD.
?
Co do Sally tak miło traktowanej przez Stephanie to faktycznie przełom w porównaniu do tego co było przez lata, ale teraz się zaprzyjaźniły, głównie po świętach, Amber mi szkoda, zwłaszcza jak oglądała album i tam Becky, EricIII, Rick
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Najpierw odniose sie do dwóch spraw:
Mikkis - faktycznie, co do Sam nie było bezpośrednio mowy o aborcji. To mój wniosek, po tym co ona powiedziała Forrester'om. Możliwe jest też to, że Sam poroniła.
Szogunko - bardziej mi chodzi tu o kontekst sytuacji. Obie są podobne, nie identyczne. wydaje mi się, że Sam została przez matkę zmuszona do czegoś - matka ją wywiozła. A po za tym samo zachowanie Priscilla jest podejrzane.
Jestem teraz ciekaw, jakie plany ma Sally po rezygnacji ze współpracy z FC. To, że będzie chciała wrócić do swego dawnego zajęcia - w to nie wątpię,
Bardzo podobało mi sie to, że rick odwiedził Amber.
Troszczy sie o nią, i chyba nadal ja kocha. Chciałbym by wrócili do siebie.
No i znowu pech Amber sie odezwał. 
W dyskusji pomiędzy Sam i jej matką stoję po stronie córki. Chyba lekcja jaką dała młoda pani Kelly niczego Priscillę nie nauczyła. Lepiej niech będzie jak będzie siedzieć w tym Homg Kongu.
Mikkis - faktycznie, co do Sam nie było bezpośrednio mowy o aborcji. To mój wniosek, po tym co ona powiedziała Forrester'om. Możliwe jest też to, że Sam poroniła.
Szogunko - bardziej mi chodzi tu o kontekst sytuacji. Obie są podobne, nie identyczne. wydaje mi się, że Sam została przez matkę zmuszona do czegoś - matka ją wywiozła. A po za tym samo zachowanie Priscilla jest podejrzane.
Jestem teraz ciekaw, jakie plany ma Sally po rezygnacji ze współpracy z FC. To, że będzie chciała wrócić do swego dawnego zajęcia - w to nie wątpię,
Bardzo podobało mi sie to, że rick odwiedził Amber.
W dyskusji pomiędzy Sam i jej matką stoję po stronie córki. Chyba lekcja jaką dała młoda pani Kelly niczego Priscillę nie nauczyła. Lepiej niech będzie jak będzie siedzieć w tym Homg Kongu.
No nie. Nick oświadczył się Brooke. Ona co prawda nie odpowiedziała ale się całowali
Ten wątek mnie już tak nudzi
Ciągnie się już tyle czasu i nie wiadomo kiedy koniec.
Całe szczęście że Amber się nic nie stało. Ale jaka ona jest głupia. Zamiast uciekać to chodzi po palącym się mieszkaniu
Dzisiaj odniosłem wrażenie że Amber pasowałaby mi do... Hectora!
Całe szczęście że Amber się nic nie stało. Ale jaka ona jest głupia. Zamiast uciekać to chodzi po palącym się mieszkaniu
Administrator
Nie na darmo kiedyś pisałem, że amber jest największym pechowcem w telewizji.
Średnio rozumiem sytuacje, że ona chodzi po mieszkaniu w celu uratowania albumu. Czyżby straciła instynkt samozachowawczy? Z drugiej strony, trochę ją rozumiem, zdjęcia miały dla niej wartość sentymentalną i wspomnienia z nim związane są cenniejsze, niż inne rzeczy.
Prędzej czy później można było się spodziewać tego, że Nick oświadczy się Brooke. nie było tu żadnego zaskoczenia.
Wszystko sie wyjaśniło w związku z Sam. dobrze, że ona ma sie przed kim wyżalić.
Prędzej czy później można było się spodziewać tego, że Nick oświadczy się Brooke. nie było tu żadnego zaskoczenia.
Wszystko sie wyjaśniło w związku z Sam. dobrze, że ona ma sie przed kim wyżalić.
Może ktoś streścić dzisiejsze odcinki , niestety nie mogłem obejrzeć i jutro także będę daleko od TV.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Administrator
Robi, streszczenie jest w Spoilerach. Ale opowiem nieco. Stephanie odwiedza Nick'a, mówi mu o Brooke o poparciu swojej osoby dla związku jego i Brooke. Nick mówi o poparciu Rick'a. Ridge przekonuje Brooke, by nie wychodziła za niego (ona pokazała mu pierścionek). Brooke jest głucha na jego argumenty i nie odpowiada wprost, czy przyjmie zaręczyny nick'a. Ridge zabiera jej pierścionek i zjawia sie w firmie Massimo i zakłóca posiedzenie zarządu, gdzie był Nick. Urządza przed wszystkimi scenę i oddaje Nick'owi pierścionek. Rozmowę podsłuchuje Jackie. Poznajemy Jimmy'ego, przybranego brata Caithin, który przygarnął bezpańskie szczeniaki. Poznaje go Thomas, który wpada na pomysł, by jedno ze szczeniąt trafiło do Sam. Pani Kelly niespodzianka sie podoba i razem z Thomas'em i Caithin nadają imię suczce. Stephanie mówi Brooke, że zajmie sie Ridge'em.
Odcinki fajne, najfajniejsze były ze słodkimi szczeniakami. Pomysł Thomas'a mi sie bardzo podoba.
Brooke powinna moim zdaniem na jakiś czas wrócić jeszcze do tego klasztoru. Pobyt w LA źle jej służy. Niech tam pozostanie do porodu. niech zamknie i Ridge'a i Nick'a i sama sie zastanowi, czego w życiu pragnie.
Na miejscu Ridge'a nie pakowałbym sie na posiedzenie zarządu. To są firmowe sprawy, niczym związane z jego problemami osobistymi. Po co jego kłótni mają wysłuchiwać członkowie zarządu firmy?
stephanie powinna stać z boku i się nie wtrącać.
I nawiążę jeszcze do soboty: po co Ridge sie wybierał do nocl'a. by jeszcze bardziej się denerwować? Wyładować swoją złość może też w inny sposób.
Odcinki fajne, najfajniejsze były ze słodkimi szczeniakami. Pomysł Thomas'a mi sie bardzo podoba.
Brooke powinna moim zdaniem na jakiś czas wrócić jeszcze do tego klasztoru. Pobyt w LA źle jej służy. Niech tam pozostanie do porodu. niech zamknie i Ridge'a i Nick'a i sama sie zastanowi, czego w życiu pragnie.
Na miejscu Ridge'a nie pakowałbym sie na posiedzenie zarządu. To są firmowe sprawy, niczym związane z jego problemami osobistymi. Po co jego kłótni mają wysłuchiwać członkowie zarządu firmy?
stephanie powinna stać z boku i się nie wtrącać.
I nawiążę jeszcze do soboty: po co Ridge sie wybierał do nocl'a. by jeszcze bardziej się denerwować? Wyładować swoją złość może też w inny sposób.
Dzisiaj na zebraniu u Massimo Ridge wtargnął i pokłucił się z Nickiem.
Brooke zwierzała się Stephanie z swoich problemów.
Poznaliśmy Jimmiego Ramireza, adoptowanego syna Hectora.
Thomas i Caitlin dali Sam nowego pieska, którego przygarnął Jimmy Ramirez.
Brooke zdecydowała się poniekąd wyjść za Dominica
Brooke zwierzała się Stephanie z swoich problemów.
Poznaliśmy Jimmiego Ramireza, adoptowanego syna Hectora.
Thomas i Caitlin dali Sam nowego pieska, którego przygarnął Jimmy Ramirez.
Brooke zdecydowała się poniekąd wyjść za Dominica
Dzięki za streszczenia ,a te spoilery Dawidku nie zawsze odzwierciedlają najważniejsze sceny . 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ale Ridge się awanturował! No i dobrze. Miał rację.
A Jackie podsłuchiwała. Ale pokazały się u niej objawy człowieczeństwa, więc może jest jakaś nadzieja że wyjawi prawdę.
A Nick zachował się dzisiaj żałośnie. Wcisną Brooke na palec na siłę pierścionek zaręczynowy mimo że ona nie powiedziała "Tak". Nie ma to jak przymusowe zaręczyny
A Jackie podsłuchiwała. Ale pokazały się u niej objawy człowieczeństwa, więc może jest jakaś nadzieja że wyjawi prawdę.
A Nick zachował się dzisiaj żałośnie. Wcisną Brooke na palec na siłę pierścionek zaręczynowy mimo że ona nie powiedziała "Tak". Nie ma to jak przymusowe zaręczyny
Ten beznadziejny wątek już chyba nigdy się nie skończy. W ogóle ostatnio mam coś takiego, że jak widzę Jackie na ekranie to chce mi się rzygać
. Ta kobieta zmieniła się dla mnie o 180 stopni. Cały czas tylko knuje, żeby jej synalek był szczęśliwy. Mam nadzieję, że Deacon w końcu się przełamie i powie Brooke prawdę, a wtedy koniec z Jackie.
Fajnie, że Hector przygarnął Amber. Ciekawe czy Amber zostanie tam na dłużej, czy tylko na kilka dni. Mimo wszystko jednak nie przepadam za nim. Za bardzo wtrąca się w życie córki.
. Ta kobieta zmieniła się dla mnie o 180 stopni. Cały czas tylko knuje, żeby jej synalek był szczęśliwy. Mam nadzieję, że Deacon w końcu się przełamie i powie Brooke prawdę, a wtedy koniec z Jackie.Fajnie, że Hector przygarnął Amber. Ciekawe czy Amber zostanie tam na dłużej, czy tylko na kilka dni. Mimo wszystko jednak nie przepadam za nim. Za bardzo wtrąca się w życie córki.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Administrator
Nick jest uparty.
Mógłby dać czas Brooke, a on ją męczy i męczy tymi zaręczynami.
Mógłby jej dać choć parę dni spokoju.
Myślałem, że Jackie wszystko powie Brooke, albo przynajmniej Nick'owi. Wydaje mi się, że Deacon spowodował, że jej wyrzuty sumienia trochę "zgasły". Mam nadzieję, że kobieta zmądrzeje i powie, co ma powiedzieć.
Caitlin jest bardzo sympatyczna i szkoda, że jej ojciec wywiera na nią taki wpływ. dobrze mu dzisiaj przygadała. Podoba mi sie inna strona Hector'a - jak on pomaga innym, jak Amber.
Samantha tez jest super, sympatyzuje z Caitlin.
Czyżby Brooke i nick mieli identycznej treści marzenia?
Kiedyś nick marzył o Brooke i synku, dzisiaj Brooke miała identyczną wizję. Ach te oszczędności scenarzystów...
Myślałem, że Jackie wszystko powie Brooke, albo przynajmniej Nick'owi. Wydaje mi się, że Deacon spowodował, że jej wyrzuty sumienia trochę "zgasły". Mam nadzieję, że kobieta zmądrzeje i powie, co ma powiedzieć.
Caitlin jest bardzo sympatyczna i szkoda, że jej ojciec wywiera na nią taki wpływ. dobrze mu dzisiaj przygadała. Podoba mi sie inna strona Hector'a - jak on pomaga innym, jak Amber.
Samantha tez jest super, sympatyzuje z Caitlin.
Czyżby Brooke i nick mieli identycznej treści marzenia?
Też zauważyłem duuże podobieństwo w tych marzeniach. Być może scenarzyści oszczędzają. Dziwnie to wygląda; najpierw zbiorowe sny o Taylor, a teraz toDawidek pisze: Czyżby Brooke i nick mieli identycznej treści marzenia?Kiedyś nick marzył o Brooke i synku, dzisiaj Brooke miała identyczną wizję. Ach te oszczędności scenarzystów...
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe