Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Faktycznie, Hope ładnie tańczyła :D Ale ja pokazywali Nicka z tym instrumentem, to robiło mi się nie dobrze :evil:

Adex, tego nie można traktować jako rewanż, bo Ridge wierzył, że kocha Taylor i wszystko z nią robił z przyjemnością, a Brooke robi do z Nick'iem z przymusu, jak określiłeś, dla "ogólnego dobra" ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Czasami się zastanawiam, dlaczego lubię Brooke Przecież mogłem polubić Taylor - wzór cnót i doskonałości, kreowaną obecnie na świętą, a nie Brooke, która robi z siebie na każdym kroku niezaspokojoną seksualnie cierpiętnicę, która kocha jednego, ale uprawia seks z dziesięcioma innymi
No widzisz Damians :) Cieszę się, że rozumiesz Fanów Taylor.
Ta scena z tą muzyką była świetna. Aż moja 7-letnia siostra się spojrzała na telewizor i nie wiedziała co tam się dzieje ::loll:: To co zrobił Nick jest okropne. A Brooke nie rozumiem dlaczego się zgodziła :?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem pierwszego odcinka, ale chyba drugi był ciekawszy.

Wątek Sam i Hector'a zaczął nabierać tempa, zobaczymy, jak to sie rozwinie. Priscilla tyle namieszała, że teraz powinna usunąć sie w cień.
Nie wiem, co mam powiedzieć o Brooke. z jednej strony dzwoni do Ridge'a, by mu powiedzieć, że go kocha, z drugiej zgadza się na seks z Nck'iem. Nie zwalałbym tutaj na sytuacje, że została przyciśnięta do ściany. Jeśli by odmówiła Nick'owi, to on chyba zrozumiał sytuację. nieraz wykazał, że stara sie być delikatny. Brooke postąpiła irracjonalnie, delikatnie mówiąc. ::ysz:: Nie rozumiem jej po prostu. Scena malarsko-erotyczna była dość dziwna, chciano pokazać, jaka silną więź łączy tych dwoje.
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Wczoraj szybko wróciłem ze szkoły by zdązy na MnS, wchodze nam sam koniec i słysze opere patrze na ekran i mnie normalnie zatkało ;D, myslałem ze jus sie MnS skonczyła a tu niespodzianka i ten Ridge rysujący Brooke (chyba) xD i Brooke z Nickiem to było doskonałe xD
Dzisiaj juz wychodza spiski Priscilli ... szkoda mi Samanty, reszty jakos nie...
Thorne juz 5 kg w gaciach jak usłyszał ze Ridge wraca, i to ma byc prezes.
Tomala

Ale głupia się zrobiła sytuacja w FC. Niby Thorne i Ridge sobie gratulują, cieszą się wzajemnie ze swoich stanowisk. Ale to jest sztuczne. A Eryk jest niesprawiedliwy i faworyzuje Ridge'a.
Dawidek
Administrator

Tak, sprawki mamusi wychodzą na jaw. Priscilla wyjawia prawdę i nadal ma czyste sumienie. Ale w jednym może mieć rację, w tym, że caitlin może ojcu nie wybaczyć, że ukrywał prawdę.
Mam nadzieję, że nie dojdzie do niepotrzebnej rywalizacji między Ridge'em, a Thorne'em. Ridge juz jest wyczerpany konfliktem z Nick'iem, by toczyć wojnę z drugim bratem.
/Troche inaczej niż wczoraj patrzę dzis na Brooke. Ona nie musi kochać tylko jednego faceta. Jak sama stwierdziła, Ridge zawsze będzie w jej sercu. Nick ma tego świadomość. Przecież Ridge kocha też dwie kobiety: Brooke i Taylor. Skoro on może, to i Brooke też. Mimo to sądzę, że Brooke pospieszyła sie z tym łóżkiem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To nielogiczne i chore że Brooke i Ridge się kochają są dorośli i nie mogą być razem bo inni głupi ludzie "wielkie wzory moralne" nagadali im głupot, przecież mogą i powinni być razem bez względu na to czyje dziecko Brooke urodzi a ona mówi głupoty o tym by nie tracić wiary (że co? że kiedyś rzuci Nicka i wrócą do siebie?). ::plask wczolo: Poza tym nielogiczne że Eryk nagle już był w firmie i rozmawiał z Ridge'm a przeciez Brooke dopiero co wyszła z domu gdzie on był i siedza w firmie w osobnym pokojach i gadają ::loll:: jeszcze sam Eryk dał jej informacje że Stephanie jest chyba w firmie. Jackie wyglądała dziś pięknie, pasuje mi do Deacona a Brooke dziś tak zaczesane włosy jak pod koniec lat '80, tak mi się skojarzyła jakoś. A potem ni z gruchy ni pietruchy Samantha jeszcze się w połowie drugiego odcinka pojawiła, łaziła po ciemku po domu Stephanie a te weszła innym wejściem heh, tez to dziwne było, za to fajnie że reklamę dali -lektor powieział znowu że teraz może zdarzyć się wszystko :zeby: a w rzeczywistości tam jest mówione że B&B do nagród Daytime Emmy nominowane
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Adex-fan Brooke pisze:a Brooke dziś tak zaczesane włosy jak pod koniec lat '80, tak mi się skojarzyła jakoś
Mnie też. :D
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Tomala

Adex-fan Brooke pisze:lektor powieział znowu że teraz może zdarzyć się wszystko a w rzeczywistości tam jest mówione że B&B do nagród Daytime Emmy nominowane
Ale bezsens ::loll:: Właśnie się zastanawiałem o co chodzi bo w tle się obracała statuetka.
Boże jaki ten serial się zrobił nudny :ziewam: Już przestaje mi się wogóle chcieć go oglądać. Ciągle tylko Brooke lamentuje i nic więcej. Ileż można!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:lamentuje i nic więcej. Ileż można!
No właśnie, ile można? I jeszcze ta ostatnia scena, jak siedzą na kanapie, jakby umierali ::kwasny:: Niech scenarzyści wymyśla jakiś nowy, ciekawy wątek, bo na to nie da się już patrzeć ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Ja tam na "MnS" nie narzekam. Odcinki mi sie podobają. :wink:

Według mnie Brooke sama juz nie wie co robi. mimo, że wybrała Nick'a, ciągle żyje w zawieszeniu. Najlepiej byłoby, gdyby ona w ogóle sie na nikogo nie oglądała i zrobiła to, co podpowiada jej instynkt.
Spodziewałem sie ostrzejszej wymiany zdań pomiedzy Brooke i Stephanie. Obie wymieniły sie tylko małymi ciosami. Z wielkiej chmury, mały deszcz.
Pomysł Deacon'a jest zabójczy. Zrobić wszystko w tajemnicy.
Jackie mimo, że sie cieszy z tego związku syna i Brooke, ale widać, że nie całkiem. Chyba są u niej jeszcze jakieś resztki przyzwoitości.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Strasznie się ostatnio wlecze akcja.
Dobrze, że chociaż Deacon wpadł na pomysł ponownego testu, to trochę nakręci akcję, tylko nie wiem, jak uda mu się zdobyć DNA dziecka, bo przecież jemu nie wyrwie włosa...
Cieszę się szczęściem Sam i Hectora, ale mam nadzieję, że po wyjaśnieniu Caitlin prawdy dostaną jakieś nowe wątki i że ich role się nie urwą.
Tomala

Ten mały wątek z ponownym testem jest trochę ciekawszy. A Nick się dzisiaj tak wydarł jak Jackie mu wyrwała włosa. Aż taki jest delikatny. Przecież to aż tak nie boli. Tylko ciekawi mnie też skąd Deacon weźmie DNA dziecka.
Ciekawi mnie również jak Caitlin zareaguje.
Dawidek
Administrator

Też jestem ciekaw, co Deacon zrobi z tym włosem. Musi mieć jeszcze choćby włos ridge'a i brooke. chyba dopiero wtedy badanie będzie wiarygodne. Potrzebna byłaby jeszcze próbka od dziecka, a tego on już bez wiedzy Brooke nie zrobi...
Jakoś bardzo spokojnie przeszła konfrontacja między Sam a jej matką.
I kolejna wpadka. Od kilku mamy jeden dzień i wieczór w serialu. A najpierw była owa o tym, że Catlin będzie miała urodziny za tydzień, dzisiaj (tego samego wieczoru w serialu) była mowa o jutrze. :roll: To już nagminne. Czy scenarzysci nie widza absurdu w tym wszystkim?
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Jackie trochę za duzo wyrwała tych włosów :D. Deacon moze zdobędzie DNA Brooke z karty lekarkiej i moze tam bedzie DNA dziecka xD (wszystko jest mozliwe) xD a gdyby to mniał to by wysłał do laboratorium i dowiedział sie czy Nick jest ojcem dziecka jesli nie to jest nim Ridge ;-). Dziwnie by wyglądało wyrywanie włosów Ridge ;D

Reszta wątków taka sobie...
Zablokowany