Ogólnie o filmach
- Adex-fan Brooke
Polecam Senność, byłem niedawno, reżyserka Pręgów zrobiła kolejny interesujący film, który ma śmieszne momenty, poza tym Sex w wielkim mieście i Mamma Mia rewelacyjne 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wczoraj przypadkiem natrafiłam na rozpoczęcie Dirty Dancing i obejrzałam cały film, bo jeszcze go nie widziałam. Trochę mnie rozczarował - niby klimat jest świetny: lata 60', stare piosenki, piękne tańce, ale za to fabuła mi się nie spodobała. Niektóre wydarzenia i postaci są trochę nieprawdobodobne. 
Filmy grozy skupiają się na ludzkiej psychice, stanie umysłu i jego kondycji, a typowe horrory raczej na wizualnej stronie źródeł przerażeniaGoku pisze:A jest jakaś różnica?Tiril pisze:Od horrorów wolę filmy grozy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
GL Forever
Ostatnio oglądałem "Premutos: Der gefallene Engel". Film był według mnie taki sobie. Nieco podobny do Martwicy Mózgu, widać że jego twórca oglądał ten obraz, ale znacznie gorszy. Najlepsza w tym filmie była końcówka.
No żesz, takiego "happy-endu" to ja jeszcze nigdy nie widziałem.
A jutro, albo pojutrzę obejrzę sobie sequel filmu "Another Gay Movie". Wystąpiła w nim gościnnie (gościnnie?) Amanda Lepore jako stewardessa.
Pierwsza część bardzo mi się podobała, ale nie wiem jak by było, gdybym obejrzał ją teraz. Teraz pewnie byłoby dla mnie za dużo seksu. 
A jutro, albo pojutrzę obejrzę sobie sequel filmu "Another Gay Movie". Wystąpiła w nim gościnnie (gościnnie?) Amanda Lepore jako stewardessa.
-
GL Forever
O kowbojach gejach ? Hah. Jakoś kojarzy mi się to z Brokeback Mountain. xDTomala pisze:A ja w sobotę oglądałem na TVN-ie film "Serce nie sługa". Podobał mi się. Był dość śmieszny jak na komedię romantyczną i taki lekki.
A 31 stycznia na TVN-ie ma być jakiś film o kowbojach-gejach
Kiedy przeczytałem słowo "lekki", przyszedł mi do głowy tytuł "Szaleństwo w Aspen". Oglądałem ten film dawno temu u moich dziadków w Kołobrzegu (ale nie do końca). Bardziej lekkiego filmu to ja chyba nigdy nie widziałem i nie wiem czy zobaczę.
Słyszałem, że to bardzo dobry film, ale dotąd jeszcze nie miałem go okazji obejrzeć.Tomala pisze:A 31 stycznia na TVN-ie ma być jakiś film o kowbojach-gejach
A ja ostatnio oglądałem i wszystkim polecam genialny, choć nieco s-f amerykański film sensacyjny "Bez twarzy" (ang. Face/Off) z John'em Travoltą i Nicholas'em Cage'm w rolach głównych. Genialny pojedynek aktorski tych dwóch wspaniałych aktorów.
Ostatnio miałem też okazję obejrzeć na fajnym kanale "Zone Europa" filmy/baśnie mojego dzieciństwa, czyli wspaniały cykl pięciu filmów "Fantaghiro" ze wspaniałymi Alessandrą Martines, Kim'em Rossi'm Stuart'em i Nicholas'em Rogers'em oraz trzy części miniserialu "Córka Maharadży" z naszą kochaną Hunter Tylo (o którym zresztą mamy tu osobny temat w tym dziale).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.