Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Beja pisze:Ja wierzę Brooke, kiedy ta mówi, że kocha Nicka i już sama nie wiem, której parze kibicuję - Brooke i Nickowi czy Brooke i Ridge'owi.
No oczywiście, że Brook kocha Nick'a. Tak samo, jak kochała Eric'a, Thorne'a, Granta, Deacon'a i jeszcze kilku innych... Ale wszystkie związki się rozpadały, bo przeznaczeniem Brooke jest Ridge. I tym razem nie widzę powodu, żeby miało być inaczej.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians, ty po prostu jesteś bardzo rozsądny, trzeźwomyślący i patrzysz od razu na dany związek pod względem jego przyszłości.
A ja patrzę bardziej emocjonalnie, jeśli można tak powiedzieć i po prostu w tym momencie szkoda mi Nicka i jestem trochę zła na Ridge'a, że tak się chwali i mu dokucza.
Tomala

Post autor: Tomala »

Kolejny powrót mieliśmy dzisiaj. Tym razem CJ. Ostatnio mamy prawdziwy wysyp tych powrotów: James, Lauren, Kristen, Katie, teraz CJ ::rad::
Ogólnie to dzisiejsze odcinki mnie nudziły, mimo że rozpoczął się ślub Darli i Thorne'a. Zdziwiła mnie na nim obecność Samanthy, Caitlin i Hectora. Przecież Samantha i Thorne chyba nie mieli nawet żadnej wspólnej sceny, lub mieli jakąś nic nie znaczącą. To już zamiast nich mogłaby się tam pojawić Amber.
Awatar użytkownika
Damians

CJ'ek :zeby: :zeby: ::rad:: ::rad:: ::rad::
Bardzo fajnie go znowu zobaczyć, zawsze lubiłem jego postać.

Dosyć oryginalna interpretacja Marszu Mandelsona, ale idealnie pasowała do Darli. A Brooke z Hope wyglądały prześlicznie ::rad::
Z Ridgem i jego przedszkolem tworzą wspaniałą rodzinę :serce: ::rad::
I Brooke po raz pierwszy od dawien dawna się cieszyła i uśmiechała :D
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

No ladnie.. jak czekalam na slub Darli to dzis mnie nie bylo w domu.. eh.
Moze macie jakies video z tego? albo w ogole ten odcinek do obejrzenia?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ślub Darli i Thorne'a był bardzo fajny :D
Wszystko mi się w nim podobało, państwo młodzi, goście, muzyka ... naprawdę WSZYSTKO :mrgreen:
Bardzo cieszę się że ta para jest teraz małżeńsrwem, a i Darla została teraz panią Forrester :P
Podobała mi się Sally, bardzo pomagała Darli, wszystko super :D
Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj wszystko mi się podobało :serce:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie również bardzo podobał się ślub Darli i Thorne'a :mrgreen:
Nie mam ostatnio okazji ani czasu oglądać MnS na bieżąco, ale dziś coś mnie tknęło, żeby mimo wszystko obejrzeć i dobrze, bo odcinek mnie zachwycił :wink:
Niewiele zdarzyło mi się oglądać ślubów w MnS, ale spośród tych, które widziałam, ten należał do najpiękniejszych ::ok:: :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Majka, jutro o 10 sa powtórki. co do internetu - to chyba Mareczek lepiej będzie wiedział. ::rad::

Ślubne odcinki bardzo fajne. Tomala, masz rację, zabrakło na tym przyjęciu Amber. Zastanawiam sie jeszcze, czy była Bridget? Nie zauważyłem jej.
Mnie dla odmiany "Marsz Mendelsohna" sie niezbyt podobał.
Śmiałem sie, jak Ridge prowadził pod rękę swoją matkę. Stephanie nie czuła sie komfortowo. Thorne, jako "Zorro" tez wypadł całkiem nieźle.
Jak miło znow widzieć CJ'ka, jak go nazwał Damians. ::loll::
Nadal mi sie nie podoba postępowanie Ridge'a wobec Brooke. On chyba nie wyciągnął wniosków z szopki, jaką odstawili Jackie ze Stephanie i Massimo. :|
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge dobrze robi że walczy o Brooke! Udowadnia że ją kocha mimo, iż mogą nie miec razem dzieci, fajnie tez ostatnio przygaduje Stephanie (lub nawet nią pomiata trochę) a ją skręca ze złości że nie ma siły by Ridge przestał kochać Brooke, Nick żyje w iluzji, powinien sobie to uświadomić a Brooke powinna ulec Ridge'owi bo będzie szczęśliwa a wtedy dziecko też będzie. Poza tym Jackie skapnęła się że Deacon ją oszukał i to dziecko jednak prawdopodobnie jest Ridge'a!
Ślub Darli i Thorne'a świetny! Wreszcie jakaś trochę lepsza imprezka, potańczyli wszyscy, zjedli tort a nie jak to przeważnie te ich smętne przyjęcia, Thomas śmiesznie tańczył, Caitlin wpadła Rickowi w oko, Darla po raz kolejny udowodniła jaką jest wspaniałą osobą gdy wygłosiła swoje słowa o rodzinie. Sielankę zakłócała kłótliwa uprzedzona Stephanie i nieco arogancki Ridge swoją wypowiedzią o Sally.
No a śmiechu warte sceny i słowa z odcinka to te o wszechmocnym Massimo - bohaterze międzynarodowym!! ::plask wczolo: ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Dawidek pisze:Zastanawiam sie jeszcze, czy była Bridget? Nie zauważyłem jej.
Ja też nie. I chyba jej nie było bo dzisiaj na początku pokazywali wszystkich po kolei i jej nie było :? Co za bezsens totalny. Rozumiem, że ta dziewczyna była niezbyt utalentowana, ale "zagrać" siedzenie na krześle to by chyba umiała.
Adex-fan Brooke pisze:Ślub Darli i Thorne'a świetny! Wreszcie jakaś trochę lepsza imprezka, potańczyli wszyscy, zjedli tort a nie jak to przeważnie te ich smętne przyjęcia, Thomas śmiesznie tańczył,
Mi też się spodobało, że zrobili w miarę normalne wesele. A Thomas wyglądał idiotycznie ::loll:: Jak to oglądałem to przypomniała mi się scena z "Beverly Hills 90210" jak David, tak bardzo energicznie tańczył na jakiejś imprezie.
Adex-fan Brooke pisze:Caitlin wpadła Rickowi w oko
Rick nie dość, że się pojawia raz kiedyś, to jak już jest to mi czymś podpada :evil:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj Bridget wywalili nawet z napisów końcowych :shock:

Wesele bardzo fajne, Thomas jak tańczył ::jezyk::
Massimo'wi i Dominico'wi chyba sie upiekło :evil:
Jak zwykle znajomości ...

Caitlin piękna ::plask wczolo: Sorry, jak dla mnie to za duże zęby, które zajmują jej pół twarzy ::krzyw::
Rick niepotrzebnie się zjawił, tylko namieszał, jak zwykle wyglądał jak jakaś szmata od podłogi :?
Awatar użytkownika
Damians

I nareszcie stało się to, co stać się musiało ::krzyw::
Brooke i Ridge się zeszli, są bardzo szczęśliwi, a Jackie powiedziała Nick'owi prawdę o teście DNA - Brooke nosi w sobie dziecko Ridge'a :D ::rad:: ::rad::
Nick wreszcie zrozumiał, że był tylko przeciętną namiastką i odsunął się w dal, a teraz po traumatycznej wiadomości już w ogóle powinien zniknąć z życia Forresterów.
Ridge i Rick się pogodzili, Rick wspiera Ridge'a :D

"Ridge.. Ridge... RIDge... RIDGe... RIDGE! RIDGE, ja rodzę!!!" :zeby: :zeby: :zeby: ::rad:: :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie podobało mi sie to, w jakich okolicznościach opuscili areszt Massi i Nick. Dziś dowiedzieliśmy się, że oni zostali oczyszczeni z zarzutów. zastanawiam sie nad tym, czy faktycznie zarzuty były lipne, czy agentom FBI nie chciało sie walczyć dalej po tym, jak został im przedstawiony ważniak z Waszyngtonu. Bardziej wierzę w te znajomości. Widać wyraźnie, że pieniądze potrafią zrobić wszystko.
sprawdziły sie moje przypuszczenia, co do tego testu na DNA. Deacon po prostu ochronił swój tyłek. Szkoda gadać. ::plask wczolo:
Jackie wreszcie zrobiła to, co miała zrobić już dawno. Gdyby wcześniej zrobiła to, być może nie doszłoby dziś do takiego zamieszania.
Mam mieszane uczucia, co do postępowania Ridge'a. Teraz zastanawiam sie, czy to nie on zrobił Brooke kolejnego "Prania mózgów". Czy ona samodzielnie wybrała Ridge'a? Trochę ta natarczywość Ridge'a mnie przeraża. :shock:
Te tańce na weselu były świetne. Gdzie Thomas sie nauczył tak dobrze wywijać na parkiecie (czy w salonie, jak kto woli)? ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nareszcie jakieś ciekawe odcinki. :D
Akcja pędzi jak burza i mamy jakieś ciekawe wydarzenia. :wink: Strasznie wzruszająca była ostatnia scena z Nickiem, Ridge'm i Brooke. Ogromnie szkoda mi Nicka, był dziś taki smutny i zrezygnowany. Mimo to cieszę się, że Brooke znowu jest z Ridge'm i że mają dziecko.
Ridge dziś wspominał o swoim doświadczeniu w odbieraniu porodów - czy on odbierał poród któregoś z dzieci Brooke?
Cieszę się, że Rick wraca do FC, liczę na ciekawe akcje z nim. :serce:
marlena2507

Post autor: marlena2507 »

No toż tak - a Bridget to kto powitał na tym świecie :P Ten mały jest słodki :) Ale na noworodka to on nie wygląda :D
Zablokowany