Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W ostatnim odcinku JOŚ Edyta wróciła do swojej formy z II edycji, czyli koniecznego zwracania na siebie uwagi i podkreślania, że jest ona największym barometrem uczuć i największą gwiazdą we wszechświecie :zeby: :serce: ::rad:: ::jezyk::
A taki Feel może co najwyżej się koło niej tylko wyginać ::loll:: :zeby:

Jej "Wyginam ciało śmiało" było przegenialne :serce: :zeby: :mrgreen:
http://pl.youtube.com/watch?v=47FyRwjhjtg Za każdym razem, jak tego słucham, to mam ochotę wstać z krzesła i wyginać ciało śmiało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Poztywne wrażenie wywarła na mnie Karolina Nowakowska. Początkowo nie podobało mi się, ze śpiewa piosenkę, którą najpiękniej zaśpiewała Aga Włodarczyk, ale śpiew poprzez łzy w JOŚ jednak dociera do mojego twardego serca ::jezyk::
I jakoś tak skojarzyło mi się z pamiętnym występem Olgi Bończyk ::rad::

[ Dodano: 2008-11-20, 20:40 ]
A jeżeli ktoś chce przeżyć szok i zobaczyć, a przede wszystkim usłyszeć, jak Anna Mucha śpiewa piosenkę "To nie ja" Edyty Górniak, to musi wejść na stronę JOŚ, naprawdę warto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-11-22, 23:37 ]
O Matko, tragedia.
Z wielką przykrością stwierdzam, że dzisiejszy odcinek JOŚ był chyba najgorszym odcinkiem ze wszystkich, z całych dwóch lat ::ysz:: ::plask wczolo: ::kwasny::

Przede wszystkim wielkie rozczarowania, ale i słabiutkie występy, brak faworyta, chwilami wielka obojętność, znudzenia (?!), a nawet złość :evil: Tragedia!

Na dodatek Edyta miała zatrucie żołądka ::ysz:: :P

I tak sobie dzisiaj pomyślałem, ona też pewnie sobie to pomyślała, że scenarzyści robią jej na złość i chcą zrobić z JOŚ jakiś tani kicz. A ona - kultura wysoka w kulturze masowej ma się w to wpisać. Niestety, nie zawsze wychodzi. Jest pewna granica, której łamać nie wolno, a dzisiaj pierwszym wykonem "Majteczki w kropeczki, la la la la ::cojest:: " została ona złamana. W zeszłej edycji też było disco - polo, ale nie zrobili z tego takiej tandety i totalnego kiczu, jak to było dziś ::plask wczolo:

Bardzo słabe występy wszystkich, szczególnie Ani Muchy. Utwór "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina" zrobiła z fajnym pomysłem, ale niestety z tragiczny wokalem. A przecież udowodniła nie raz, że jak się przyłoży, to potrafi zaśpiewać - chociażby "Gdybym był bogaczem", czy genialne "Lemon tree", którego słucham prawie codziennie. Co miało znaczyć te cieniutkie i drżące "H e e i he e e e e e jiii", powinna zaśpiewać "Heej heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj".
A drugi występ - pomysł przegenialny, ale wokal marny!

I na ukoronowanie tego rozczarowania, Muszka jest zagrożona.
Wiadomo, że wygra z doktorem Lubiczem, ale zdziwiło mnie, że dostała mniej SMS-ów od Oli Szwed ::ysz::

I mimo rewelacyjnej Kasieńki, która dwoiła się i troiła, machała loczkami na prawo i lewo, program był słaby.

I jeszcze coś niesłychanego i skandalicznego - po raz pierwszy usłyszeliśmy w programie, jak ktoś śpiewa z playbacku! Na szczęście to nie uczestnik, a tylko gość - Skawiński.

Za tydzień Mucha ma zaśpiewać swoją ukochaną piosenkę, o której mówiła jeszcze przed rozpoczęciem edycji "Oczy czarne". Mam nadzieję, że rzeczywiście to zaśpiewa i zrobi show, które zaprowadzi ją prostą drogą do finału.

I mam wielkie obawy co do wielkiego finału za dwa tygodnie.
Finał pierwszej edycji był świetny i wyczekiwany, finał drugiej edycji był świetny i pełen niespodzianek, finał trzeciej edycji był niespodziewany, rozczarowujący i kiczowaty i boję się, że finał czwartej edycji będzie najgorszy ze wszystkich! ::bojesie::
Jeżeli nie zobaczymy WSZYSTKICH uczestników z edycji, to będzie wielka porażka.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Damiansie, Ty super, hiper, wielki fanie Agnieszki Włodarczyk... :mrgreen: Powiedz mi do jakiej muzyczki tańczyła ostatnio w GTNL ::jezyk:: (Ty wszystko wiesz ::chytry:: ) .
Wczorajsze JOŚ mi się niezbyt podobało, tylko Arturek i Jokera dostał ::krzyw:: ::rad::
Ma cudną piosenkę włoską za tydzień i W Imię Deszczu... już słyszę jak to śpiewa i bd rewelacja :)
Mucha robi z siebie taką idiotkę ::kwasny:: Wczoraj to wszystko było niesmaczne i żałosne. :roll: Tak samo Doda w GTNL... :x
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Z wyżej wymienionych rality show oglądam tylko You Can Dance i fragmenty Gwiazdy tańczą na lodzie (ale tylko dlatego, że uwielbiam słowne potyczki Dody ze Steczkowską, której nie znoszę xD).

Jeśli chodzi o YCD, to chciałabym, żeby do finałowej trójki weszli Wiola, Marcin i Gabryś ;-) Moim faworytem zdecydowanie jest Gabryś. Fakt, że może technicznie jest tak dobry jak np. Wiola czy Marcin, ale widać, że chłopak walczy, próbuje przekroczyć granice własnych możliwości i odnaleźć się w każdej technice a to się liczy ::ok:: Poza tym Gabryś oczarował mnie całym sobą, wydaje się być bardzo sympatycznym, skromnym chłopakiem, nie gwiazdorzy itp. ::jezyk:: Lubię go bardzo :wink:
Na początku, kiedy tancerzy było jeszcze 16, najbardziej spodobała mi się osoba i taniec Błażeja :wink: No, ale cóż... nie miał szczęścia chłopak :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ale z was .... ::jezyk:: Nikt nie pisze o FG!! Krautwurst odpadł i mój scenariusz sprawdza się ,że teraz kolej na Romana! Panowie mają ciekawe głosy ale ich repertuar do mnie nie trafia... Natomiast laski są świetne!
Piątkowe występy boskie! Martyna w "I Will Always love you" genialna za to najbardziej wzruszylem się przy Marcie i jej "My Heart Will Go On", niezły był też Nick! Każdy z tych półfinalistów ma ciekawey głos i każdy ma szanse na sukces. Planuje jechać na finał i kibicować Marcie to moja faworytka od długiego czasu!

Na lodzie oglądałem powtórkę! Doda rock!
Justyna: "Proszę punkty od Doroty"
Doda: "Od kogo?"
Justyna: "Od Ciebie"
Doda: "Czyli?"
Justyna: "yyyy, prosze państwa wróćmy do programu, proszę o punkty"
Doda: "Do mnie mówisz?"
::loll::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alex Marcie możesz kibicowac za nas dwóch 8) I jakiś plakat z napisem"Kocham Martę" abym Cię odróznił. Marta jest przecudowna :serce: i jeszcze głos jakiego w Polsce nie było. Też jej kibicuje od dłuższego czasu, a dokładniej od utworu "I wanna dance with somebody" jest moim numer 1. Wczęsniej była tylko jedną z fworytów.A teraz nie mogę doczekac się na każde wykonanie. I słucham później non-stop przez cały tydzień aż się uzależniłem od jej głosu. Nie bede mógł się doczekac na jej płytę aranżacje Sztaby i jej wokal to bedzie coś niesamowitego.
I teraz już mi wszystko jedno kto odpada. Chociaż Krautwurtz był lepszy od Dymały.Szkoda, że odpadł, ale się tego spodziewałem. Do finału oczywiście nie może wejśc Kasia. Romek w piątek miał swój najlepszy występ i myslę, że bardziej od Kasii zasługuje na finał. No i Martynka jest świetna.Mogłaby zajac drugie miejsce, a trzecie należy się Nickowi.

W GTNL wszystko idzie po mojej mysli. Odpadł obolały Milowicz. I zostali już tylko wspaniała Beata Ściabakówna. Nawet ostatnio Jan Englert był. Już nie bojkotuje występu żonie w tym programie. Pewnie po wspaniałych i emocjonujących jej tancach.
Świetne było jak Jacyków powiedział, "Twój mąż musi wylac lód w teatrze, absolutnie"
Wogóle fajny juror z Jacykowa się okazał, mówi mądrzej niż Doda.
Agnieszka Włodarczyk, która robi z Łukaszem świetne podnoszenie i przesympatyczna Kasia Zielińska. czyli 3 aktorki, którym najbardziej kibicowałem od samego początku w cwiercfinale.Do tego Samuel, który myślę, że ma zapewniony finał, ba, nawet zwycięstwo i w sumie zasłużenie, bo jeździ najlepiej ze wszystkich uczestników tego show. I teraz niewiem kogo wolę obok niego w finale.Chyba jednak Ścibakównę.
GTNL aktualnie wzbudza największe emocje

Natomiast co do JOŚ to moge powiedziec, że cieszę się, że odpadła Ela. Teraz kolej na Sztokingera. Mucha była wczoraj przezabawna i jak zwykle zaskoczyła 8) umie śpiewac, a nie chce tego pokazywac, a szkoda, stawia na show, ale mogła by robic dobre show i do tego śpiewac przecież. Nawet jak Mucha odpadnie za tydzień to i tak oby zaśpiewała Oczy czarne i to by było super pożegnanie.
Oby na finał wrócili byli uczestnicy, chociaż ta cała edycja i tak nie zaciekawa. Wczoraj wszystkie wykonania były bardzo slabe. Oprócz Sztokingera z synem.(chociaż jedno dobre wykonanie Sztokingera na całą jego egzystensję w tym programie to trochę mało. Więc obyśmy go pożegnali w najbliższą sobotę).
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Szkoda, że w YCD odpadł Michał ::kwasny:: Ale dobrze, że Iza odpadła! Teraz ma odpaść Gabriel albo Marcin, bo obu nie lubię i szkoda, że co najmniej jeden z nich musi być w finale ::kwasny:: Moją faworytką obecnie jest Ada, ale Wiolę też lubię :)
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Nawet ostatnio Jan Englert był. Już nie bojkotuje występu żonie w tym programie. Pewnie po wspaniałych i emocjonujących jej tancach.
Świetne było jak Jacyków powiedział, "Twój mąż musi wylac lód w teatrze, absolutnie"
Jacyków wygrał z tym tekstem :mrgreen:
Trochę śmiesznie, że najpierw wielki aktor ogłasza bojkot programu, a później się jednak przekonuje i całą rodzinka szczęśliwi kibicują Beacie ::rad::
Ale Włodek wśród tych swoich wszystkich mądrości powiedział faktycznie coś mądrego, że Beata najwięcej ryzykowała przychodząc do tego programu, przede wszystkim reputacje i nazwisko, na szczęście jej udział okazał się wielkim sukcesem. Nawet ,jak teraz odpadnie, to i tak odniosła olbrzymi sukces ( biorąc pod uwagę inne "wielkie" gwiazdy, które z takich programów szybko odpadały... ).
I zdecydowania Ścibakówna jest moją faworytką, jeżeli będzie w finale, to postąpię wbrew sobie i wyśle na nią SMS-a, choć wiem, że to oszustwo ::jezyk::
Nie wiem czy zauważyliście, ale w zeszłym tygodniu na pasku leciały numery SMS i był tam numer Gosi Andrzejewicz, która odpadła dwa tygodnie temu ::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo: Na szczęście reżyserka szybko się skapnęła i po dwóch przewijaniach tego paska usunęli numer Gosi.

Gabra, nawet nie mogę sobie przypomnieć tańców Agnieszki, a co dopiero pamiętać mam muzykę ::jezyk:: ::jezyk::
Przez ostatnie dwa tygodnie nie mogę patrzeć na nią. Ma na głowie coś takiego, że z daleka wygląda jak Jola Rutowicz :roll: Jej ruda wersja w JOŚ podobała mi się bardziej.

Tkk_Bolly pisze:umie śpiewac, a nie chce tego pokazywac, a szkoda, stawia na show, ale mogła by robic dobre show i do tego śpiewac przecież.
No właśnie, nie rozumiem jej ::kwasny::
Jej występy są zaskakujące, ale na jej przebranie można patrzeć najwyżej przez 40 sekund, a przez drugie tylko ja chce jej słuchać, a niestety w tej ostatniej piosence nie dało się jej słuchać ::kwasny::

I widziałem w FG, jak blondyna śpiewa "To nie ja". Wykon był taki spokojny, nawet ładny, ale nie rewelacyjny. Olga Bończyk zaśpiewała tę piosenkę lepiej.
Goku

Polecam dzisiaj oglądać "Supernianię"! xD Właśnie widziałem reklamę i nie mogłem wyrobić :D Będzie się działo - dzieciak powie Superniani "Im już pani wyprała mózgi, ale mi nie" a potem zadzwoni do ZOO i się zapyta czy nie przyjmą Superniani ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze::
Trochę śmiesznie, że najpierw wielki aktor ogłasza bojkot programu, a później się jednak przekonuje i całą rodzinka szczęśliwi kibicują Beacie ::rad::
Ale Włodek wśród tych swoich wszystkich mądrości powiedział faktycznie coś mądrego, że Beata najwięcej ryzykowała przychodząc do tego programu, przede wszystkim reputacje i nazwisko, na szczęście jej udział okazał się wielkim sukcesem. Nawet ,jak teraz odpadnie, to i tak odniosła olbrzymi sukces ( biorąc pod uwagę inne "wielkie" gwiazdy, które z takich programów szybko odpadały... ).
I zdecydowania Ścibakówna jest moją faworytką, jeżeli będzie w finale, to postąpię wbrew sobie i wyśle na nią SMS-a, choć wiem, że to oszustwo ::jezyk::
Tak ucieczona rodzinka Beatki na widowni to było coś ::jezyk:: Zgadza się, że Ścibakówna najwięcej ryzykowała.Wszyscy inni to są gwiazdeczki, ale bardzo znane gwiazdeczki warto dodac. A Ściabakówna określana damą polskiego kina. Gra w teatrze narodowymi do tego mąż Englert. A jednak sprawdziła się w tym programie.
Damians pisze:[
Gabra, nawet nie mogę sobie przypomnieć tańców Agnieszki, a co dopiero pamiętać mam muzykę ::jezyk:: ::jezyk::
Przez ostatnie dwa tygodnie nie mogę patrzeć na nią. Ma na głowie coś takiego, że z daleka wygląda jak Jola Rutowicz :roll: Jej ruda wersja w JOŚ podobała mi się bardziej.
A mnie się podoba ten irokez Agnieszki. Tylko niepotrzebni dwa razy podrząd miała taką samą fryzurą, ale ogólnie ok. Za to niepodobało mi się co zrobili z włosami Ściabkówny ostatnio
Damians pisze: I widziałem w FG, jak blondyna śpiewa "To nie ja". Wykon był taki spokojny, nawet ładny, ale nie rewelacyjny. Olga Bończyk zaśpiewała tę piosenkę lepiej.
Ta blondynka to właśnie Kasia i śpiewa praktycznie odpoczątku najsłabiej ze wszystkich i niewiadomu dlaczego jury ją przepychało
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kasia przechodziła dalej dlatego ,że pokazywała się z nowej strony, potrafiła na scenie stworzyć taką energie raz spokojną a raz ostrą i była ciekawa ale to mija bo głos Kasi jest śliczny ale przeciętny.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

I jak jej nie lubić, mimo wszystko :mrgreen: :mrgreen: :P :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Polecam Wam piątkowe GTNL ( ja niestety nie będę mógł oglądać ::kwasny:: ). Będą tańczyli do piosenek "Dam polskiej piosenki": Rodowicz, Kayah, Anny Marii Jopek i ... Edyty Górniak - "Dotyk" :zeby: Już sobie wyobrażam zachwyt Justyny tą piosenką i ogólnie Edytą i komentarz Dody do tego :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Widzieliście na TVN-ie reklamę 3 finałów: YCD, TzG i MT? Bardzo mi się ona podoba. Jest taka dynamiczna, ładnie wygląda.
A dzisiaj chcę żeby z YCD odpadł Marcin.
W najnowszym "Tele Tygodniu" wyczytałem, że prawdopodobnie będzie 2. edycja "Rankingu Gwiazd" :shock: Jestem tym bardzo (mile) zaskoczony. Wcześniej czytałem gdzieś w necie, że w czasie emisji RG Polsat miał o 74% niższe dochody niż rok temu o tej samej porze. Więc po co 2. edcyja? Ale ta będzie inna: mężczyźni - gwiazdy będą odpowiadać na pytania, a prowadzić ma kobieta - prawdopodobnie Joanna Liszowska.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Cieszę się z wyniku głosowania widzów (chyba po raz pierwszy w tej edycji) w YCD :wink: Nie to, że nie lubię Ady, ale myślę, że spośród półfinałowej trójki była najsłabsza ::ok:: Niesamowicie ucieszyłam się, że to właśnie ona odpała, a nie Gabryś :zeby: Teraz trzymam za niego mocno kciuki ::ok:: :serce: :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też cieszę się z wyniku głosowania w YCD, bo Ada rzeczywiście była najsłabsza z całej czwórki, powinna z resztą odpaść już wcześniej, co nie znaczy, że jej nie lubię - wszyscy wydają mi się sympatyczni. Bałam się o Gabrysia i podejrzewam, że był na trzecim miejscu w głosowaniu. Za tydzień kibicuję Wioli. :D
Goku

Ja się strasznie wkurzyłem! ::kwasny:: Moim zdaniem Ada z tej czwórki była najlepsza. Najsłabszy był Marcin. Finału jakoś nie mam zamiaru oglądać... Nie ma tam nikogo komu mógłbym kibicować(tylko mam nadzieję, że Marcin nie wygra!).
ODPOWIEDZ