Hope Logan
- Amber Moore
Zależy,któreTomala pisze:I zmiana była już konieczna bo przecież w MNS nie może być tak, że dziecko przez 2 lata rośnie naturalnie
A co do Hope to fajna jest
Hope Forrester-Brooke jej chyba dała takie nazwisko,albo po prostu błąd scenarzystów,bo wiem,że pani Logan nie nazwała dziecka Sharpe,albo jak wyszła za Whip'a nazwiska nie zmieniała i nadal miała Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Mi się wydaje, że on ojcem, z prawnego punktu widzenia stł, w momencie podpisania dokumentów przez siebie i po oficjalnym zrzeczeniu się praw rodzicielskich przez Deacon'a. Pewności nie mam, ponieważ prawo w USA i Kalifornii może wymagać tego, że adoptować mogą tylko ludzie będących w związku małżeńskim. Choć w "MnS" wszystko jest możliwe.
- Adex-fan Brooke
A czy ktoś zachowuje się jakby Nick był ojcem Hope? Nie, teraz Ridge przejmuje Hope 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Zmienił się
Kiedy
Próba rozdzielanie ojca od syna z pobudek egoistycznych to zapewne jest zmiana ale czy na lepsze 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl